Új hozzászólás Aktív témák
-
wouhn
csendes tag
Sziasztok
Arról szeretnék érdeklődni, hogy mennyire helytálló a következő gondolatmenet: ha látok veszettül jó áron egy bizonytalan előéletű készüléket, amiről azt kell tudni, hogy Vodafone-tól lett kihozva kártyafüggetlenül (dual SIM-es) és persze megfordul az ember fejében, hogy ha részletre vásárolták és az illető elfelejti fizetni a törlesztőt, akkor "letilthatják" a készüléket. Jól gondolom-e azt, hogy a klasszikus letiltás azt jelenti, hogy a Vodafone nem engedi fel a saját hálózatára? Ha én kizárólag Telekomos kártyával akarom használni, akkor a Vodafone onnan tiltja ki ahonnan akarja én abból semmit nem fogok megérezni. Igaz lehet ez? Ja, és van bármi különbség ha én fizikai SIM helyett Telekom eSIM-mel szeretném használni?
Nagyon köszi,
Krisztián
-
this is life
veterán
Rosszul gondolod , amennyiben tiltják , nem csak honos hanem más szolgáltató kártyával sem fog működni a tiltott imei-el rendelkező foglalat ,sim slot . Kis szerencsével csak az egyik sim foglalat/imei kerül tiltásra.
Nem érdemes ilyen eszközbe beruházni a kockázatok miatt .Aztán a szomszéd tehenének hogy szolgál az egészsége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter Strike: Global Offensive (CS:GO)
- HP notebook topic
- Laza koronavírus topik
- [Re:] A kriptopiac beszakadása után csökkentené rendeléseit az AMD és az NVIDIA
- Synology NAS
- Energiaital topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [Re:] Az ajtón kopogtatnak az ASUS GeForce GTX 1630-as VGA-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Aleron IT Solution Kft.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest