Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz peugeotmate #45577 üzenetére

Ez attól függ, hogy a hibernálást, gyorsindítást, a rendszervisszaállító pontokat akarod-e használni. Szerintem érdemes ezeket használni, mert mindegyiknek megvan a maga szerepe. A Windows Update telepítési fájlait is lehet még törölni helyspórolás céljából, de akkor később nem fogod tudni eltávolítani a telepített frissítéseket, úgyhogy én ahhoz se nyúlnék.

Tehát hogy mekkora partíciót érdemes hagyni, az függ attól, hogy akarod-e használni az itt felsorolt funkciókat, illetve hogy mennyi programot telepítesz.

Ha ezeket a funkciókat nem akarod használni, és kikapcsolod/törlöd, valamint a játékokat másik partícióra teszed, úgy 30GB elég lesz a rendszernek, és a játékon kívül a programoknak.

Ha nem akarod kikapcsolni/elveszteni a funkciókat, akkor 50GB a minimum, amit érdemes lenne, és a játékokat ez esetben is másik partícióra kell tenni. Tehát 50 GB-on el fogsz férni a programjaiddal, ha másik partícióra teszed a játékokat.

A minimum alatt azt értem, hogy ha belefér, még egy kis helyet érdemes neki hagyni.

Új hozzászólás Aktív témák