Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    válasz zolee001 #137811 üzenetére

    Oke hogy kell a password.
    De ha en ki akarom kapcsolni, 148 okbol, pl.
    nalam az egyik wines gepet a munkahelyemen allandoan 2 ember orzi minimum mert az orszoban van, a masik meg egy bezart lakasba itthon es rajtam kivul sose fog senki hozzaferni, a harmadik meg egy internettol, mindentol elzart kisipari folyamatiranyito gep, ezekhez mi a rossebnek jelszo?
    Es miert ilyen bonyolult kivenni a jelszot, a belepesnel, a monitor offbol visszajovet, mi a reteknek kell a csodas reflektorfeny, azert hogy megegyet kelljen kattintani vagy enterezni?
    Akinek tetszik gyonyorkodjon benne meg gepeljen de aki NEM akarja ezeket annak ne az os melyen kelljen kutakodni, meg reg buherakkal szarakodni meg csoporthazirendbe turkalni, guglizni meg napokat forumozgatni.
    Nevetseges.
    Az OS van ertem vegy forditva?
    W10-ig ez egy pofonegyszeru muvelet volt.

    Azt a gepet amin nekem az itt leirt osszes modszert kovetve sem sikerult kikapcsolnom a monitor standby visszajovetkor a jelszokerest,
    szivesen postazom itt a topikba barmelyik professzionalis windows gurunak, allom a visszapostat is termeszetesen es ha ki tudja kapcsolni a jelszokerest, meghivom egy karton sorre, turorudira, uditore vagy amit ohajt.

Új hozzászólás Aktív témák