Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    Sziasztok!

    Windows 10-en az egyik partició mérete 1 TB. Kábé pont ennyi, mert nem maga a merevlemez 1 TB. hanem ekkorára szabtam a partíció méretét. Windows azt írja, hogy 168 GB szabad hely van rajta. Ennek a part.-nak a javára akartam levágni egy másikból, mikor láttam, hogy az EASEUS Partition Master használtként 832 GB-t ír ki. A 168 GB üres helyre nem, de a 832 foglaltra felkaptam a fejem, mert tudtam, hogy ennyi biztos nincs azon a részen. A rejtett mappákkal együtt elvileg 618 GB foglalt.

    Sehogy se jön ki, hogy foglalt 832, és hogy 1000 GB-ból miért csak 168 szabad. Egy lemezkarbantartóval gyors átfutottam rajta, de csak 2GB-t törölt. Valahol el van veszve 214 GB, ami - annak ellenére, hogy 4+ TB kapacitásom van - nem elhanyagolható. Ki tudja, hogy akkor a többi partíción is mennyi lehet "elveszve".

    Bármi tipp? Mi lehet, ami helyet foglal, hogyan tudom megnézni? A Lomtár engedélyezett legnagyobb mérete 25.000 MB. Total Commanderben megnéztem: a $Recycle.bin-t manuálisan töröltem, pagefile 6GB (ez benne van a mért 618 GB-ban), VProRecovery elvileg 65 Kbyte, System Volume Information-höz pedig nem férek hozzá, nem látok rajta, benne semmit.

    :R

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák