Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• OverKiller

tag

Sziasztok!

Volna egy felmerülő probléma a Windows 7-emmel, eléggé gyanakszok a rendszerleíró adatbázisra.

A probléma ott indult, hogy az Office telepítése közben a 1406-os hibára hivatkozva futott a telepítő, folyamatosan nyomkodtam a "kihagy" gombot, de egy idő után már ez se ért semmit, megakadt a telepítés, többször próbáltam több kompatibilitással és rendszergazdai jogokkal indítani, a jelenség nem szűnt meg. A 1406-os hibának utánanézve próbáltam manuálisan fixelni a hibát, viszont a megadott elérési út nem volt benne a regedit-ben, tehát szerintem valamiért nincs joga beleírni.
    A másik program aminél szintén ez lehet a gond, az iTunes. Minden iTunes indításnál kiírja, hogy "Az iTunes telepítése nem volt megfelelő.", az Apple oldalán található utasításokat, miszerint írjak bele egy sort a regeditbe, majd restart, nem oldotta meg a gondot.
    Esetleg valakinek ötlet ennek kiküszöbölésére?

(Windows 7 Ultimate x64, DELL notebook: Core i7-4500U, 8Gb RAM)

Szerk.: iPhone-t kábellel rádugva a laptopra kiírja, hogy sikertelen volt a telepítés, iTunes nem ismeri, töltés nem indul be. Miután beleírtam regeditbe az Apple által ajánlott sort, restart után az eszközkezelő egy sárga háromszöggel jelezte problémáját a DVD író és a Virtuális DVD olvasó felé (Daemon Tools), majd a sort kivéve és gépet újraindítva újra életrekelt mindkettő. Ezt próbáltam ki.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák