- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PR-Telecom
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Windows 11
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Felmentem az amd driver szekciójára, kiválasztottam a vga-t (ati x1300), de op. rendszer tekintetében minden van, csak az nincs, ami kéne. (win7).
Lehet, hogy a szervizesek ezért nem telepítették?
Akkor most hogy?
Ami van:
Windows vista 32/64
Windows XP 32/64/ Media Center Edition
Linux x86
Linux x86/64Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Köszönöm. Ma megyek dolgozni, telepítek vga drivert. Hát én is bízom benne, hogy valamelyik driverrel megszüntethető ez a hibajelenség. Vsz a legújabb nem béta drivert rakom fel.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
xeon forever
addikt
Sziasztok. Egy olyan kerdesem van ha a rendszervisszaallitas nem tudja visszaallitani a c:// gyokerkonyvtaran a trustedinstaller tulajdonost akkor manualisan hogyan tudom beallitani?
Ok amiert lecsereltem: Lapozofajl everyone tulajdonossal pottyet gyorsabb.
Ok amiert visszakene raknom net framework telepito hibauzenet.Pro valaszok johetnek. De minimum rendszergazda jellegu valaszok erdekelnek.
👌Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan