- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Aktív témák
-
Zoltánka
tag
válasz Fire/SOUL/CD #22980 üzenetére
Okés, köszi a választ!
Nem lenne rossz egyszerre több gépen is használni az erdeti Home Premiumot, de hát ez van...Z
xxx
-
Zoltánka
tag
válasz Fire/SOUL/CD #22978 üzenetére
Bocs, azt nem írtam, hogy nem OEM verzió, hanem dobozos. Ilyenkor annyiszor telepítem ugyanarra a gépre ahányszor akarom?
Igen, a nyelvi mókolás lehet a baj, ahogy írtad is, ezt találtam:
Egyelőre eltávolítottam a 971033-as frissítést és átálítottam a Win7 update-ok kezelését úgy, hogy értesítsen, ha van frissítés, de én adom meg, hogy mit telepítek.
Köszi a választ!
Z
[ Szerkesztve ]
xxx
-
Zoltánka
tag
Sziasztok!
Egy "kis" segítségre lenne szükségem:
Vásároltam egy eredeti, angol nyelvű Win7 Home Premiumot az Amazon-ról kb. 4 hónapja, amit aktiváltam is.
Pár napja küldözgeti nekem a "A számítógépen nem eredeti Windows fut" üzenetet...
A Win-t a telepítés után magyar nyelvűvé alakítottam egy progival. Ezt elvileg, ha jól tudom a Home Premium-mal nem lehetne megtenni. Lehet ez a ludas és ezért küldözgeti nekem az üzenetet a rendszer??
Megúszhatom-e a dolgot a Win7 újratelepítése nélkül? Illetve ha újra kell telepítenem nem lesz-e probléma azzal, hogy a Win aktiválva van már és nem is olyan régen lett ez megtéve (kb. 4 hónapja)?
Előre is köszönöm a választ!
Z
xxx
-
Zoltánka
tag
válasz Morden24 #15233 üzenetére
Nagyon köszönöm a kimerítő választ!
A bankkártya típusa mindegy? (Maestro..egyéb..stb.)
A legális magyarítás ( ezen a magyarítás - magyarosítás dolgon mindig vacillálok ha nem Win Update-ről történik, akkor honnan? A multilang használatának ugrása annyit jelent, hogy nem tudom majd arabul, dél-jemeniül használni? Erről le tudok mondani...
Z
xxx
-
Zoltánka
tag
Sziasztok!
Win7 vásárlása előtt állok. Valamelyik hozzászólásban találtam egy linket ami Amazon-os vásárlásra mutat és azt írták róla, hogy megbízható forrás, nem OEM a portéka.
A link:
A kérdésem az lenne, hogy egy ilyen külföldről történő vásárlás esetén van-e extra költségem a postaköltségen kívül? Illetve a rendelés menetéről kéne egy kis segítség azoktól, akik rendeltek már erről az oldalról, mert nekem nem világos a dolog.
Köszi előre is!
Z
xxx
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külpolitika
- Jövedelem
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!