Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    Sziasztok!

    Kékhalállal elszáll a frissítés. Az első alkalommal nem tudom, hány %-ig jutott, de másodszor kb.70%-nál jelentkezett. Mindkét esetben újraindult (BAD_POOL_HEADER), az állapotnál: "a letöltés függőben" --> "letöltés 0%" --> "a telepítés függőben" --> "telepítés 25%". Itt stagnálni kezdett, a hibaelhárítást próbáltam, folytatódott is a telepítés. Harmadszor már nem vágok bele, mert attól tartok, X idő után megint ez lenne.

    Szerk.: Már 45%-nál tart, magától elindult. Ehhh...!

    A frissítés, amivel próbálkozik: 1809, x64 2019-11B

    Azt írja ki, hogy hamarosan lejár a támogatása, pedig elvileg már lejárt, és a winver-re is még az 1803-asat írja. (A tálcán stimmel a dátum, megnéztem, mert volt régebben olyan, hogy elállítódott.)

    A Modern Setup Host (setuphost.exe) keményen tekeri a HDD-t. Az normális ilyenkor?

    Tegnap még lefekvés előtt sikerült frissítenem a Sandboxie-t a legújabb verzióra.
    A házirendet egyenként átnéztem, most mindenhol az áll, hogy "Nem konfigurált", meg is találta a frissítést, most azzal vergődünk. Persze még mindig ki van írva, hogy "Bizonyos beállításokat a szervezet kezel", de erre most nincs energiám, ha nem muszáj.

    Mi az a hiba, amivel elszállt? Valami illesztőprogram? De melyik? Gondoltam, hogy megnézem a hibanaplót, de nem találtam oda. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák