Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    válasz King Unique #132859 üzenetére

    Koszi, a fontok beallitasa sikerult, kulso segedszoftverrel (System Font Size Changer), erdekes hogy ennek allandoan futni kell kulonben visszaall a fontok merete.
    A.tobbi linkem mar reg tulvagyok, egyebkent az is vicc kategoria hogy egy ilyen fontos funkciot elinteznek egy egyseges dpi allitassal, es a netes linkek is 99%-ban csak ezt a Gephaz opciot szajkozzak.
    Annyira bonyolult lenne egy normalis W2000 ota letezo reszletes beallitasi lehetoseget benne hagyni egy 4GB meretu os-be...?
    Mindegy csak ez olyan furcsa szamomra.

    "Az gondolom megvan, hogy a 1909-es verzió támogatása a Home és Pro kiadásoknál májusban végét ér és lassan újabb verzióra kellene váltani, azt telepíteni a további támogatáshoz"

    Tokmindegy, a feladatra egy barmilyen os , akar xp is alkalmas lenne 1 darab celszoftver futtasara, csak azon nem fut a celszoft csak W10-en es egy teljesen izolalt, netmentes kornyezetbe fog mukodni az elkovetkezo par evben.
    Ugyhogy virusirto, Defender, update, media funkciok, a halozatos funkciok teljesen feleslegesek es szerintem ertelmetlen frissitgetni.
    Minek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák