Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz Steelmanus #3765 üzenetére
Honnan tudjam, hogy a tiéd konkrétan lopott-e?
Ha jól emlékszem te írtad be, hogy te meg nem veszed SP1-ig. Ebből kiindulva mondjuk sejtem, hogy nem legális a W7-ed.
Aztán meg írtad, hogy csak az Enterprise-ra meg az Ultira lehet language pack-et rakni. Erre meg írtam én, hogy ha már úgysem legális az OS, akkor teljesen mindegy, mert nem hivatalosan rá lehet rakni bármelyik másik kiadásra is a nyelvi csomagot.Egyébként nem értem, mit háborodsz fel, de tényleg.
Tehat ezek tesztelesre kiadott verziok legalisak marcius utan mar nem.
Nem is értem, miről beszélsz. Az RC verzió az RC kulccsal beaktiválva használható márciusig. RTM soha nem volt kiadva tesztelésre, leszámítva a 90 napos Enterprise trial-t.
RTM-et úgy "tesztelhetsz", hogy kód nélkül telepítve, nem aktiváva 30 napig (+ 3x rearm = 120 nap) használhatod.
Ha neked RTM-ed van beaktiválva úgy, hogy nem jogosultál valamilyen intézményen, előfizetésen vagy bolti vásárláson kívül kulcsra, amivel hitelesítetted a példányodat, akkor a te Windows-od nem legális.[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
polonic
félisten
Úgy általában minden programból az RTM-et szokták lopni. A béta, rc változatokat ingyenes bocsájtják a felhasználók rendelkezésére tesztelés céljából.
-
pzstm
titán
attól hogy RTM, még lehet lopott
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest