Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Novver #107988 üzenetére

    Az előző válasz lényege az volt, hogy lehet nemcsak pró, hanem kontra is az MCT-nél és van amiben a Rufus jobb, vannak az utóbbinak is bizonyos előnyei. Ha nálad eddig bevált az MCT, nem érintenek az említett problémák, akkor nyilván használhatod továbbra is azt. Telepítés szempontjából a megfelelő ISO használatánál a végeredmény nyilván ugyanaz lesz.

    Az amúgy kb. semmit nem jelent, hogy USB 3.1-es pendrive-od van, sőt az ilyen szintű flash vackoknál az USB 3.2 sem feltétlen, lehet attól még tetű lassú, főleg írásnál. Meg ezeknek rendszerint semmi köze nincsen a tényleges USB 3.1 (Gen 2) és USB 3.2 (Gen 2x2) szabványokhoz, max. Gen 1 és Gen 1x1 alapon (5 Gbps) értendők... :DDD

    (#107989) liszi70:
    Alapesetben a meghajtóbetűjellel rendelkező külső (USB-s) meghajtókat listázza ki az MCT, ahol van lehetőség kiválasztani a megfelelőt. Bár a linkelt példa pont kissé extrém, mert ott a C is megjelent, aminek vsz a BIOS-ban a bekapcsolt Hot Plug lehet az oka, mert normál esetben annak nyilván nem kellene (példa). :D De amúgy igen, user error is kell hozzá, ha több csatlakoztatott meghajtó esetén nem a megfelelő kötetet/lemezt választod ki és simán csak next->next->finish, akkor könnyen így járhatsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák