-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
netpeti98 #32115 üzenetére
Köszi!
Az életbe nem találtam volna meg.
Marhák, mert ott már helyesírás ellenőrzésnek hívják, ez alapján azt hihetné az ember, hogy keresni is a helyesírás ellenőrzőt kell.Egyébként, ami miatt a feedbackre írtam, az az USB kezelés. Egészpontosan a médiaeszköz (MTP) Telefont így csatlakoztatom a géphez, mert így a droidos teló nem unmountolja az sd kártyát, és ez Win7-en jól is működött. Itt azonban rendszeresen belepusztul a filekezelő. Például új mapp létrehozásánál szinte üzembiztosan megfexik. Nem lefagy, és újraindul, hanem csak nem reagál, nem csinál semmit, beszürkül, kész, vége. Ki kell jelentkezni a gépből. A másik, hogy 2-3 kör után már hiába dugtam rá a gépre a telefont, még csak nem is pittyent, nem érzékelt, hogy rá van duga. Akkor már a gépet kellett újraindítani. Nagyon nem vicces, hogy 5 jpeg, és 10 mp3 rámásolása a telefonra ennyi szopással jár.
Ezt nem csak a telefonommal, hanem a táblagépemmel is megcsinálta, 1-2 hónapja, de akkor azthittem, csak valami egyszeri izé marhaság. Ezek szerint sajnos nemu.i.: Alapvetően elvagyok a 10-essel, de tényleg fel bírja nyomni a vérnyomásomat néha, hogy ilyen bizgerentyű apróságok, amik kb 20 éve működnek, most egyszercsak beszarnak. És nem a régi hardver, vagy ilyesmik miatt, hanem azért mert csak.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Politika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 3
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Renault, Dacia topik
- Dark Souls sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest