Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz Laccoss #42881 üzenetére
Bocsi igen patríció!
Értem mit mondassz, csak az a baj hogy nekem a C:\ patrició amin van ügyebár Windows 7 nem engedi letrölöni ez a problémám? Miért? Mivel előtte lekéne törölném és akkor új ból létrehoznám tiszta telepítéshez ez problémám! Vagy csak simán formázzam ( Formázni engedi!) de azért mégis csak jobb ha újra létehozom a patríciót, és utána formázom!
[ Szerkesztve ]
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a Windows 7 kipróbálni tetszik stabil minden, viszont most szseretném megint újra telepíteni mert csak teszteltem és tele telepítettem progikkal, problémám az lenne hogy mikor a teleptőnél mutatja meghajtókat nem tudok törölni(patríciót) - halvány a törlés gomb, csak formázni? Hogy tudnám megoldani?
HELP!
[ Szerkesztve ]
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy van egy Gigabyte 8600GT-m meg egy Sony CPD-E230 crt monitorom, és windows 7 alatt csak 60HZ - et lehet beállítani, már próbáltam mindehol nvidia vezérlőpultba(Powerstrip, különböző Refresh rate-es progik) ráerőltetni de nem megy több!
Ha valaki tudna segíteni jó lenne, ez 60hz kifolyik a szem, Vista alatt 100HZ volt, vagy ez valami Windows 7 hiba konkrétan nem értem
Üdv.
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám Windows vista alatt tökéletes tudja a moncsim (Sony CPD-E230) a 100HZ-et, de Windows 7, alatt csak 60 HZ van, nemtudom hogy lehetne elő csalogatni a 100HZ -et, már próbálkoztam a speciális beállításoknál is de csak 60HZ van, és külön féle progikkal is Powerstrip, Refreshforce, stb........Üdv.
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #6144 üzenetére
Szia!
Igen tudom, hogy van ilyen de ott a max 85HZ és ennyi többet nem tudok beállítani! Vistán igen, de 7 -en nem, azért kérdeztem hogy ez valami driver hiva, mert konrétanmár nvidia oldalán is kérdezték forumba de semmi válassz úgy hoggy nem tudom van erre valami fix, és semmivel nem tudok 100HZ csinálni, powerstrip, reforce stb stb társai...probálkoztam még hogy regedit-be átírtam 100HZre már nem tudom hol van egy ilyen monitorra vonatkozó rész forumból olvastam de az is semmi.....
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy van egy Sony CPD-E230 monitorom CRT, és csak 85hz-en megy, 100 hz-et nem lehet beállítani neki, max 85 hz van, van valami megoldás erre ( vista alatt tökéletesen ment 100hz). , kerestem google-ba de hát semmi hasznost nem találtam
Üdv.
Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest