Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz moonman #2423 üzenetére
[12/09/09 14:04:56] module: dxupdate(Jul 20 2007), file: dxupdate.cpp, line: 5714, function: DirectXUpdateInstallPlugIn
Failed API: SetupIterateCabinet()
Error: (5) - Access is denied.Unable to iterate through F:\DirectX\Feb2005_d3dx9_24_x64.cab. The file may be damaged.
ennyi a lényeg belőle..... mit akar ez keresni az F-en? Daemon tools által létrehozott virtual drive, amire semmi nincs bemountolva
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Steelmanus #2376 üzenetére
notivinyó...500GB scorpio blue...és a 2 vinyó együtt adott ki annyit....
WD Scorpio Blue[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
4gépben volt kipróbálva...2-3 másodperc után kikapcs...semmit nem lehet tenni...beadom holnap vagy holnapután gariba...most viszont valahogy meg kell oldanom, hogy 320-as vinyón elférjek
Meg mindig az ugyanolyan kattanásos hang
Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
de épp ez a bajom...nagy gépbe is beraktuk, (vagyis rákötöttük SATA kávellel), volt másik vinyó....és 2-3 másodpercre lehet látni összesen a vinyót...disk mangementben is....
kíváncsi vagyok mennyi időt fog igénybe venni egy ilyen procedúra
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Üdv! Kivételesen segítségért fordulnék hozzátok.
Picit talán offtopik leszek, de hátha tudtok segíteni.
Szóval ma este, egyszer csak gondolt egyet a gép, és amint filmnézésnek vége lett, picit idle módba került, és máris kikapcsolt..... be akartam kapcsolni, de kérte, hogy hibajavtó módot indítsak...DVD-ről bootolva repair funkció sem tudta megoldani a bajt, részletekben megtaláltam azt, hogy hard disk not found....semmi baj...kis vinyó kikapcs, mobilrackbe berak....rádug szobatárs gépére....erre felpattan ablak, hogy isntallálta, majd eltűnt sajátgépből a partíció...2-3 másodperccel később megint előjött, majd ismét eltűnt...eltűnés előtt pici kattanás hallatszik.. ha nagyon gyorsan megnyitom a mappákat, és elkezdtem másolni (friss biztonsági mentésért), akkor felpörgöt vinyó mellett nem volt probléma, ne állt le(nah jó de...de vagy 20 perc múlva és csak egyszer) beraktuk több gépbe is...mindenhol ezt játszotta...bootolni természetesen nem lehet róla. Garis, WD 500 Blue valami a pontos neve..... formázni nagy nehezen sikerült, de rajta maradt 3 partíció
Kérdem én, hogy érdemes egyáltalán valamilyen tesztprogival megnézni (mivel rövid időre érzékeli minden rendszer, így az is külön művészet), vagy vigyem vissza gariba, mert szerintem tuti, hogy az olvasófeje vagy valami belső mechanikája/elektronikája romlott el...nem nagyon értek ehhez, szóval minden véleményt szívesen fogadok (szerencse, hogy 320-asrégebbi vinyóm usb-s mobilvinyónak volt befogva...most azon van a rendszer meg a lementett adatok is, illetve arról írok)
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
pzstm
titán
válasz Fire/SOUL/CD #2283 üzenetére
Pedig lassan, de biztosan jön. [link]
-
-
pzstm
titán
2010. Július 13-án lejár az SP2-es XP-k ideje
Az SP3-at futtató XP-s gépek supportja 2014ig él még.
-
pzstm
titán
Morden24 Nagyjabol mi akar lenniez az AIK?
Automated Installation Kit (az eredeti windows lemezképet saját idényeidnek - meg leginkább egy cég igényeinek megfelelően - testreszabhatsz) nem drag-and-drop-os dologra kell gondoloni...tehát nem ilyen vicces nlite-szintű....igen összetett és bonyolult, sok-sok oldalnyi dokumentációval
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz Steelmanus #2109 üzenetére
reklámozza a halál...Offtopikba írtam direkt...és rámutatva arra, hogy aki ilyen csodavindózt használ, az ne csodálkozzon azon, ha rövid időn belül idejön majd sírni, hogy nem megy ez vagy nem megy az...esetleg nem települ ez sem meg az sem...
Elnézésedet kérem, ha reklámnak gondoltad...legkisebb ilyen szándék sem volt benne
sfdrakex: Nem a Pint-NET 3.5-ös linkkel volt neki baja, hanem az nvidia edisönnel
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz feka007 #2101 üzenetére
nem annyira gagyi az a Paint.NET, legalábbis a 3.5-ös....[link]
Amúgy én jelenleg azt sem találom, hogy lehetne kikapcsolni (Legalábbis a Windows features-ben nem lelem....
C:\Windows\system32 Itt megnézted esetleg?
Features settings-ed így néz ki?[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz SzalaiG #2089 üzenetére
Ha megy az XP, akkor rakd fel nyugodtan a Win7-et...Főleg ha az adatlapodon lévő konfighoz akarod használni, akkor meg Win7-ből is a 64bitest. Sokkal job lesz mint az XP akármilyen skin-el...összehasoníthatatlan élmény
-
pzstm
titán
Édesjóistenem!! "Anyám borogass"
Windows 7 NVIDIA Edition 2010
Vérpistike reggel óta ezzel már 2FPS-el többet ér el krájziszban[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Ez roppant érdekes, mert Task Schedulerben benne van nekem is, de mégsem futott le 2009.09.03 óta (akkor én futtattam le manuálisan, videókártya-driver frissítés miatt. Garantálhatom, hogy éjjel 1-kor be volt kapcsolva többször is a gépem...Aero-t sosem lőtte le...szerintem normális esetben elindítja WinSat-ot, de csak akkor fut le teljesen, ha változtatást észlel
Jól látszik, hogy szeptember óta nem igazán futott le...
-
pzstm
titán
ha le van futtatva itt sem mérécskézik többet. Esetleg ha hardvercsere/hardverbővítés történt. Illetve grafikuskártya-driver frissítése esetén fordulhat még elő, hogy kéri, hogy futtassa le az élményindexet
-
pzstm
titán
Anyáméknak odahaza 120megás van...minek nem tudom... előtte 9500-ért volt 25 megás, szólt UPC, hogy 9000-ért van 120-as...cég fizeti netet...10ezret adnak rá tán havonta max....szóval most még apám spórol is a cégnek
-
pzstm
titán
válasz canniball #2028 üzenetére
Mod. Kevés olyan pörgős topikot olvastam mint ez.
Pedig most már egészen lecsendesedett. BETA és RC időkben volt itt igazi pörgés
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Pendrive telepítést próbálj mindenképp.
1,5GHZ-es Celeron, 1GB RAM, 160GB vinyó. DVD-ről telepítés 20perc körül volt.
Win7 Ultimate x86 HUNiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz dJ Peer #1927 üzenetére
Kipróbáltad vagy csak gondolod? ha jól rémlik ősök gépében pont egy ilyen van és Vista simán megeszi...sőt magától fel is ismerte
-
pzstm
titán
ha a Vista ment rajta, és számodra megfeleően, akkor javasolnék egy 32bites Home Premium megvásárlását.
Nézzenek oda...PH addikt lettem
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
hát most hirtelen nincs más ötletem rá
Esetleg a Vistás gépre is tessék Windows7-et rakni, és homegroup-al egyszerűbb lesz az életiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Homegroupot csak akkor erőlteti, ha azt be akarod kapcsolni...hálózati és megosztási központban mindent beállítottál? Hálózat típusa Vista-s és nem Vistás gépen megegyezik? (pl. otthoni mindkét esetben?)
Így vannak a beállítások kb.?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Homegroup-al esetleg?
Homegroup - otthoni fájlmegosztás egyszerűbben a Windows 7-tel (Nagy Balázs)iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Ha a többit nem is tudjátok, legalább a figyelmeztetést szeretném kikapcsolni néhány pajzsos programnál.
Vedd ki a programból az auto indulást.
Indítsd el a Task Schedulert
Create a new task
Run only when user is logged on, bepipálod: Run with highest privileges
Triggers tab->New, At logon, Any user, ha akarsz megadhatsz pár s delayt
Actions tab->New, Start a program, megadod a rivatuner.exe-t
Ha így indítod nem fog nyavajogni.Más megoldást nem tudok...csak ha kikapcsolod UAC-t, de azt meg nem javasolom
-
-
-
pzstm
titán
How to Use Windows Vista and 7 for Approx. One Year Without Activation?
[link]Morden kollega és Házigazda úr meg ne mondjon olyat, amiről nem tudnak
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz mbencem #1627 üzenetére
mihez képest drasztikus...illetve mi számít drasztikusnak? 5-6 FPS? meg melyik játékban....csak mert más nem tapasztalt ilyet... majd a release 0.2-ben a CD-s változat esetében már FPS növekedés is lesz
-
pzstm
titán
válasz Mtbsrác #1625 üzenetére
jah hogy onnan is eltüntetni...azt kaspersky beállításaiban kell megkeresni...show system tray icon...vagy ilyesmi
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #1610 üzenetére
Minden egyébre egy dos-os bootlemezt és a format c: parancsot javaslom.
Én egy Win98-ast tudok csak felajánlani...azt mondjuk már CD-n
-
pzstm
titán
válasz MrTurner #1606 üzenetére
Laptopról nyomom, ahol minden apró helyfelszabadítás a rendszer gyorsulását vonja maga után (általában).
Rég hallottam ekkora marhaságot.....
Szerintem shift-del mehet nyugodtan egész Windows mappádra vagy csak a system32-reiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
kcicsit lehet Off leszek
Welaptulajdonosok figyelmébe ajánlom, hogy 2009. december 1-től a Google Analytics Windows NT megnevezés helyett Windows7-est ír kiiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz polonic #1568 üzenetére
Windows rendszer számára rendkívül fontos információk tárolására szolgál....
Jól jöhet még, ha csak DVD-ről bootig jutsz el, és ott helyreállításra kattintasz.
Ismerősnek mentett már meg rendszert. (mármint nem kellett újratelepíteni)
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
Természetesen nem fogod látni...csak disk managementben...srácok azért ilyenre gondoltak...meg persze arra is jó, hogy user véletlen se akarjon vele semmit csinálni
-
pzstm
titán
100megás partíció...amire akarod felrakni Windows7-et, ott katt partíció törlésére...felszabadul 100giga helyed mondjuk....partíció létrehozására kattintasz...rákérdez, hogy csinálhat-e 100megás partíciót...kattintasz igenre...majd maradék 99,9GB-ot formázod....és arra rátelepíted Windows7et...ekkor mennie kell...100megás partíciót ne bántsd...elfér az...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
egész pontos üzenet? Esetleg ha partíció törlésére mész, majd új partíció létrehozására, hagyod hogy megcsinálja 100megás system reserved partíciót, és utána formázod azt a részt, amire rendszer menne?
Biosban SATA/AHCI módok közötti váltást próbáltad? Esetleg azt, hogy csak az a vinyó legyen rádugva, amelyikre telepíteni akarod? Tuning vissza van véve?iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz M412309 #1507 üzenetére
Nem hinném, hogy bármiféle driver kéne a monitorodhoz. Sőt...lehet jobb is ha nem raksz fel semmit. Majd videókártya drivert rakj fel inkább, bár elég sokat felismer magától is, sőt enyémhez drivert is szedett
-
pzstm
titán
válasz nightsong #1482 üzenetére
próbálj minden egyéb perifériát lehúzni, floppy meghajtót letiltani, SATA/AHCI mód között váltani, esetleg egy kicsit türelmesebbnek lenni
-
pzstm
titán
válasz CPT.Pirk #1472 üzenetére
itt a w7-en meg alig fért ki 5 ikon egy oszlopban 1360*768-ban
1440x900-as felbontásban, alapértelmezett méretben (ami nálam medium icons beállítást jelent) 8 ikon fér el egy oszlopban....iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz CPT.Pirk #1464 üzenetére
Fényképező beállításainál nincs USB mode lehetőség esetleg?
Csak mert nekem már konkrétan sikerült Windows7-et is telepítenem fényképezőrőlquicklaunch alatt mit értesz pontosan? régifajta gyorsindítás menü start mellé visszahozva registry hack-el? mert akkor nem csodálkoznék az explorer.exe fagyásán
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Core2duo6600 #1460 üzenetére
nem lehet hogy valami érintkezéses hiba volt esetleg?
-
pzstm
titán
maga a driver feltelepült, csak restart után sem találja az eszközt? esetleg ha adminként futtatod a drivert? eszközkezelőben felismeri rendesen?
-
pzstm
titán
válasz StoneBridge #1453 üzenetére
szedd le az OSX-et, hátha úgy megoldódik a problémád
Vagy lehet irigy lett az OSX, hogy a Windows7 megelőzi és bevágta a durcit
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Könyvtáros #1449 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #1445 üzenetére
Nah én meg még tanulok, mivel 11-től vizsgázok...utána meg este lehet egy új funkciót megvalósítok a blogomban Amúgy nem is gondoltam, hogy a cikkek végén lévő tetszik (Like) gomb ennyire elnyeri az emberek tetszését. Nem hiába no...nagy a facebook mánia mostanság
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #1443 üzenetére
Igen UPC. Más kérdés, hogy ez még natúr gold (25/3), nem fájberpóver...mivel cég nevén van a net...számlázási és szolgáltatási cím más, meg millió papír kellene ahhoz, hogy 25-ről 30-ra átrakják őket....én meg amennyit odahaza vagyok...könyvelő cégnél meg faternak annyit mondott, hogy majd január 1 után, mert inkáább ne kavarják meg az ezévi könyvelést(megkavarni= 9500 helyett 6500-t fizetni. ergo inkább többet fizet a cég, csak ne "bonyolítsuk". Magyarország 2009. csoda, hogy ott tartunk ahol? )
Amúgy II. kerületben lakik ismerősöm, 60/6-os csomagja van...legrosszabb esetben 6megát jön torrenttel, FTP mindig max...szóval tényleg érdekes
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #1441 üzenetére
akkor szülők marha szerencsés helyen laknak, mert a 25/3 éjjel nappal megvan akár ftp-n, akár http-n, akár P2P-n
Szakadás kb. csak áramszünet esetén volt[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Core2duo6600 #1432 üzenetére
Biosban nincs valami beállítva videókarit illetően?
Bár core i7-es rendszernél kétlem hogy integrált lenne a vidkari , de szerintem Biosban kell állítgatniiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz dokesz007 #1421 üzenetére
MSE az a security essentials...MSN az amire te gondolsz...Skydrive egy honlap...25GB ingyenes tárhely...Windows Live ID kell hozzá, semmi más....
-
pzstm
titán
válasz dokesz007 #1417 üzenetére
Skydrive-ot használj...azt esetleg akkor törik fel, ha MSN-ed felnyomják, de Te ugye nem kattintasz mindenféle linkre meg egyebekre?
Én szinte napi szinten használom skydrive-ot...teljesen meg vagyok vele elégedve
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz volvoguy #1404 üzenetére
Arra gondolok, hogy vannak olyan programjaim (frissek) amik nem támogatják a 64bitet, és ezek kerültek az x86 mappába...így van ez?
Megy ez Neked.
(AMik natív x64-es progik sima program files-ba mennek, többiekbe x86-osba)iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Ugyanúgy kikerült belőle, mint az ultimate extrák
-
pzstm
titán
válasz Csabee. #1392 üzenetére
Dreamscene ultimate-ben volt egyedül ha jól rémlik...abból meg nem igazán sok fogyott...nem nagyon használták azt nagy tömegek....
-
pzstm
titán
válasz Csabee. #1389 üzenetére
How to install and enable dreamscene in Windows 7
Gugli roppant hasznos
-
pzstm
titán
válasz 7Heads Drago #1387 üzenetére
Más: A Win 7-nél nincs videós háttér, mint a Vista-nál?
Dreamscene néven futott és gyárilag nincs.....(hekkelgetéssel megoldható, de csak saját felelősségre)
-
-
pzstm
titán
ennyi idő alatt mondjuk már lement volna egy format
Esetleg eseménynaplóban megkeresni valamit, amivel meg tudod nézni, mikor is lett ilyen/mitől is lett ilyen...hátha....de ez is pár formatálási idő
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
Aero-dat kikapcsolta valami kis huncut driver, 3rd party app, vagy hasonlók...mit telepítettél utoljára mielőtt jó volt? esetleg egy szimpla restart?
-
pzstm
titán
válasz aclandiae #1359 üzenetére
1, Windows Update nyilván működik igen (de van 90 napos RTM Enterprise is)
2, Külsőre semmiben...belsőre+támogatottságban igen
3, Nem! Tiszta telepítés kell (van hekkelős kerülőút, de nem érdemes vacakolni vele)
4, ezekre majd mások válaszolnak, mert hosszú..(vagy esetleg guglizol egy kicsit )
f, értesítési terület testreszabásával minden egyes ikon tulajdonsága beállítható.. (felfelé mutató nyilacska, majd testreszabás vagy Control Panel\All Control Panel Items\Notification Area IconsiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Te viszont bővebb
Csak diplomamunka-írás közben nem annyira akarok sokat írogatni.... (mármint ide...diplomába nem ártana )iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest