- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
< CyberBob >
őstag
Persze, hogy kel újítás a kinézetre már csak ezért is mert megunjuk, de ha kikapcsolom az ablakok átlátszóságát a hetesben és letakarom a start gombot attól még az nem lesz forradalmian új sem letisztult a felület. A metrót mint újítást lehet kedvelni vagy nem (szerintem semmire sem jó, de nem zavar mert átugorható), de elvenni a választás lehetőségét, hogy eddig is kikapcsolható felületi elemeket letiltanak szerintem nem túl kreatív.
Ha meg visszaolvasol én nem írtam, hogy bukás lesz bármi is, csak hogy nem lesz olyan sikeres mint a hetes de ez is csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- DCS World modulok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc