-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
válasz
#58000384 #27830 üzenetére
Újratelepítés már minden formában megvolt. Ott kezdtem hogy driver le, majd vissza. Nem segített, úgyhogy driver le, wu-ról fel. Ez se segített, akkor már win reset. Ez se segít.
Most megpróbáltam azt, hogy ami th1-en ment driver (8.1-es) azt felraktam, persze ezután is eldobta, frissítettem a Windows-al a legfrissebbre, de ofc ez is dobálja. Viszont most már nem áll le szolgáltatás, hanem:
"A(z) xyz név feloldása során időtúllépés történt, miután a beállított DNS-kiszolgálók egyike sem válaszolt."
xyz = mindig más
Megnézem hogyha beállítom a google dns szervereit, akkor is ezt csinálja-e.
Up: nem segített:
"Elkezdődött a(z) Realtek PCIe GBE Family Controller adapter alaphelyzetbe állítása. A hardver alaphelyzetbe állítása átmeneti megszakadást okozhat a hálózati elérésben.
Ok: A hálózati illesztő azt észlelte, hogy a hardvere nem reagál a parancsokra..
A hálózati adapter 1 alkalommal állt alaphelyzetbe legutóbbi inicializálása óta."
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest