-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Már más topikban rákérdeztem, de próba cseresznye alapon feltenném itt is a kérdésemet:
Adott egy vadiúj Aspire 5 laptop (core i5 10th, 4 gb ram, 250 ssd, 2gb nvidia GF mx250), ami a tegnapi nap folyamán olyan furcsaságot produkál, hogy ha elindítom az AIDA64-et, akkor BSOD-t okoz. Hiba oka: bad_pool_caller. Reset után egyszer sikerült elindítani, meg akartam nézni a memóriám adatait bővítés céljából. Az SPD fül alatt semmit nem hozott elő, majd kis idő múlva megint BSOD.Próbáltam a másik topikban ajánlott Speccy programot, ami ugyan elindul, de ott se látszik semmi SPD adat.
Lefuttattam beépített memtesztet, nem hozott semmit. sfc /scannow megint.
Érdekes, hogy ettől függetlenül normálisan működik a gép, de azért eléggé fura, hogy a fent leírtakon meg kiakad.Van esetleg valakinek valami ötlete, mi okozhatja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Thome: Dune 2000
- Proxmox VE
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest