- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Tibi86 #41102 üzenetére
Az a baj, hogy egyik sem működik, mert mint írtam rendszervisszaállítást csináltam, ami szerintem ezt már megette.
Se a CMD sem a karbantartó nem lát semmi SP1-et.
Most melyiket válasszam? Integráljam bele az SP1-et a windows képfájlba, de az sok idő, míg megcsinálom, vagy rakjam újra így simán és nem rakom fel az SP1-et utólag?
-
sfdrakex
nagyúr
-
apro
senior tag
válasz Tibi86 #33345 üzenetére
hali
Gondolom már kísérleteztél a vinyó. hátulján lévő "tüskék" átpakolása mester, kábel fogadó,
ezeknél a régi vinyók-nál nem elég ha a kábel végeket cserélgeted kell hátul a (jumpert) "dzsjampel"változtatás is kézzel, érted mit írok? De már ha túl vagy rajta akkor tárgytalan az írás (Ezt tapasztalat ból mondom mert nekem csak így működött egy ős régi Maxtor15GB,a P5k ban, a régi lapom ban fogadó álásban volt a tüske ebben a lapban Kabel módban működött csak.)
hali -
Воланд
titán
válasz Tibi86 #33341 üzenetére
Ha tényleg I/O hiba, akkor az a merevlemez hibás. Cseréld ki a kábelt, alaplapon is tedd át másik csatlakozóba, majd gép elindít, ne indíts el semmilyen más programot (főleg ne fájlkezelőt) csak a diskmgmt.msc-t és ha így sem tudsz neki betűjelet adni akkor szvsz az a merevlemez kuka.
vakondka: Vezérlőpult --> Energiagazdálkodási lehetőségek --> Séma beállításainak módosítása --> Művelet kritikus töltöttségi szint esetén, vagy valami ilyesmi menüpont, ott lehet megadni, hogy adott töltöttségi szint esetén mit csináljon a w7. Sőt százalékos értéket is meg lehet adni, hogy mennyitől legyen kritikus töltöttség, mikor jelezzen, ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!