Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• st3v3np3t3r

nagyúr

LOGOUT blog

válasz #89309696 #67215 üzenetére

pontosan... ott a lényeg az írásod végén... ki fogják használni hogy már nincs rá frissítés,ezáltal napról napra sebezhetőbb mind a céges, mind az otthoni felhasználók gépe... a biztonsági hibajavítások nem dísznek készülnek...

a gagyi elavult androidos tabletek/telefonok ügyében a googlenek kellene fellépnie a gyártókkal szemben...

én is vettem már tabletet, ami a first release verzión fut a mai napig... nuku update,a gyártó support nem válaszol a támogatással kapcsolatos emailekre...

van androidos tv box-om is, mondjuk azon Kodi fut inkább...de a boxra se jön biztonsági frissítés, MM 2018-08-05-ös ASPL verzión hagyták... néha jön valami kisebb OTA frissítés androidra, de semmi látszatja nincs... bár nekem csak youtube-ra kell kis tv-re(mert az nem okosított)...Kodi-ra meg van Youtube Plug-In... és jól működik... jobb és gyorsabb a box Kodi-val mint Androiddal...

az okosított tv-nk lassan 4 éves, de még mindig jön rá frissítés...

A windows7 a második legjobb win az xp után... én sokáig használtam XP-t, majd mikor már tényleg semmi sem indult rajta,akkor váltottam 7re... majd most 10re...

arra amire kell elég... ha megunom a winfos hülyeségeit, feldobok egy ubuntut,aztán jóccakát... netezni,youtubeozni azon is tudok,ha meg windows kell, ott a virtual box, aztán annak meg tökmind1 hogy mennyire friss... feltelepítek egy win7et... exportálom... ha bármi baja lesz, visszaimportálom a telepítés utáni állapotot,aztán kész:)

Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

Új hozzászólás Aktív témák