-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Köszönöm a válaszokat.
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
Vettem magamnak egy nem OEM (ergo dobozos) windows 8.1 Pro-t otthonra, fel is tettem a PC-mre megy vígan szuperül.
Kérdésem /béna kérdés de egy próbát megér/ az, hogy az OEMmel szemben ugye a dobozost fel tudom tenni ha változik a hardverem, karcolgatja valami olyan régi hír a memóriám, hogy van olyan windows változat amit több gépre is telepíthetünk legálisan nem üzleti felhasználásra.
Vidéken szüleimnél is van egy fokkal régebbi gépem, arra esetleg fel tudom tenni gond nélkül, vagy ez így nem működik. /tudom fura elképzelés, de tényleg rémlik valami ilyesmi, de lehet hogy csak háztartáson belülre vonatkozott, bár tényleg nem túl logikus/köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest