- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- OpenMediaVault
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz szabonagyur #40023 üzenetére
Na most jó vissza olvastam!
Igen, de ez Magyarország állami cég. Itt semmire nincs pénz, csak amire az állambácsi úgy gondolja, hogy kell, többnyire szar elosztásban. Ritkán esik bele a választásba a informatikai park felújítása. De én nem bánom, mert így egy olyan gépem van bent, amit szívesen használok és tudom, hogy jó. Pl. AsRock alaplapot az életben nem használnék, ide meg csak azt vesznek, mert olcsó. Na az ASUS máris szimpatikusabb (Igen, nagyon jól tudom, hogy előbbi is az utóbbi leányvállalata, igen!)
Pl. bátyám meg bent a saját munkahelyén egy szar 17"-os gépen dolgozott, aztán mikor 30x kapott ígéretet, hogy jönnek az új gépek, vett magának egy 24"-os monitort, aztán csak pislogott a főnök, hogy jobb, kényelmesebb, átláthatóbb rajta AutoCad-ezni. Persze nem az ő pénzén, de akkor is folyik a nyála (csak ott meg megint nem oda folynak a pénzek ahova kell, de ez egy másik történet).(#40025) Doky586: Enyém a gép, csak az elején nem akartam ennyire belemenni a történetbe, csak ha már elkezdtetek mindenre koncentrálni, csak az általam feltett problémára sz@rtok, akkor kifejtettem a helyzetet. De talán most jött használható megoldás, majd kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wrox
őstag
válasz szabonagyur #40023 üzenetére
Na igen, de van olyan, hogy agylobot kapsz, mert nem haladsz a tetű lassú géppel sehova. Engem pl. kurvára fel tud húzni, és igen, én is vittem be magamnak gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!