- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Asustor NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gmail
- Router gondok
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Izlesek es pofonok, de megmerem kockaztatni, hogy valahol igazad lehet. Ennek ellenere nekem a Win 7 -> Win 8 valtas pontosan annyi ujdonsagot, teljesitmenybeli novekedest es valamivel tobb akkuidot eredmenyezett laptopon (Thinkpad W520), hogy ez mar boven megerte azt a 30€-t. Mondjuk megvettem volna igy is ugy is, most tekintsunk el az artol. Osszevissza hackelt verziot nem hasznalok ha nem muszaj es szeretem az up to date, modern rendszereket. Mas kerdes, hogy a tobbseg (atlag emberek akik nem a gepukkel elnek) nem tud ezzel egyutterezni. Mi itt a forumon tobbynire kivetelek vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest