Hirdetés
Aktív témák
-
Zsohi
őstag
gb4400 - Nagyon ugy nez ki hogy a router volt a hunyo. Most vissza lett allitva gyari bellitasokra es igy tokeletesen munkodik nincsen reklam se elerhetetlen oldalak. A masik gep pedig nem lehett hibas mert meg win install elott kilottem a halozatrol majd a routert is eltavolitottam igy a gepememre kozvetlenul kottotem a netet es igy telepitetem fel a windows-t . A net igy tokeletesen ment majd vissza kotottem a routert figyelve hogy csak az en gepebem legyen a halozatban a hiba ugyan ugy elojott ezutan ujralehuztam a routert hatha csak veletlen volt de nem a hiba azzonal el is tunt majd ismetleten vissza kotottema router ami abba a pillanatban megint produkalta ezeket a jelensegekett bongeszes kozben. A router-t gyari bellitasokra valo visszalitasa pedig meg is szuntette a gondokat
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest