Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlin50
senior tag
Ez volt ugye a sokáig indulós dolog? Ezek szerint valóban egy program fogta. Akadt már nálam is ilyesmi XP-vel is. És valóban, ez a szép benne, hogy egy nap is rá mehet míg kiderül. De legalább megvan. Megint tanultunk valamit.
"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Zlin50
senior tag
válasz #78121280 #7796 üzenetére
Korábban XP-t és Office-t is vettem, mindkettő nyomott lemezeken. Na ezek után vajon mit gondolhat az ember... Kénytelen voltam kijárni hogy mi a helyzet, mert ha felrakom és kiderül hogy hamis akkor szépen vagyok. De ezek szerint a csak MS nem ad magára.
-
Zlin50
senior tag
válasz Sub-ZeRo #7777 üzenetére
Szeretném látni az arcodat (a rajta kiülő kifejezést) amikor megveszel közel kilencvenért egy ilyet, és azt a moslékot találod benne amit én.
Ha így folytatod, Te leszel a harmadik ember akinek a fején szilánkosra verném szét legszívesebben az egész csomagot. Az első kettőt kitalálod szerintem.
Mások szinte kivétel nélkül a felháborodásukat fejezik ki. Értik és megértik miről van szó.
A nyomott lemezes kivitel helyből eloszlatta volna a kétséget az eredetiség felől. Ez benne az egyik legbosszantóbb hiányosság.[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
válasz Sub-ZeRo #7767 üzenetére
Kösz, de az a magyar vonal. Itthon beazonosították eredetinek, innentől fogva nem érdekli őket. A panaszt Redmondba szeretném eljuttatni, hátha van annyi becsület bennük, hogy ők sem találják korrektnek még ha eredeti akkor sem.
Kíváncsi lennék amit interneten rendel csomagban (nem letölt) az ember azt vajon hogy kapná meg? Azt is írott lemezekkel? Mert ezek után minden elképzelhető.Szégyen-gyalázat az egész .....
Ha esetleg sikerül ilyen címet szerezni, azt is megteszem, hogy be nem aktiválom míg nem tisztázódik a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
Nos akkor itt a fórumban is felteszem a kérdést: tud valaki valami redmondi címet ahova írhatnék egy pár szép sort írott win7 lemez ügyben?
-
Zlin50
senior tag
válasz sfdrakex #7749 üzenetére
Igen és még van is, miután ezzel nehéz tovább reklamálni, legfeljebb Redmondban. A Westendben van egy MS bolt, ott is csak lestek, de mivel a magyar MS központ által hivatalosan be van azonosítva nem tudnak mit tenni. Szóval aki boltban vesz akár dobozost is az számítson rá hogy hasonlóan kapja meg. Esetleg beszállítótól még függhet így másik boltban talán nyomottat kaphat valaki.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
Szerintem az új telepítéssel meg fog szűnni a probléma. A meghajtó konfig változása okozza igazából, bár nem szabadna. Amikor a MS-nál jártam az eredetiség miatt akkor megkérdeztem hogy win7-nél mire számítsak az XP-s tapasztalat után. Persze azt mondták - mert mi is mondhatnának - hogy ezzel már nincs ilyen gond. Majd reinstall után kiderül.
-
Zlin50
senior tag
Ha például az intézőre gondolsz én is így vagyok, de már megkérdezték tőlem minek használok win7-et, minek akarom lebutítani, holott pont arról van szó hogy nem kellett volna lebutítani, mert még arra sem sikerült rávenni hogy alul megadja egy könyvtárban lévő fájlok együttes méretét, vagy egy meghajtó renelkezésre álló szabad területét. Így aztán az kérem mennyivel jobb hogy a számítógépre kell ugrani ahhoz hogy keresgélhessem az adott meghajtót a szép színezgetés közepette. Inkább az XP képeségeivel öszefésünli lett volna jobb az újabb ötleteket. Na de bizonyára nekem vannak túlzott igényeim...
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
-
Zlin50
senior tag
Avast IS fent van, nincs vírusom.
Akkor nincs hívatlan vendég.Telepítésnél 3 vinyó volt a gépben, most egy van.
Rendszer fel újra..... Hülyén hangzik? Igen, aztán én is csak lestem hogy így helyrejött. És akkor ezek után már nem is lehet a programokat illetően sem csodálkozni.A HDD lassúság viszont a lassú indulás ellenére sem jött elő. Ha egyszer beindult akkor már jól ment. Az AHCI-ra váltás segített de ez már ahogy látom megy.
-
Zlin50
senior tag
Nekem a HD204UI produkált hasonlót (ugyan nem rendszerként) mindaddig amíg át nem váltottam AHCI módra (igaz XP alatt). A HD103UJ-nak kviszont nem számított a mód. Az indulásnál pedig akkor növekedett meg az idő amikor változás történt a meghajtókkal (kivettem vagy beraktam). Rögtön megbolondult tőle. Csak azzal a konfiggal működött normálisan amit telepítéskor látott, ha ez megváltozott akkor kész volt.. Egyébként programoktól is meghülyülhet. Próbaképpen le lehetne venni belőlük és hátha észhez tér. Na meg persze nem jó ha hívatlan vendégek akadnak.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
válasz Tamás88 #7639 üzenetére
Mivel arról van szó hogy hosszútávra egy gépre kell akkor jó az OEM. Meghibásodásnál meg várhatóan hajlandó lesz a MS újra engedélyezni az aktiválást.
A meglepetést illetően nekem elég volt boltban írott lemezekkel megvenni a dobozos változatot (közel kilencvenért - ennyiért nem ezt várnám), nem kell hozzá torrent sem."HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Zlin50
senior tag
válasz Sn[4k3] #7624 üzenetére
A dobozos/retail (csomagolt) gépfüggetlen, három havonta cserélheszt alatta alaplapot, vagy rövedebb időn belül is kikönyörögheted az új aktiválást, aminek ennél nincs jelentősége mert a licenc korlátlan aktiválást enged meg. Aktiválni úgyis csak egy gépre tudod, ezért a MS-nak ez kevésbé számít, nem úgy mint az OEM ami géphez van kötve. Ennél viszont csere nincs, csak ha eladod úgy a dolgot hogy meghibásodás van, akkor talán kegyesek lesznek hozzád.
Hogy hol érdemes venni? Úgy érted árat nézve, vagy van más szempont is? Nekem például úgy sikerült megvenni hogy írottak a lemezei mégis eredeti. Némi utánajárással a MS beazonosította.#7637: akkor OEM egyértleműen.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
-
Zlin50
senior tag
Annyit legalább sikerült elérni, hogy a segoe sok mindenből kikerüljön. A IE-ert nem fogom erőltetni amúgy sem, abban viszont még benne van a segoe. A rengeteg üzenetpanelen viszont olvashatóbbak lettek a feliratok.
Mivel az XP óta a hw nem változott, feltehetően driver probléma van még, szóval nem kell tartania senkinek hogy a win7-et szándékoznék lehúzni.És kösz a segítséget!!!
Gondolom ha a helyettesíréses részbe pontosan meg tudom adni a font nevét az MS Sans serif helyére bármilyen létezőt beírhatok a font substitutes könyvtárból."HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Zlin50
senior tag
Annyi segítséget kérnék még hogy ezt magyarázzátok el mit is hogyan:
;Remove Segoe UI
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts]"Segoe UI (TrueType)"=""
"Segoe UI Bold (TrueType)"=""
"Segoe UI Italic (TrueType)"=""
"Segoe UI Bold Italic (TrueType)"=""
"Segoe UI Semibold (TrueType)"=""
"Segoe UI Light (TrueType)"=""
"Segoe UI Symbol (TrueType)"=""Itt esetleg csak törölnöm kell és kész, azzal lesz elérve ez =""? A helyttesítés viszont még nem világos.
;Font Substitution
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes]"Segoe UI"="Tahoma"
A következő sokkal egyértelműbb:
"Equivalent of 'XP Standard' Enabled."
[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
FontSmoothing REG_SZ 2
FontSmoothingType REG_DWORD 1
Itt csak menyitom a paramétert és meg adom az értéket. OK."HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Zlin50
senior tag
válasz Sub-ZeRo #7363 üzenetére
Tudod nálam egy fejlesztési folyamat megy, egymásból következő lépésekkel. A vége persze az hogy adott programok menjenek, amihez majd 64-bites rendszer kell. Némelyik (mint a wn7 is) zabálja a memóriát. Most még csak 32-es változattal kísérletezem és elég rosszul indul. Nem az elrendezések zavarnak leginkább, hanem a kezelőfelület kinézete (illetve nézhetetlensége). Ha az elrendezésben XP-hez lehetne közelíteni az csak egy kicsit segítene gyorsabban áttérni. Ez nem alapvető elvárás, de az élesség igen. Azt nekem senki nem tudja megmagyarázni hogy majd hozzászokom. Az intézőben való ugrálás (amit korábban kérdeztem) egy idő után már unalmas, mert nem képes meghajtónként információt adni csak a gépre összegyűjtve. Ha ez egy korábbi rendszeren megoldható volt és még használható is, akkor mire jó feltalálni újra a spanyol viaszt?
-
Zlin50
senior tag
Pusztán azért például is mert XP-ből "kifelejtették" a TRIM támogatást. SSD-hez meg nem árt, ha nem akarom gyorsan kinyírni. No de sebaj az új szuper-hiper OP már tudja. Csak azt nem tudja hogy alkalmazkodjon a környezethez, hogy legalább a kezelőfelület éles legyen. Egyszer XP alat próbáltam O2010-et. Mig kint a rendszer rendben volt az Office-on belül előjött ez a segoe hatás. Ki lehet találni meddig próbáltam ki azt az Office-t. Már valamelyest javult a helyzet mert Clear type-ot kikapcsoltam, de még mindig mázol.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
El tudná magyarázni valaki hogy itten [link] mit hogyan? A segoe UI -ból most már nagyon elegem van, mert kikészülni tőle a szemem.
És azt esetleg meg tudná mondani valaki hogyan lehetne ai intézőt hasonlóvá varázsolni mint XP-ben? Hog lehetne elérni például azt, hogy adott meghajtót kiválasztva megadja a szabad terület méretét klön és ne csak a számítógépet kiválasztva az összesét?
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
válasz agressiv #7189 üzenetére
Natív felbontás? A beállítóközpont 1600x1200-ad meg ilyennek, de 17-es monitoron kérem?
Szerintem meg azért van mert az ablak egyes részein még mindig Arturo UI osztja a betűket.
Majd még tanulmányozom a telepítős vagy registry-s megoldást és átváltom minenhol értelmesebbre.
Úúúútáloooom a segoe uit!
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
válasz Hegyirabló #7177 üzenetére
Feladatkezelőben ellenőrizheted a futó alkalmazásokat. Hogy ezt minden leállításnál megtedd az persze egy idő után unalmas. Viszont mivel nekem is volt ilyen azt már láttam hogy a win7 gyorsabban kilövi az ilyeneket mint az XP. (mókás volt XP alatt ilyet látni egy panelen "Should not see me" valamiek a felrakása után)
sfdrakex: türelem kényszerítést terem, pár másodperc és az lesz amit írtam, automatában kilövi a futó programokat.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #7172 üzenetére
Sajnos az még nem elég. Majd megmutatom hogy miért. Előzetesként már itt [link] is látszik a baj. A két kép elárulja a kölönbséget. Na és akkor ott van még az is hogy a könnyű kezelést egyszer kiválasztva lefagyott a rendszer. Ilyet nem szabadna, legfeljebb visszalépni az instabil működést okozó beállításból. Ha ezt nem viseli el, akkor mi lesz különböző programokkal, a végén kiderül hogy nincs annyira se stabil mint az XP?
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #7170 üzenetére
XP alatt nálam a hasonló panel így néz ki:[link]. Szerinten élesebb, mint amit mutattál.
Valami hasonlót szeretnék látni win7 alatt is, mert míg nem olyan használni se tudom mert kiesik tőle a szemem. A simítást is meg az áttűnéses dolgot is megkéne találni mert azok is beleszólnak.[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #7165 üzenetére
Nem tudom most lefényképezni és lehet hogy nem is látszana úgy mint szabad szemmel, de elképesztően ocsmány egy IE vagy más böngésző alatti weboldal például, pedig átváltottam classicra. A cikkek címszövege főleg, a tartalom már nem annyira. A párbeszédablakok pedig rendre segoe uisok.
Állítsátok meg Segoe UIt!!!!!
Majd próba-cseresznye alapon teszek azokkal kísérletet amiket találtam aztán meglátom mit produkál, mert ez így HÁNYINGER!!! Fúj de elképesztően undorító! Odakötözném a készítőjét a fejét kitámasztva a monitor elé hogy egész nap azt nézhesse.
-
Zlin50
senior tag
Találtam itten eztet: [link]. Gondoltam megkérdezem róla a vélemyényét azoknak akik jobban ismerik a win7-et, mire számíthatok a benne lévő megoldást illetően. Fog ez szerintetek menni, vagy rendesen hazavágja a rendszert?
Egyébként meg dugja fel magának a microfost a Segoe UI-t!! Böngészők alatt is szinte olvashatatlan a szöveg az idióta segoe ui miatt.
A linken lévő két kép jól mutatja mi az én problémám is a megjelenéssel.[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
Ó, be szép, könnyű kezelés kiválasztása -- > fagyás. Hát gen, végül is a lefagyott gépet a legkönnyebb kezelni. Feltételezem ez driver gond.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
Hogy tudok megszabadulni attól, hogy a saját számítógépembe is be kelljen jelentkeznem?
Egyébként röhejes hogy win7 alatt (már trimmel) lassabb az SSD a mérések szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
válasz Laccoss #7114 üzenetére
A cleartype kikapcsolásával valamelyest jobb a helyzet, de még nem az igazi. Nem az ajánlottban nézem mert 17-es monitorra az 1280 az túl nagy felbontás és nagyon apró lesz minden.
Ami pozitív és meglepő hogy van a win7-ben klasszikus téma így szinte a (megszokott) XP felület kerül elő.
Furcsa még hogy ilyen pl "ill " szövegrésznél elszíneződnek a betűk a menüsorban. Nem tudom hova tenni, hogy a HDSentinelben az egyik ablakrészben olvashatóbb a betű mint a másikban.Hol találom meg azt ami XP-ben Asztal - (jobb egér) Tulajdonságok -Megjelenés - Hatások alatt Áttűnés , amit eleve ki szoktam kapcsolni? Van egy olyan sejtésem hogy emiatt van még mindig életlenség.
Szerencsére a regedit a start alól megy és a menushowdelay (400 -> 100), powerdown after shutdown (0-> 1) beállítása elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
Valami írtózatosan ocsmány elmázolódott fakó, vastag és nem éles betűket látok mindenben. XP-ben soha nem volt ilyen bajom, csak felraktam a 8400GS-hez az Nvidia drivert és kész. Win7 (32b ultimate) alá felrakva ez a borzalom van. Egy 17-es Philips CRT monitort használok. Ha valaki szintén megszenvedett CRT-vel vagy LCD-vel ilyen problémával és sikerült megoldania kérném a segítségét.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
válasz Core2duo6600 #6151 üzenetére
Igen, csak angol van náluk. A frissítéssel meg egyebekkel nem tudom mi lesz még ha nyelvet váltok is. Egyébként meg nem kéne tudnom eredetit venni akár boltban is? Nem alapvetően elvárható ez?
-
Zlin50
senior tag
Olyannak álcázták, egyébként meg írott volt. Itt látható is: [link] , [link]. Az eredeti COA matrica meg nem ilyen: [link] hanem fényes.
A MS oldalán vannak leírások hogy néz ki , de ott sem pontos. Ma viszont a MS boltban a kezemben volt ilyen csomag.[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
Na kérem, a nem egészen eredeti win7 visszament és várom a cserét.
Felkerestem a MS saját üzletét (West End, elvileg az egyedüli) amelyben volt lehetőségem a különböző Win7 csomagokat (ultimate, professional, home premium) külsőleg megnézni.
Mindegyikre jellemző hogy a műanyag tokot egy hullámosan perforált matrica fogja össze aminek az eltávolítása vagy szétválasztása után lehet a tokot szétnyitni. (Ilyesmi a hamiskáson is volt)Ez egy világoskék kb 10cm hosszúságú matrica. Ez eleve hosszabb mint az, ami azon volt amit visszavittem. A matricába egy fényes hologramos fémszál van beleszőve (és nem sötét mint a hamiskáson) egy adott szöveggel. Amelyiken nem ilyen van az nem mondható eredetinek. Ez az első ismérve az eredetiségnek. Ha nem ilyen a matrica a csomag már elég gyanús.
Ha valakinek kétsége támad, az említett MS boltban meggyőződhet hogy néz ki az eredeti.
A boltnak is jeleztem, így aztán megfontolhatják mit vesznek át a beszállítójuktól egyáltalán."HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Zlin50
senior tag
Ha jól emlékszem először is láthatóvá kell tenni, azaz mint XP-nél ismert kiterjesztés esetén elrejtést nem kell bejelölni. Utána lehet átnevezni, mert akkor már lesz mit. Emlékeim szerint (mert még csak találkoztam win7-tel) nem intéző/ eszközök alatt van hanem a vezérlőpultba rakták a mappa beállításokat.
-
Zlin50
senior tag
Három napon belül csak a hibásat kötelesek visszavenni. Ha csak annyi hogy nem vagy elégedett vele, akkor jóindulat kérdése, és az nem nagyon van, de a cégnél ahol a win7-et "vettem" ott vettek már vissza tőlem alkatrészt. Máshol meg 20% diszkonttal cseréltek egy hónapon belül.
A win7-et (?) meg ilyen formában nem tehetik meg hogy nem veszik vissza, annál is inkább mert nem maradhat nálam, az kizárt, hogy is maradhatna... Hogy mit csinálnak vele, jó kérdés, de igazából nem is érdekel, csak szabaduljak meg tőle.
Döbbenetes az egész, egyáltalán hogy lehet ez...
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
Természetesen igen. Közben a MS hazai képviseletét is megkerestem. Azonosításhoz kértek fényképeket (ahogy írtam is). A bolt felé is jeleztem és megegyeztünk hogy meg várják a MS válaszát. A válasz az volt amit írtam. Nem egyértelműen meghatározható, de szerintük eltér az eredetitől. A bolt felé elköldtem a választ és jelezték hogy visszajuttathatom akár futárral is. Ma írtam hogy személyesen igyekszem megoldani , mert nem akarom hogy esetleg ne érkezzen meg. Holnapután fogom tudni ezt megtenni.
(Akinek meg a megvétel felől van kétsége - pénzkidobás mondván - az talán arra is gondolhatna hogy lehet azt üzletileg is használni, ott pedig veszélyes a nem eredeti. Nem tudom miért nem arra koncentrálnak ami az alapvető probléma. Szerintem sem én sem a bolt igazából nem hibás mert becsomagolva kapják. A beszállító hogy honnan szerzi az már kérdéses.)
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
válasz sfdrakex #6009 üzenetére
Bizony ez baj, és a még nagyobb hogy ezek után melyik bolt lesz képes eredetit adni?
Külföldről is meggondolom, mert oda reklamálni nehezebb.Ja, a lemez pedig egy dolog, de a többit majd ha visszavittem utána...
Amúgy MS hazai képviselet is nagyon kedves. "Ha úgy gondolom hogy hamis, jelentsem be", pedig képeket is küldtem róla ami alapján meg kellett volna mondaniuk. Csak annyit sejtetnek velem hogy eltér az eredetitől de azt nem mondja ki hogy hamis mert nem egyértelműen megállapítható. Majd megállapítom én ugye és majd bejelentem, hát nagyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
Szerintetek hol tudnék venni EREDETI Win 7 SP1 Ultimate dobozos (csomagolt) magyar változatot? Egyáltalán akármelyiket eredetiben (nyomott), nem másolt (írott) lemezekkel?
(akár az 1-es hsz-be is mehetne ez a kérdés)"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Zlin50
senior tag
válasz geprombolo #5947 üzenetére
Nem tudom hogy egyáltalán eredeti Verbatim lemezre írták-e?
Nesze neked, egyszer akarok eredetit venni jó pénzért, és tessék....
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
-
Zlin50
senior tag
Szvsz miután az árával nem voltak szerények [link] , én sem leszek szerény azt gondolni hogy ennyiért nem moslékot akarok kapni. Folyamatban van már a MS felé az igény. Az még például hátra van hogy a képek alapján amit kértek eredetinek vagy hamisnak minősítik-e. Ha nem írott lenne fel sem merült volna bennem hogy kétségbe vonjam, és jelezzem nekik. Egy Microsoft adjon többet magára és ne akarja másolt lemezekkel "kiszúrni a szemem".
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
"Eredeti windows operációs redszer", íme: [link]. Gyönyörűek az írott sávok.
-
Zlin50
senior tag
-
Zlin50
senior tag
-
Zlin50
senior tag
Valóban írott lemezeken adja ki a MS a rendszereket vagy csak nálam az? (a gyári dobozból kibontva a win7 ulti 32/64 bit ugyanúgy) Vagy valami nem stimmel? Úgy vélem talán nyomtatott formában illene. Egyértelműen látszik hogy írottak, mert azokon látszanak különböző színű sávok.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
Én jobban aggódnék a megbízhatóságuk miatt. 8mb bug meg a többiek. És valóban, szeretném én ha egy HDD kihúzná addig mint egy SSD meghibásodás nélkül. Ha nem volna kicsi és drága már rég azzal lenne "kitömve" a gép a sok forgó-morgó-visító-kerregő-kenyérpirító vincseszter helllyyett.
-
Zlin50
senior tag
Halihó!
Beállítható a win7 alatt is (XP-hez hasonlóan) olyasmi hogy:
-indításkor az előzőleg nyitott ablakok megjelenjek?
-az intézőben kiválasztott mappák ablakai hasonló eloztásúak legyenek? (mindegyikre érvényes)
-az eltérően beállítani kívánt megjelenést külön megjegyezze?
-az ismert fáljtípusnál is jelenjen meg a kiterjesztés?"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Zlin50
senior tag
Olvasni lehet már win8-ról. Azt írják jövőre jelenik meg. Érdemes megvárni vagy a win7 sem rossz beruházás?
-
Zlin50
senior tag
válasz ErosenZold #439 üzenetére
Amikor eljön a végóra, hogy fogod bizonyítani, hogy nem követtél el halálos bűnt?
"Modern világ, rohanó élet, nem jut időm semmire.
A szexuális periódusban hívom a telefonszexet,
Három perces diszkréció, a végén lehet, hogy elmegyek.
Gyerünk, gyerünk, nincs idő, ez a modern élet rendje.""HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest