Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csengődi
csendes tag
Na én nem vak voltam hanem bátor mint ahogy a vicc mondja. LGA 775-ős alaplap, 2004 iso tartalma pendrv-ra másolva, windowsból setup indítva. Eredmény kb. 20 perc múlva kérdések nélkül (persze közben párszor újra indul) egy 2004-es rendszer windows.old mappa helyfoglalása nélkül ( igaz a 10 napos visszaállítás lehetősége nélkül de ez engem nem is érdekel) minden korábbi beállítás és program megtartása mellett. Gondolom ha egy másik partícióról csinálom gyorsabb lett volna de ez már csak utólag jutott az eszembe. Ja és a pen-re csak simán átmásoltam az iso tartalmát semmi RUFUS meg hasonló huncutság.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Diablo IV
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest