Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
-
addikt
válasz Sweet Lou 6 #30480 üzenetére
Esetleg HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon helyre nem írta be?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
válasz Sweet Lou 6 #30473 üzenetére
Registryben a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\ útvonalon lévő shell értéke.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Sweet Lou 6 #15088 üzenetére
na most újra beállítottam és most már műkődik, nem értem mi volt a gond
vlevi: milyen programmal nézed? aida64-el futtass egy memória másolás tesztet, ott az eredmény mellett kiírja a pontos értékét a ramnak.
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
mirci18
addikt
válasz Sweet Lou 6 #15085 üzenetére
Megpróbálom hátha köszi a tanácsot
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
vlevi
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #15081 üzenetére
Nekem az 1066-al vannak ilyesmi problémáim. Elvileg a memória tudná, de az alaplap inkább 800-on szereti. Ha beállítom kézzel a memóriához (a dobozra ráírt) ajánlott időzítéseket, nem hajlandó a gép beindulni. Több próbálkozás és idegesség után maradtam 800-on.
-
mirci18
addikt
válasz Sweet Lou 6 #15081 üzenetére
Oké és azt hol kell?
Találtam egy dram nevű részt de ott csak anyni van angolul hogy időzítés 133 vagy 200 mhz.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
syl5
őstag
válasz Sweet Lou 6 #7678 üzenetére
Akusztikamenedzsment támogatva és engedélyezve van, maximális teljesítmény és hangerőre van beállítva.
(#7679) Zlin50
Hát a következő próba az lesz hogy rendszer újra fel!(#7680) Steelmanus
Vírusírtót leszedtem, érdemi változás nincs, talán 1-2 mp-el kevesebbet tököl az üdvözlőképernyőnél. De ugyanúgy van beállítva, azaz alap beállításokon van, mint AMD esetén volt.Hibanaplóba belenéztem. Az ebankos kártyaolvasómat keresi és nem találja login közben. Viszont odaadtam neki a kártyaolvasót, hibanaplóból eltűntek a bejegyzések, de semmi változás.
Magára a chip kártyára is mindig köhög a rendszer, hogy nem talál illesztőprogramot, de azt meg letiltottam, változás nincs.(#7681) Zlin50
UPC-s netem van, fix IP-m nincs. Van még egy routerem, amiben viszont MAC alapján meg szoktam adni egy fix helyi IP-t, és ez meg van adva a windows-nak is.
Szal IP keresgélési probléma nincs. Kiiktatom a routert is, sőt ha kihúzom a netkábelt, és tiltom a lan adaptert, akkor se rövidül egy mp-et se a üdvözlőképernyős rémálom.
Nem tudom mi akarná elérni a netet, programjaim ugyanazok, csak a driverek változtak. -
syl5
őstag
válasz Sweet Lou 6 #7670 üzenetére
Mindenhez fent van a driver, ahci driver is fent van, nem is szól semmiért az updater.
A chipset driver nem a legfrissebb, megpróbálom első körben frissíteni.(#7671) Speed(R)
Az AMD-hez képest lassabbak a lemezműveletek?Persze, fent van minden driver.
AHCI mód.[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz Sweet Lou 6 #7667 üzenetére
Neked nincs valami tipped a problémámra?
Megmondom őszintén én nem hiszek az ilyen cleaner-ekben, továbbá sajnos nem hiszem hogy egy szimpla töredezettség problémám lenne.
Az imént például futott a torrent letöltés 3 Mbyte/sec-el, és olyan szinten fosta magát össze a rendszer, hogy szaggatott a kurzor. Besz@rás. Vagy valami nincs rendesen beállítva nálam a Bios-ban, vagy hiányzik valami driver, vagy valami vezérlés hiba van, de hogy ennek nem így kellene működnie az is biztos. És akkor mindenki nyomatja a Sandy Bridge-et, hogy az milyen jó...Amikor rákattintottam a sajátgépben a C tulajdonságaira, akkor meg meg sem mozdult a kurzor, míg be nem jött az ablak.
Nyomattam egy töredezettségmentesítést, semmi javulás.
(#7668) Sn[4k3]
Sose csináltam ilyet, sose volt ilyen gondom.
Minden mindenhol alapértékeken, alapbeállításokon van, minden driver telepítve. -
KL
tag
válasz Sweet Lou 6 #7164 üzenetére
"miután feltelepítetted a windows 7-et, próbáld meg, hogy a hálókártyának nem teszel fel drivert, hátha felismeri a windows. ha felismeri akkor pedig csak windows update-ről frissítsd a driverét."
Telepítettem egy tök szűz win 7-et (partíció törlés, formázás, minden ahogy kell). Felismerte a drivereket, először így próbáltam ki, hát hibázik pingelésnél. Utána szépen felrakosgattam a gyáriakat, hibázik továbbra is.
Fogalmam sincs mitől lehet. Időpontilag talán a videokártya cserém lehetett a probléma kezdete környékén, más hardver változásom nem volt.
Egy csomó minden eszköznek ugyanaz az irq-ja, de ütközést nem jelez. Innentől elfogy a tudományom. Eszközkezelőben sem nagyon merek letiltogatni, mert esetleg rányulok valami olyanra, ami miatt telepíthetek újra. És ugyanennek a gép xp alól hiba nélkül pingel
X akta.
A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...
-
Zlin50
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #7172 üzenetére
Sajnos az még nem elég. Majd megmutatom hogy miért. Előzetesként már itt [link] is látszik a baj. A két kép elárulja a kölönbséget. Na és akkor ott van még az is hogy a könnyű kezelést egyszer kiválasztva lefagyott a rendszer. Ilyet nem szabadna, legfeljebb visszalépni az instabil működést okozó beállításból. Ha ezt nem viseli el, akkor mi lesz különböző programokkal, a végén kiderül hogy nincs annyira se stabil mint az XP?
[ Szerkesztve ]
"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Zlin50
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #7170 üzenetére
XP alatt nálam a hasonló panel így néz ki:[link]. Szerinten élesebb, mint amit mutattál.
Valami hasonlót szeretnék látni win7 alatt is, mert míg nem olyan használni se tudom mert kiesik tőle a szemem. A simítást is meg az áttűnéses dolgot is megkéne találni mert azok is beleszólnak.[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #7165 üzenetére
Nem tudom most lefényképezni és lehet hogy nem is látszana úgy mint szabad szemmel, de elképesztően ocsmány egy IE vagy más böngésző alatti weboldal például, pedig átváltottam classicra. A cikkek címszövege főleg, a tartalom már nem annyira. A párbeszédablakok pedig rendre segoe uisok.
Állítsátok meg Segoe UIt!!!!!
Majd próba-cseresznye alapon teszek azokkal kísérletet amiket találtam aztán meglátom mit produkál, mert ez így HÁNYINGER!!! Fúj de elképesztően undorító! Odakötözném a készítőjét a fejét kitámasztva a monitor elé hogy egész nap azt nézhesse.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #7149 üzenetére
Értem. Csúnya kényszermegoldás, nem örülök neki, de legalább kihúzom addig. Köszönöm a választ
mod:
MS progik közé gondolom az Office is beletartozik. Az viszont baj, mert abból van eredeti, de ha nem tudom felrakni a 2010-et, akkor milliónyi számomra létfontosságú fájlt nem tudok használni, és úgy semmi értelme az egésznek
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Steelmanus
addikt
válasz Sweet Lou 6 #7017 üzenetére
Boldog és Békes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek.
Ez az a link, Koszonom, eltettem most mar biztos helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest