Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Helló, nektek felmegy a szeptemberi update? Nekem felrakja, de újraindítás után visszavonja.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-
-
-
Időjárás widget nálatok működik? Wireshark szerint az adatok lejönnek, szóval szerver oldalon minden OK.
-
-
-
Helló, az eheti win update után mikor bejelentkezek fekete képernyő van egér kurzorral, egy idő után bejön a háttér, de nincs net. Ilyet tapasztalt valaki?
-
válasz juliensorel #66418 üzenetére
Számítógép /jobbklikk/ - tulajdonságok - speciális rendszerbeállítások - indítás és helyreállítás - kiválasztod az alapértelmezettet és a "rendszerek listájának megjelenítése" opció mellől elveszed a pipát
vagy
easyBCD-vel módosítod a listát.
-
Kb. 3 naponta azt csinálja a gép, hogy pl. megnyitok egy Skype ablakot, bezárnám, de újra nyílik, vagy dupla klikk a Firefox ikonra, és megnyitja 50-szer. Most cseréltem egeret, mert az előző meghalt, nem tudom összefüggésben van-e vele, de mikor meghülyült, és kicserélem az egeret egy másikra, akkor ugyan azt csinálja a másik is. Gyakorlatilag csak restart segít. Rendszernaplóban semmi hiba nincs. Tapasztalt már valaki ilyet?
-
-
-
-
-
Sziasztok, gondolkodom M.2-es SSD beszerzésén, olvasgatok a témában de van pár dolog, ami nem tiszta. Az alaplap /Asrock H81M/ elvileg támogatja, bár nincs rajta M.2 slot, de gondolom ez egy PCI Express adapterrel orvosolható. A kérdésem az, hogy minden gyártónak külön drivere van, vagy létezik valami univerzális MS által kiadott, amit a Win 7 feltelepít magának? Adata SSD-t nézegettem, de annak pl. sehol sem találtam drivert.
-
-
-
-
Helló, olyan gondom van, hogy ha a PC-t altatom, akkor szépen elmegy aludni, de egy idő után /nem tudom mennyi, de több óra/, akkor hibernálja magát. Hibernálás soha-ra van állítva, eseménynaplóban nem látszik semmi. Ha tiltom a hibernálást CMD-ből, akkor nincs gond, de az kilövi a hibrid alvást is, azt meg nem akarom. Szóval olyan állapotot szeretnék, hogy szépen menjen el hibrid alvásba, de ha nem szűnik meg a tápellátás, akkor sima alvásként viselkedjen. BTW, szerintem ez az alap, szóval lehet éjjelente elmegy az áram, de ezt nem vettem még észre.
-
válasz ricsi8800gt #64134 üzenetére
Nekem ez működött anno.
-
-
-
-
-
-
válasz Doky586 #58959 üzenetére
Legutóbb mikor installáltam az "SP2" frissítést, elég nyögvenyelősen ment, ezért is akarom integrálni. Másik ok, hogy ezzel is kevesebb szemét lesz az új gépen.
Mit olvassak el? Azt írtad odamásolni mellé, nem azt, hogy telepítsem fel.
-
-
-
Mekkora macera belerakni egy telepítőbe az "SP2"-t? Találtam egy leírást a neten, de ott ISO-t kell belőle készíteni. Az lehetséges, hogy egy elkészített USB-re rátoljam?
-
Helló, találkoztatok olyannal, hogy a ClearType kikapcsolja magát, ha újraindítod a gépet?
-
-
-
Helló! Win7 reinstallra készülök, és van egy beállított backupom, ami az egyik vinyóról csinál a másikra mentést. Megoldható, hogy az új Win beimportálja ezt a backupot a beállításokkal együtt?
-
-
Helló! Az normális, hogy az eseménynaplóban nincsenek bejegyzések eszközeltávolításról/csatlakozásról? 3G modemem rendszeresen lecsatlakozik majd rögtön vissza, hallani is a Win-es hangot, és szeretném kideríteni hol a hiba.
-
válasz Fire/SOUL/CD #3146 üzenetére
Kössz! A progikat elspájzoljuk legközelebbre. Most sikerült úgy megoldani a problémát, hogy safe módban instaláltam az Outpostot, aztán rendes módban le, aztán megint fel. Úgy tűnik műxik, egyelőre.
-
Segítsetek pls., mert már agybajt kapok! Van egy mappa /AGNITUM/, amit nem tudok kitörölni. Nem blokkolja semmilyen process a process explorer szerint, saját tulajdonba van véve. Egyszerűen kiírja, hogy nem lehet kitörölni, mert nincs jogosultságom. UAC kikapcsolva. Safe módban ki lehet törölni, de mikor rendesen belépek a Winbe, akkor újra ott van. Maga az Outpost uninstallálva van. Meg lehet valahogy tudni, mi hozza létre? Vagy hogy lehet tartósan kitörölni...
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest