Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz King Unique #125686 üzenetére

    Hát én azt várnám, hogyha nem sikerül a visszaállítás, akkor újra tudok próbálkozni vele, nem azzal jön, hogy vonjam vissza a sikertelen visszaállítást. Ez egyébként amíg felhozta a Windows indítása után a popup-ot, hogy nem sikerült, így is volt, mert ott felajánlotta, hogy próbáljuk újra. Viszont utána a vezérlőpultban már csak a visszavonásra lehetett rámenni, ami semmit nem csinált azon felül, hogy megint várhattam fél órát a homokórára.

    "Ugye említve volt a frissítés eltávolításának lehetősége"
    Nem tudom ezt pontosan hol kellett volna keresni, amit találtam update-nél a frissítés törlése alatt azok között nem volt semmi hangkártyára utaló vagy mostani frissítés. Vagy ehhez külön kellett volna telepítenem valami alkalmazást?

    Komplett rendszer mentést nem tudok beállítani rá, ahhoz vissza kéne mennem az időben, és szólni a gazdájának, hogy bocs, de x év múlva erre szükség lesz, úgyhogy mentsük. :D Viszont most, hogy elvileg rendben van, jó ötlet csinálni egy ilyet.

    "sőt az utólag leírtak alapján egy hozzáértőnek végül csak sikerült"

    Nem az a kérdés, hogy sikerült e, hanem, hogy ő is alaphelyzetbe állítást vagy teljes újratelepítést választott e, amire továbbléptem volna, vagy esetleg van más kiút ebből. Mondtam a laptop gazdájának, hogy kérdezzen rá, hogyan csinálta, kíváncsi vagyok.

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák