Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
mttssz
senior tag
válasz King Unique #49311 üzenetére
Esetleg ha tényleg semmi nem akar működni, akkor live linux alól törlés, nekem az az ütőkártyám.
-
mttssz
senior tag
válasz Archttila #48713 üzenetére
uTorrenttel anno mikor a családi gépet kettéosztottam nekem is volt egy szép köröm (mondjuk nekem az is fontos volt hogy a beállítások és a torrentek megegyezzenek), mivel a drága a felhasználó %appdata%-jába pakol valahova. Az én megoldásom egy symlink létrehozása volt a két hely között.
-
mttssz
senior tag
válasz #58984960 #46404 üzenetére
Azt jelenti, hogy a jelenleg MBR (Master Boot Record) partíciós táblájú merevlemezt GPT (GUID Partition Table) formátumúra kell formázni. Ez teljes adatvesztéssel jár (ha nem tudsz windowsba bootolni, vagy átrakni a HDD-t egy másik gépbe és ott megcsinálni.) Itt van a leírás adatvesztéssel és adatvesztés nélkül. (Az első módszerhez szükséged lesz egy Windows telepítő médiára is, ahol a shift + F10 kombóval előhozott parancssorba írod a megadott parancsokat.)
-
mttssz
senior tag
Utánaolvasgattam kicsit, elvileg akkor az a baj, hogy KÉT aktív partíció van, igaz? Elvileg ennek a megoldása:
-bootolsz a telepítő médiáról, majd a legelső képernyőn shift+F10
-beírod hogy diskpart
-beírod hogy list disk
-itt megnézed annak a lemeznek a számát amin a windows van, ez csak akkor lényeges ha több hdd is van a gépben, akkor kell pontosan kisakkozni innen, melyik kell neked
-beírod hogy select disk [lemez száma (valószínűleg 0)]
-beírod hogy select partition 1
-beírod hogy active
-majd két egymás utáni exit paranccsal kilépsz[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Ha Win7 alatt csatlakoztatom a pendrive-m, az automatikus lejátszás ablakban van egy ilyen opció, hogy "A rendszer felgyorsítása (Windows ReadyBoost)". Ez pontosan hogy működik?
Előre is köszönöm:
MaTMaN
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Gitáros topic
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest