Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
-
nagyúr
Na akkor te is figyelj. Szerintem nem voltam bunkó, elmondom miért.
1. Ide jössz és elmondod mi a bajod. Egy dolog, nem ez a baj, azért van a fórum.
2. Azt egy szóval nem említetted hogy milyen rendszer alól csinálja a géped a hülyeséget csak azt hogy buzerálod valamivel elsz@ródik és mi találjuk mi a baja...
3. Ha a vga-val van a baj és rendszer telepítés után is csinálja a hülyeséget, akkor nem szoftver, hanem a hardver a hibás. Mivel ez egy windows 7 topik, nem ide való.
Tudod itt van kereső és keresgélni kell.
Ja és a géped adatait kitöltheted nyugodtan, mert ha többször jössz ide segítséget kérni, akkor na matekozunk már azon milyen hardver, szoftvered van..
Persze attól még kérhetsz segítséget, ha pontosan leírod milyen rendszeren mi a hiba jelenség.
4. Nem vagyok bunkó paraszt...
5. Kijavítanálak... Csak egy diplomám van...És nem vagyok Bill apónak az öcsse sem.
Ja és tudom a jómodort. De csak akkor ha az illető megérdemli...
6. Olvastam hogy elnézést kérsz, én is.(na most voltam bunkó de csak azért mert most jöttem véradásról )
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
Akkor rakd vissza az MS által felpakolt WDDM drivert és úgy használd egy ideig a gépet (WIN gomb+Pause/bal oldalt eszközkezelő/jobb egér a vga karin/illesztőprogram frissítése/illesztőprogramok keresése a számítógépen/választás a számítógépen található illesztőprogram-listából/és kijelölöd az alap MS WDDM drivert: [link]
Ha a hiba nem jelentkezik, akkor nyilvánvaló, hogy a telepített driver okozza a hibát(nem mintha eddig nem lett volna elég egyértelmű), ebben az esetben, próbálkozz egy régebbi driverrel, vagy ha van esetleg újabb az NVidia honlapján, akkor azzal.
Nem írtad hány bites a rendszer ezért
8800GTX - W7 x86 Driver
8800GTX - W7 x64 Driver[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Amikor felpakoltad a W7-et, feltételezem telepített a karihoz drivert a W7, akkor is meg volt már a BSOD vagy csak azt követően, hogy másik drivert felpakoltad?
Az első HSZ-ban találsz egy Blue Screeen Viewer nevű alkalmazást, az részletes infót ad a BSOD-el kapcsolatban, arról egy screenshot jó lenne, amin látszik, hogy mely modul okozta a hibát és annak hibakódja.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest