Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
TwentySix
aktív tag
Beirod a keresomezobe, hogy Disk Management (vagy Start Menu -> Computer -> Jobbklikk, majd manage. (Elnezest, magyarul nem tudom mi a menupontok neve)
Itt torolheted a merevlemez particioit, es letrehozhatod az uj particiot.A betujel megvaltoztatasa ugyanitt, Jobb katt a DVD irora, majd a betujel megvaltoztatasa, es tedd ahova akarod.
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
-
félisten
Tehát az SSD-ről, a hdd nélkül is indul a rendszer...(arra a bakira gondolok, hogy "néha" a W7 kipakolja az indítófájlokat másik vinyóra. De ha telepítéskor nem volt rádugva a hdd és hdd nélkül is megy a rendszered ssd-ről, akkor minden ok)
1. Lemezkezelővel letakarítod a hdd partícióit(ilyenkor eltűnnek a betűjelei és az egész nem lefoglalt terület lesz)
2. Most jobb egér a dvd-meghajtón (bal oldalt, ahol a nevét írja ki) és meghajtó betűjel és elérés módosítása. Nyilván E betűt fogsz adni neki és leokézod
3. Most a korábban egyesített hdd-n létrehozod az 1 darab partíciót és megformázod(jobb egér a hdd-n (itt a nem lefoglalt területen kell jobb egeret nyomni, nem bal oldalt a nevén) és új kötet stb stb)
4. a formázás után, ha nem automatikusan D betűjelet kapna, akkor ugyanazt kell eljátszani vele, mint a 2-es pontban a dvd-vel, csak nyilván már D betűjelet adsz neki.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
Leírhatnád a közösség érdekében, hátha tanulunk belőle.
Köszi.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
[link]
[link]
Ezeket nézted már? Átolvastad őket?
Amit hackeeeee linkelt oldalt, ott kellene az ahci drivert kipróbálni, persze azt, amilyen az oprendszered lesz, 32 vagy 64 bit-es."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg AHCI-nál csak akkor kell gombot nyomni, ha raid-et akarsz létrehozni, nem? Vagy mit választanál ott?
De mondjuk az régen rossz, hogy ha már 4-5mp-t áll ott, ott szinte azonnal tovább kéne mennie.
SATA-s az optikai meghajtó is?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
De, telepítés előtt kell ahci-re, majd a képernyőnél mikor be kell adagolnod neki, ott adod meg az ahci drivert. Meg a trim-et nem felejtetted el az ssd-nél?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Azt mondjuk akkor kell, mikor azt választod ki, hogy melyik partíciót akarod a 7-nek. Ott az advanced vagy nem is tudom mi van a bal alsó sarokban.
-
-
Dany007
veterán
Nézz be ide: [link]
Hátha írtak valamit a problémádra.
Én is most böngészem. Még csak kb az ötödénél tartok a topicnak, de már legalább 15-20 embernél olvastam ezt a bizonyos "Spontaneous reboots" spontán újraindulást.
De persze lehet, hogy mindenkinél ingadozik az áram miután felrakta a Win7-et... -
Dany007
veterán
A vinyót nekem is ajánlották, hogy próbáljam ki. De szerintem alapértelmezetten van az energiagazdálkodás.
@bobsys:
Az áramingadozásos dologhoz még annyit, hogy én ezt azért nem tartom lehetőségnek, mivel Win 7 telepítése előtt nem volt ilyen probléma.
Ha ilyen gyakori áramingadozás lenne, mint ahogy a naptárban bejelöltem, akkor valószínű, hogy előtte is volt, hasonló gyakorisággal. De előtte semmi ilyet nem tapasztaltam.
Sajnos vagy sem, de elég sokat ülök a gép előtt, főleg most tavasszal / nyáron. Szerintem akkor is feltűnt volna ez a sorozatos restartolás, ahogy most is feltűnik.Persze, azért kipróbálom a szünetmentes' megoldást, de kizártnak tartom, hogy ez legyen az oka.
Mért pont a Win7 telepítését követő 1 hónapon belül indul újra a gép látszólag ok nélkül? Majd utána megint, aztán megint, aztán sorozatosan is...
Előtte meg mért nem volt ilyen egyszer sem!?
Szerintem a két dolog üti egymást. Több, mint 2-2,5 éve ez a gépem van. Először Xp, majd Vista, és most nemrég Win7. Csak a Win7-nél csinálta ezt az újraindítgatást, máskor más op.rendszernél nem. -
V.Stryker
nagyúr
A frissítést el lehet távolítani: Vezérlőpult-Programok és szolgáltatások - bal felső sarok, telepített frissítések megjelenítése. És akkor azt leszeded.
Avast....szerintem tedd fel a microsoft saját security essentials víruskergetőjét. Nem lassít, a háttérben elvan, nem baszogat, nincs téves riasztás. Én az esetet váltottam le erre és jobb.
Ha nincs sok elvárás és nem írsz sokat, akkor az ImgBurn jó lehet.
-
-
lala42
őstag
Én igy jártam a scannerrel. Wista 64-bites van, de nem lehet lenyomni a win7-es torkán. Vagy veszek egy újat, vagy megy a másik gépre, ahol XP fut.
Igy rohangálhatok az egyik szobából a másikba.[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Clemi
veterán
érdekes hozzáállás a gyártó részéről ... win 7 driver nincs azt még megérteném, de vista 64 bit sincs
Azért csinálják ezt (illetve nem csinálják a drivert) hogy vegyél újabb eszközt! Na nehogy már jól érezze magát a kedves felhasználó, hogy megvesz valamit, és ha nem romlik el, akkor 10 évig használja. Tessék kérem megvenni az újabb fejlesztést, hogy legyen bevétele a cégnek!
-
-
moonman
titán
-
veterán
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest