- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Köszönöm a válaszokat.
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
Vettem magamnak egy nem OEM (ergo dobozos) windows 8.1 Pro-t otthonra, fel is tettem a PC-mre megy vígan szuperül.
Kérdésem /béna kérdés de egy próbát megér/ az, hogy az OEMmel szemben ugye a dobozost fel tudom tenni ha változik a hardverem, karcolgatja valami olyan régi hír a memóriám, hogy van olyan windows változat amit több gépre is telepíthetünk legálisan nem üzleti felhasználásra.
Vidéken szüleimnél is van egy fokkal régebbi gépem, arra esetleg fel tudom tenni gond nélkül, vagy ez így nem működik. /tudom fura elképzelés, de tényleg rémlik valami ilyesmi, de lehet hogy csak háztartáson belülre vonatkozott, bár tényleg nem túl logikus/köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iOS alkalmazások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kés topik
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül