Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Üdv!
Most tettem egy új win7.et, raid 0, 2x500 gb, 200 gb-ot formáztam, azt látom is. A maradék kb 800 Gb-ot hol tudom megformázni, vagy egyáltalán hogy fogom látni? Telepítés előtt kellett volna formázni?
Most van még valami lehetőségem elővarázsolni a maradék 800 gb-ot, másik partíció ként persze!??**********
-
Boci_83
őstag
Tudna nekem valaki írni, normálisan, megbízhatóan működő virtuális meghajtó progit x64 alá, lehetőleg valami ingyeneset...? A daemon tools.-om nem működik megfelelően, a másik lejárt, nem találok értelmes programot.... Kiakaszt már rendesen!
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
válasz Morden24 #10270 üzenetére
Automatikus. 2gb. Próbáltam hogy kézileg beállítom 500-4000Mb-ra. Semmi változás.
Most épen egyik gépről másik gépre másolok filmeket, hálózaton keresztül. Ugyan azt csinálja néha, hogy felugrik 100%-ra, folyamatosan ott marad, majd egy kis idő múlva ismét szépen dolgozik. Néhány perc múlva ismét azt csinálja hogy felugrik 100%-ra. Rendszertelenül.
És az a legszebb, hogy van egy másik rendszem amit ritkán használok, másik winyón, de ott ugyan ezt csinálja. Számomra teljesen érthetetlen, Cserélgettem már drivereket, áttudtam másik Sata portba, de ugyan az.
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
válasz kraftxld #9960 üzenetére
- Gigabyte P35-DS3 E6750@3200Mhz (1,3v) 2 x 1024Mb Geil Ultra 960Mhz 5-5-5-15 , Galaxy 8800Gt (G92) 512 Mb Xtreme Edition, Hitachi Sata500Gb Sata320Gb, Pioneer 111D, Super-Flower 500W
- chipset driver fent van
- szégyenlem magam, de nem tudom hol kell megnézni hogy DMA módban van-e, biosban nem találtam rá utaló beállítást.Viszont az eszközkezelőben a tárolóvezérlőknél egyik IDE controller-nél felkiáltó jel van. Próbáltam frissíteni, de nem tudtam. Van köze hozzá?
-
Boci_83
őstag
Helló all!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Olyan gondom van hogy x64 alatt dvd írás, vagy játékból valókilépés után a HDD lemezkihasználás felugrik 100%-ra, közben pedig alig van adatátvitel...Néha annyira lelassítja a gépet, hogy nem lehet szinte semmit sem csinálni a gépen, még netezni sem..
Baromira idegesítő. Min kellene állítani? Memória kihasználás nem megfelelő, vagy mi lehet a gond..? 2x1 gb ram.[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
Köszi mindenkinek a választ!!
-
Boci_83
őstag
válasz Sub-ZeRo #9531 üzenetére
Memória kihasználásban van különbség mondjuk Home, Professional, és Ultimate rendszerek között..?
2 giga ramom van és dvd írás után, vagy játékból való kilépés után egyből 100%ra ugrik a winyóm lemezkihasználása, és néha eléggé belassítja a gépet. Erősen jól jönne még 2gb ram azt hiszem.
-
Boci_83
őstag
Üdv! Akiknek 4 giga ramjuk van, meg tudnák mondani mennyit eszik belőle az x64 Op rendszer alapon?
-
Boci_83
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #6179 üzenetére
Nah mégiscsak segített! Köszi. Nem volt hozzáadva a mindenki ketegória.
Köszi.
Csak már hulla fáradt avgyok....
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #6179 üzenetére
természetesen ezt már megcsináltam... De sajnos nem vált át, továbbra is senki részére marad használható...
-
Boci_83
őstag
Sziasztok!
Igazából hálózatos dolog, de azt a topicot nem nagyon látogatják...Adott 2 db Pc. Egyiken Win7, másikon Xp sp3 op rendszer van. Hálózat a 2 gép között, rúteren keresztül, net megosztva, működik rendesen. Hálózat azonos munkacsoportban (workgroup).
látja is egymást a 2 gép, a megosztott mappákat látom is, win 7 alól el is tudom érni az xp-s gépen található megosztott mappákat, de xp alól a win7-es gépen lévő megosztott mappákat nem. Azt írja hibaüzenetnek hogy (nem szó szerint, de a lényeg..) nincs jogom, hozzáférés megtagadva.
illetve win7 alatt hiába osztom meg otthoni csoport számára, xp-n látni a megosztani kívánt mappát, de mégsem érem el, a hibaüzenet az előző, és win7 alatt egyik helyen megosztott, megosztva otthoni csoport számára, másik helyen viszont azt írja hogy megosztva senki..számára.Ez nálam nem kis fejtörést okozott eddig...
Szóval ha ismertek erre valami megoldást kérem segítsetek, mert nekem 2 nap alatt nem sikerült megoldani a problémát....[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
Helló All!
Valószínű a nap kérdését fogom feltenni most, de....
Másik VGA drivert akartam telepíteni, régit eltávolítottam, újra indítottam a gépet, új driver feltelepít, és azóta nem hajlandó a gép rendesen működni.
Állndóan fagyi van. Csökkenett módban töröltem az új drivert de így sem hajlandó működni.
Többszöri indítás után F8-as billenytűvel előhoztam a rejtett menüt, majd a legutolsó működő rendszert próbáltam volna indítani, de ugyan az a gond. Továbbra is fagyizik, nem hajlandó működni.
Ha jól emlékszem xp-n volt olyan hogy időt meg lehett adni, hogy mikorra szeretném visszaállítani...
Ilyen itt nincs? vagy nem találom....? Plz help!**********
-
Boci_83
őstag
Hello all!
Hogy tudom az asztalon található ikonok méretét változtatni? Nem rég óta van fent ez a rendszer nem találok mindent, és igen idegesítő hogy ilyen hatalmasak az ikonok...Köszi a válaszokat előre is!
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest