Új hozzászólás Aktív témák

  • Deer76

    aktív tag

    Sziasztok!

    Ide is bemásolom, hátha...

    "Van egy hibajelenség, amivel nem tudok mit kezdeni. Időnként a gépem lefagy, ha zene is megy, hang beakad, ezután a képernyő elsötétül, mintha alvó módba kapcsolna és nagy sebességgel felpörög a ventilátor (videókártya, vagy CPU, még nem jöttem rá). Ezután csak a reset segít. Sosem produkálja játék közben, több órát játszhatok és semmi baj, de ha kilépek és mondjuk böngésznék vagy akár a fájlkezelőt használom, nagy ritkán jelentkezik ez a hibajelenség. Először spotifiyre gyanakodtam, de nem feltétlenül kell hozzá. Melegedés probléma nincs, videokártya 3 év után lett újrapasztázva, mivel ott tényleg voltak melegedési problémák. CPU sem melegszik. Nemrég váltottam régi Ivy Bridge-ről (i 3470) AM4-re (Ryzen 5 2600). Táp még egyelőre a régi. Videokártya 3 éves Radeon RX 470.
    Köszi előre is."
    Az Eseménynapóban 0x8000400000000002 a hibakód.
    Amúgy átállítottam az energiagazdálkodást teljesítménycentrikusra (HDD ne kapcsoljon ki, alvó állapot ne legyen) és ugyan később is előjött a hiba, de fagyás helyett újraindult (most böngészés közben jelentkezett). De játék közben sosem fordult elő és nem túl gyakori. Mondjuk utána alkalommal megint fagyott inkább.

    A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.

Új hozzászólás Aktív témák