-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkati
tag
Sziasztok!
Azt javasolták, ide is írjam meg, hátha nagyobb eséllyel kapok választ, mint az Acer topicban
Van egy Acer Aspire 5-öm. [link] Win10 Home van rajta.
A problémám, hogy nem ismeri fel sem a pendrive-ot sem a külső vinyót. Egeret és az Androidos Xiaomi telefont szépen kezeli, utóbbiról lehet másolni bármit.
Már a Win 10 telepítésnél is volt nem kevés gondom ezzel, össze-vissza formáztam a pendriveokat és állítgattam a biosban mindent, aminek köze lehetett hozzá, és valahogy sikerült feltenni az oprendszert, de a probléma azóta is megvan.
Itt betettem egy Kingstone pendrive-ot:
Illesztőprogram problémát ír ki alapból, de ezt kapom, ha frissítek:
Ha van valakinek bármi ötlete, hogy mihez kezdjek vele, akkor legyen kedves és ossza meg velem! Ha nem sikerül megoldani otthon, akkor elküdöm javításra, mert gari van rá, csak ezt szerettem volna elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest