- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
mivel nemrég volt szó az offline fiók létrehozásának nehézségeiről, én meg most pont megszívtam egy Win10 Home telepítésnél, hogy olyan laptopon telepítettem, amin nincs fizikai WiFi kapcsoló, se billentyűkombó, és nem lőttem agyon a WiFit az egész irodaházban, csak hogy offline legyen a userfiók létrehozásának idejére, ezért a következő trükk másnak is jól jöhet.
a Windows telepítőben bármikor a Shift-F10 billentyű kombinációra előjön a parancssor
netsh interface show interface
paranccsal le kell kérni a hálózati adapterek listáját és itt valószínűleg Wi-Fi néven lesz a WiFinetsh interface set interface Wi-Fi disable
ezzel kikapcsoljuk az eszközt, és lesz offline user készítési opció.
később vagy az Eszközkezelőből, vagy a parancssorba beírtnetsh interface set interface Wi-Fi enable
paranccsal tudjuk visszakapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Starcraft 2 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest