-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
< CyberBob >
őstag
Persze, hogy kel újítás a kinézetre már csak ezért is mert megunjuk, de ha kikapcsolom az ablakok átlátszóságát a hetesben és letakarom a start gombot attól még az nem lesz forradalmian új sem letisztult a felület. A metrót mint újítást lehet kedvelni vagy nem (szerintem semmire sem jó, de nem zavar mert átugorható), de elvenni a választás lehetőségét, hogy eddig is kikapcsolható felületi elemeket letiltanak szerintem nem túl kreatív.
Ha meg visszaolvasol én nem írtam, hogy bukás lesz bármi is, csak hogy nem lesz olyan sikeres mint a hetes de ez is csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest