Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    Hali!

    Na, még egy gond és kérdés: reinstall kész, minden fain, rendszer visszaállítási pontok készítve, de úgy gondoltam, hogy a legjobb az lenne, mint a W7 és Vista időkben, hogy csinálok egy szép nagy biztonsági mentést az egész C meghajtóról, amit félreteszek egy szabadabb vinyóra. A terv jó volt, azonban három nekifutás alatt sem sikerült nekije, mert kb. 50%-nál megállt, de semmi konkrét hibát nem ír ki, csak hogy nem sikerült.

    Természetesen alapbeállítást használtam, a C meghajtót jelöltem ki, megy a legnagyobb szabad merevlemezt. Harmadik alkalommal még a netet is kihúztam, hogy ne zavarjon be semmi. Ja, és Vezérlőpultból csináltam, mert a Gépház nekem nem tűnik jónak, fájlokat ment, és kb 300 MByte cuccot csinált, ami nyilván nem felel meg erre.
    Most megpróbálom a lemezes megoldást, tehát rendszerlemezt készíteni a meglévő W10-ről, de abban sem reménykedek, hiszen egy meghízott windows nem fér el egy lemezen.

    Tehát a cél, hogy a mostani nagyon jó állapot el legyen mentve.
    Esetleg valami külső program létezik, aminek a végeredményét felismeri a W10, ha beüt a ménkő?
    Még ez lenne egy megoldás.

    De várom a javaslatokat, köszönöm előre is! :R

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák