Hirdetés

Aktív témák

• Zsohi

őstag

Hello!

Egy nagyon erdekes dolog idegesit mostanaban! A frissen telepitett Win7rol lesz szo.(minden particio formatalva lett). Elso lepeskent leszedtem a Google Chrome-t es szinte minden 3-4. oldalnal jelezte hogy ilyen nem letezik/elgepeltem majd ezekutan a 10 perce telepitett Win7 szepen elkezdte dobalni a Google hirdeteseket mikor meg csak a Chrome volt letoltve igy eleg meglepetten fogadtam ezeket a reakciokat igy fel is raktam a nod-t de persze semmit nem talalt a gepen ezutan ujra telepitetem megint a gepet(mivel volt idom es nem volt kedvem egy ilyen virussal? szorakozni) es most lekaptam a FireFox-t(arra gondoltam valamit a gugliek ugyeskedtek oszze) de ugyan ugy jelentkezett a hiba a teljesen frissen telepitett Win7en amin egyedul a FireFox volt fen. Az elso otlet ami felmerult benne az hogy tonkrement a router ami magyarazna az elerhetetlen oldalakat de viszont a Google hirdetesekert nem lehet felelos egy szar router igy teljesen tanacstalan vagyok igy remelem ti tudok segiteni hogy ez a jeleneseg teljesen eltunnyon a gepemrol.

https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

Aktív témák