Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz konfar.dani #12554 üzenetére
semmi, elneztem.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám.
X64-es win7 alatt felraktam az Avira ingyenes változatát, és napokkal később (most), azon kapom magam, h inaktív a program, még a rezidens része se töltődött be.
Egyszercsak ellenőrizni akartam egy pendrive-ot és nincs sehol a keretrendszerben (legördülő menü), se a tálcán, stb.
Se baj, elindítom...
Avira start és hiba.
Megkerestem az elérési útját, és ledöbbentem ott, h nem tudtam megnyitni a főkönytárát.
Úgy viselkedik a win, mintha mondjuk a "system volume information" mappát szeretném megnyitni, vagyis lehetettlen, nem enged be.
Namost az Avira főkönytáramból lett egy 0 bájtos vmi, amit se megnyitni, se törölni nem lehet.
Program kezelőből az uninstall sikertelen volt, azt írta a win, h már el lett távolítva és törli a listából a programot.Ejnye no, akkor újratelepítem. Telepítő elindít, felkínálja a módosítás lehetőségét (tehát akkor a registry-ben még mindig bent van, vagyis nem volt uninstall), ráböktem a javításra.
Ekkor egyesével az összes írandó fájlra kaptam egy hibát (error code: 5), h nincs hozzáférése. Tehát kaptam háromezer-készázhuszonhat hibát...És akkor most itt vagyok és írom ezt.
Van erre vkinek vmi ötlete?
Ezer forintos kérdés:
Mi történt a vírusírtómmal???Remélem tudtok mondani vmi okosat!
Köszönöm!
-
konfar.dani
aktív tag
válasz sfdrakex #12594 üzenetére
Lehetséges.
Bár töröltem minden partíciót, mert előtte Linux volt fent.
Lehet hogy az zavart be neki?Bennem még mindig az kering, hogy valaki lenyúlhatta a kódom, ameddig Linux-ot használtam, és most meg letörölte.
Lehet hogy ez elég hülye elmélet.
Viszont ha most akadály nélkül én feltettem magamnak, és más próbálja feltenni, aki pl. ellopta, akkor neki azt fogja kiírni mint nekem nemrég, hogy érvénytelen termékkulcs?[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
sfdrakex
nagyúr
válasz konfar.dani #12593 üzenetére
Nem lesz vele gond sztem, ha simán beaktiváltad, nem lehet hoyg előzőnél nem formáztál és fent maradt az előző azért problémázott ?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
konfar.dani
aktív tag
Sikerült az aktiválás.
Nem tudom, mi lehetett a baj, de most újtelepítettem, és akadály nélkül bevette a termékkulcsot.
Hogy volt egyszer egy ilyen bökkenő, ezek után várhatok olyat a jövőben, hogy feljön egy üzenet hogy nem jó a termékkulcsom?
Most teljesen műkodik, online aktiváltam.A válaszokat előre is köszönöm.
Los ángeles nunca mueren
-
-
Mika1227
őstag
Mennyi memóriát fogyaszt a Win 7?
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Sickboy25
addikt
-
nagyúr
Akkor próba cseresznye.. a sündisznó is megmondta a síkárkefén.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Sickboy25 #12583 üzenetére
Daemon nem tud iso szerkeszteni naná hogy nem tudod vissza másolni. power isoval kellene ahogy irták is neked. A daemon virtuális cd/dvd megajtó és ugyan úgy nem tudsz vele cd/dvd re irni, mintha csak egy meglévő cd/dvd re akarnál másolni fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
-
_ak_
addikt
válasz Sub-ZeRo #12582 üzenetére
Megoldom valahogy, h kedvező legyen nekem. Sajnos nem leszek stílusos, addig fogom újra és újra újrarakni (jesus), amíg nem lesz 50gb a sajátgépben. Most egy kis finomítással próbálkozom, 51303mb.
A particionálóban még mindig 50gbnak jelöli, de a fent marad szabad hely már csak 98,9, az eddigi 99gb helyett, tehát reménykedem.
Let's begin, de gozaimasu!
-
nagyúr
Akkor a sajátgépen, csak a használható helyet írja ki. És a fájlrendszer méretét le veszi. Többet nem tudok mondani.
Kicsit barátkozz meg vele...
Vagy használj xp-ét, és akkor nem látod.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
_ak_
addikt
Bár csak be tudnám csukni a szemem, de a nagyon, jelen esetben, nem jelző arra, h mennyire zavar. Ezelőtt valamelyik particionáló progival állítottam be, de most töröltem az összes partíciómat és megint nem tudom belőni.
tudom, h a gyakorlatban abszolúte jelentéktelen dolog, de akkor is
Sub-ZeRo: nekem csak a sajátgépben lévő érdekes, ha ott 50et mutat felőlem lehet 48 is a lemezkezelőben.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
A gyakorlatban nem tudod megoldani, mert így 50 giga. Itt is, ott is.
Nálam ilyen tessék."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Figyelj ne zavarjon. Én is szenvedtem vele, nem éri meg ezzel foglalkoznod.
Tudod, hogy 50 gigád van a többi meg ne érdekeljen. Attól hogy még ráadsz 100 megát nem sokat változtat a dolgon. Ahhoz hogy valamit láss, ahhoz vagy 500 megát kell adod.. de akkor meg több mint 50 gigát ír majd ki. Jó az úgy, ahogy van, 49,9-en.
Nekem most a 80 gigásom csak a win van, és csinál egy 8 megás nem particiónált részt. Nem tudok vele mit kezdeni. Ez van. Ezt kell szeretni, a lényeg, hogy 50*1024-re megformázod, az 50 giga."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
_ak_
addikt
Sub-ZeRo, sfdrakex
Itt egy kép is. Az ok, h fájlrendszer is vesz le a méretből, de akkor mégis hány mb 50gb, h az a gyakorlatban is annyi legyen? Nekem ez adja be a kulcsot.
-
-
virkir
veterán
válasz Sickboy25 #12568 üzenetére
Először kell egy program amivel megtudod nyitni az ISO-t pl. PowerISO abból kimásolod valahova az .ini-t, módosítod (akár a notepad-dal) majd visszamásolod és az ISO-t elmented más néven.
Ezzel a módosított ISO-val kell a telepítést indítani."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nagyúr
Jelen esetben ennyi 50 giga. Az ntfs fájlrendszer miatt.
Hát ha pennél jó, akkor használd exfatba.
Nem tudom miért van, lehet hogy sajátgépnél pont a gigát veszi figyelembe, a lemezkezelőben, meg megákat írja ki. Igaz, hogy gigát ír rá, de lehet hogy a teljes partíció méretét veszi figyelembe.
-
_ak_
addikt
válasz sfdrakex #12567 üzenetére
A miértre nem olyan könnyű válaszolni, ha nem látnám lehet, h nem is érdekelne, de így nem kicsit zavar. Mellesleg nem értem, h hogy jön ki az, h a saját lemezkezelőjében 50gb, a sajátgépben meg csak 49,9?
2-ik installnál az 1024*50-re ráadtam még 100 megát, de gyakorlatilag ugyanaz a helyzet.
-
virkir
veterán
válasz deicide #12566 üzenetére
Valamilyen ghostoló programmal esetleg meg lehet próbálni de sok reményt nem fűznék hozzá.
Még az Xp-vel próbáltam hasonlót, hogy a HDD elejére raktam egy kisebb partíciót amin a boot, svap, hasonlók voltak és az istennek se tudtam a rendszeremet átghostolni egy új winyóra.
Szerintem vedd ki és win7 DVD-ről próbálj egy javítást futtatni hátha megcsinálja a rendszerindítást."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
deicide
veterán
Gyors segítség kellene, van a 100mb-os rejtett partíció, de a vinyó, amin van az nem a rendszervinyó és el akarom adni. Amikor kiveszem a windows nem indul el, hogyan tudom másik HDD-re átrakni a rejtett partíciót?
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
_ak_
addikt
válasz Sub-ZeRo #12563 üzenetére
És akkor jelen esetben hány mb 50gb? Hogyan lehetne kiszámolni?
A telepítő particionálója 50gb-osnak írja, és akkor már a fájlrendszer is megvan.Egyenlőre lehet, h maradok az NTFS-nél, de az a veszély még véletlenül sem fenyeget, h XP-t telepítek vagy sp2-es előtti vistat. Ha jó lesz, úgy is el fog terjedni. Igaz a pendrive teszteknél nagyon szép eredményeket produkál.
szerk.: a w7 beépített lemezkezelője is 50gbosnak írja, csak a sajátgépben 49,9. Ez most még is hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
válasz deathtania #12503 üzenetére
THX
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
nagyúr
50*1024 mb, vagyis 51200 mb. Az már 50 giga, de azért nem lát 50 gigát, mert a fájlrendszernek lefoglal magának pont annyit, hogy 49,9 gigát lásson. Egy pár megát lefoglal magának.
Én is így formáztam annó, és nekem is annyit írt, ki 100 megás rendszerpartíció nélkül.Én nem formáznám a D meghajtót exfatra. Mert ha netán xp-t raksz vissza, akkor nem látja majd a partíciót, csak ha leformázod, és utána ntfes, vagy fat32-re rakod.
Maradj szerintem NTFS-nél, az a biztos.[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Újratelepítettem a w7-et a notimon és most a particionáló felajánlotta, h exFAT-ra formatálhatom a D:\ partíciót. Olvastam, h pendriveok esetében ez előnyös fájlrendszer, de mi a helyzet a merevlemezeknél? Amit találtam forrást, mind azt állította, h azoknál nem lehet, de gondolom ez a W7 újításai közt van.
A C:\ természetesen NTFS, de lehet exFAT a D:\?
szer.: mellesleg 50*1024 mb miért nem 50gb? A c:\-re így 49,9-et ír. Ohh shit, a 100 megás system partíció. nem kérdeztem semmit.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz konfar.dani #12557 üzenetére
Termékaktiválás szolgáltatásunk a nap 24 órájában elérhető a vonalas telefonról ingyenesen hívható 06-80-018-406-os telefonszámon*.
*Mobil telefonról indított hívás esetén a percdíjakról érdeklődjön mobil szolgáltatójánál.
Amúgy zöld doboz az home premium legjobb tudásom szerint
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz konfar.dani #12557 üzenetére
Hívd fel az MS supportot a dobozon rajta a szám.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok engedjetek meg egy kérdést.
A VLC lejátszót nem tudom kitenni a Hd tv képére Win 7 alatt.
A Home cinema megy de ez a másik nem .
A helyzet az hogy van egy film ami a HM .alatt szaggat de a VLC szépen viszi.
Hogyan jelenitsem meg ott ?
Köszi .
És bocs hogy itt tettem fel a kérdést.-Galaxy S20 - The best-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz konfar.dani #12554 üzenetére
Miért telepíted olyan sokszor újra? Milyen változat? OEM vagy dobozos ?
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom.
Van egy eredeti Windows 7-em.
Ikszedik clean install után azt írta ki, hogy érvénytelen a termékkulcs.
Utána telepítettem kulcs nélkül, és aktiválásnál azt írta ki, hogy ez a termékkulcs nem jó tiszta telepítésre, csak frissítésre.
Eddig mindig ment.Mi lehet a baj?
A válaszokat előre is köszönöm.
Los ángeles nunca mueren
-
sfdrakex
nagyúr
válasz RootRulez #12548 üzenetére
Az svchost a dll fájlokat futtatja ha jól tudom, ezért van belőle több is. XP alatt volt olyan hogy ha winupdate indult akkor tekerte 100%on a cpu-t nem tudom miért, sőt virus írtó frissitésekor is. Minden update letiltásával megszünt, de az se kizárt hoyg valamilyen vírus tekeri fel nálad, futass le tbbféle programot. Illetve figyeld hogy mikor indul el. Alapból megy windows inditásával vagy csak később? Nézd meg msconfigban hogy mik indulnak a rendszer inditásakor lehet beette magát valami féreg oda.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!!
Na most már tényleg mi ez a svchost.exe? És hogy tudnám kiiktatni? Mindig ott van és lehúzz a procim, amit ugye nem veszek észre (nem lassul a rendszer, bár néha amikor 70%-on pörgeti), de ha lelövöm a process-t, feltűnik, hogy halkabb a hűtőm. Miért indul ez el, tudpom, hogy hálózattal kapcsolatos izémizé, de miután lelövöm is gond nélkül meg a NET és LAN. Szóval nem tudom, hogy ez most valami Windowsos bug vagy valami féreg... Valaki ilyesmivel találkozott, megoldotta? Hüüüm?
Köszi: RR
Egy képecske...
katt a képre a nagyításhoz...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
virkir
veterán
válasz Picturemaker #12542 üzenetére
Namost én egy olyan mp3 lejátszót használok SD kártyaolvasónk ami akkor készült amikor a 128MB belső memória volt az elfogadott átlag azaz még a vista se volt sehol.
Gond nélkül megy a win7-en több gigás kártyákkal is.
Lehet azért mert normális a gyártója?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nagyúr
válasz Picturemaker #12527 üzenetére
Vagy a kártya olvasó nem támogatja a 7-et...
-
Clemi
veterán
válasz M4123057 #12528 üzenetére
A nem áramtalanította azt jelenti, hogy a ventillátorok forognak tovább teljes sebességgel? Milyen konfigod van? (Mi a francért nem lehet kitölteni az adatlapot?)
Ha ASUS lapod van, és van rajta IEE1394-es port, akkor az eszközkezelőben, ennek az eszköznek az energia beállításainál pipáld be, hogy a számítógép lekapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg, és lőn csend miután a kikapcsoló gombbal lelőtted a gépet.
-
Gorneck
legenda
válasz Picturemaker #12542 üzenetére
Igazából annak a sutyi hw gyártónak a hibája aki xp óta képtelen lefrissíteni a drivereit, hogy igen is vegyél újat...vagy lefrissíti, de használhatatlan.
Gorneck#1239
-
Picturemaker
őstag
Nekem csak az a bajom, hogy egy mezei USB-s kártyaolvasóval csinálja ezt (csak SD kártyával), ami mindenhol működik.
Ez is biztos olyan, mint a laptop akku ügy. Vegyél új kártyaolvasót, mert ez már elhasználódott. Máshol jó, de Win7 okos és ő tudja.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Lenry
félisten
válasz Picturemaker #12540 üzenetére
nem. a gyártók azért fizetnek, hogy a Microsoft betesztelje, és kompatibilisnek minősítse az adott alkatrészt és drivert, és így a Windows nem fogja dobni ezeket az üzeneteket
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Picturemaker
őstag
válasz Steelmanus #12537 üzenetére
MS pénzt kér az eszközgyártóktól, hogy a driver bekerüljön az OS-be? Ez szép.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Steelmanus
addikt
válasz Picturemaker #12533 üzenetére
Ha ment Vistan akkor nem lehetne keresni hozza Vista-s drivert? Esetleg azzal menne.
Amugy sokan elfelejtik hogy nem ingyen adja ki az engedelyt az MS ezert van olyan sok regebbi hardver amihez nem irnak drivert mert fizetni kell az MS fele. -
gabor85
őstag
a lemez nincs megformázva
ez a hiba nálam is előjött Win7-nél, megoldás: kivettem az olvasóból majd újra visszatettem. nincs ezzel gond
-
Picturemaker
őstag
válasz polonic #12534 üzenetére
Találtam egy ilyet is:
A Windows 7 bizonyos körülmények között tönkreteheti a számítógépre csatlakoztatott SD-kártyát, ezért a Microsoft kiadott egy gyorsjavítást a probléma orvoslására.
A hivatalos jelentés szerint a hiba az operációs rendszer SD-kártya meghajtójában található, pontosabban az sdbus.sys modulban. Ha a felhasználók normál módban olvassák be a fájlokat a kártyáról, akkor nem kerülhet sor adatvesztésre, ha viszont átváltanak a gyorsabb ADMA módba, akkor már előfordulhat, hogy a másolni kívánt tartalom megsérül, sőt a legrosszabb esetben felismerhetetlenné válik az adathordozó. A redmondi konszern azonban már el is készítette a hibát befoltozó javítást, melyet egyelőre még csupán manuálisan, a Microsoft Download Center-ből tölthetnek le az internetezők egy az eredetiséget vizsgáló WGA-próba után. A 32 bites verziót innen (http://www.microsoft.com/downloads/d...8-6ec0a71d12f9), a 64 bites patch-et pedig innen (http://www.microsoft.com/downloads/d...d-2d9233f59852) tölthetik le a Windows 7 felhasználók.
2009 végén (Win7 megjelenés) nagyon ritka dolog az SD kártya, gondolom ezért is kerülhetett hibásan be az ezt kezelő rész ebbe a hibátlan rendszerebe.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
polonic
félisten
válasz Picturemaker #12533 üzenetére
Na, akkor itt egy másik dolog is. Mégis csak a gépeddel van valami, ha az MS teszteli a drivert és jónak ítéli.
-
Picturemaker
őstag
válasz polonic #12529 üzenetére
Bocs, de ez marhaság. Komolyan nem akarok ilyen vitába belemenni, mert a gép működik, az olvasó működik. A "nem működés" egyetlen feltétele a Win7. Valószínűleg rosszul ismeri fel a használt olvasót. Ami egy vicc. Eddig Xp-n, meg Vistán is működött-működik, csak itt nem.
De tényleg hagyjuk, ez is csak egy tapasztalat.Win saját drivere amit a MS "elméletileg" tesztel. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
A szar driver meg nem az OS hibája, mivel NEM ő írja azt, hanem a hardver gyártója. . .
Ott tessék kopogtatni. -
polonic
félisten
válasz M4123057 #12528 üzenetére
A nem áramtalanította nálad mit jelent? Nálam az, ha kikapcsolom az elosztót, ez a tényleges áramtalanítás. A gép meg úgy soha nem áll le, hogy áramtalanítja magát, az mindig áram alatt lesz.
Mert mondjuk nálam, ha leállítom a gépet rendesen kikapcsol, de az előlapi usb-k áram alatt maradnak, hogy tölthessek róluk mp3 akkuját, stb. Tehát nincs áramtalanítva a gép. -
polonic
félisten
A hiba az ön gépében van!
Érdekes, sokunknak hiba nélkül működik minden. Ezt add össze. -
Picturemaker
őstag
Üdv!
Kb. most lett végleg elegem a Win7-ből! Ez egy bug halmaz.
Jelenség: fényképezőgépből ki a kártya (2GB SD, a CF-ekkel nincs gondja), be az olvasóba, erre win7: a lemez nincs megformázva, akarja most formázni?
Persze a kártya, ahogy kell, a f.gépben lett formázva, ott is vannak a cuccok rajta.
Másik gép bekapcsol (xar zixpé van rajta), ua. a kártyaolvasó bedug, kártya be,
XP: Mit szeretnék csinálni a kártyán lévő cuccokkal. Tádá!! Ott van minden!Azért ez gáz! Komolyan elképesztő. Várni kell ezzel még. Talán majd a SP után jó lesz.
Bocs a kirohanásért, de annyi kis idegesítő xarság van ebben az OS-ben, hogy kiakaszt. Azokból a dolgokból is sikerült egy csomót elcseszni, amik régen viszonylag jól működtek.
Kicsit utána néztem. Valszeg xar drivereket rak fel az olvasóhoz. Vicces
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz deathtania #12521 üzenetére
Az XP mode egy tök ingyenes cucc, még csak XP licenc sem kell hozzà.
Mégis, ingyen mit vársz, selyemhernyót?Ez arra lett kitalálva, hogy Marika XP-only bérszámfejtő appja elszaladjon, nem prof. feladatokra - márpedig a 3D ilyen.
Sectumsempra - For Enemies
-
M4123057
csendes tag
Sziasztok!
A Win7 Pro 64 bit op. rendszer a leállítás gombra kattintva leállt, kikapcsolta a monitort is, csak nem áramtalanította a számítógépet. Ennek mi lehet az oka, és hogyan lehet ezen a problémán segíteni. Előre is köszönöm a választ. Üdv -
bobsys
veterán
válasz deathtania #12521 üzenetére
...
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
deathtania
senior tag
válasz Morden24 #12512 üzenetére
hát, én itt olvasgatom a hivatalos oldalt, de valahogy elfelejtették leírni, hogy a rendes videókártyámat persze nem tudom használni, hanem emulál egyet. nekem csak az a bajom, hogy ezt nem írták bele. átlag user ezt hogyan sz*pja ki a kisujjából?
átnéztem a documentation fülön található kis pdf-eket, de valahogy ott sem találta erre utaló részeket...
bocsi, hogy ilyen béna vagyok, de én abból indultam ki, hogy MacBook-ot használó haverom simán tud futtatni virtuális XP-t a laptopján, és tudja használni a videókártyáját, nem csak egy kis emulált izét...
bocsi, hogy Microfosoztam, javítanám a hibámat: "kedves, aranyos, kis cunci Microsoft Corporation"
amúgy AoE2-t akartam futtatni semmi mást, de sikerült végül a win7emet megerőszakolni, hogy futtassa...a crysis és a crysis warhead simán fut win7-en 1920x1080-as felbontással közepes beállításokkal (gép adatai az adatlapomon). pár napja végeztem velük...
-
Morden24
nagyúr
válasz sfdrakex #12515 üzenetére
Ú az call, ahogy a pókerban mondanák.
Lehet prémiumot kapni a BSA-tól? Már megyek isKockapornó... izmos csőszerelő és szerszámostáska helyett kövér szőrös geek install cédékkel: Jöttem megszerelni a számítógépét, kisasszony...
Openszósz-fanoknak szex helyett közös Linuxtelepítés, "mert ez annál is jobb".[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Bele ám tessék a címeket összeszedni minden magyar w7 használóét, és végigjárni a lakásokat
(Címeket kérem én is a szőke bögyös bevállalós csajokéit Ha mrá végig járod mint MS alkalmazott akkor megtudod mondani hova érdemes menni )
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #12512 üzenetére
Persze az tény, hogy kimehetett volna egy MS-es alkalmazott a lakásodra, és felolvashatta volna.
Lehet ez a mi kötelességünk lett volna...mindjárt meg is lesem, hogy egy provokatőr munkaköri leírásába beletartozik-e
Morden 24: "Minden Winfos fos, de nem minden fos Winfos. Némelyik Mikrofos."
Némelyik emberke berakhatná aláírásba is
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
Morden24
nagyúr
ezzel szívtam egy nagyot, hogy ezt a Mikrofos persze elfelejtette leírni...
Már megint megy a Mikrofosozás, és közben a hülyeség terjesztése. Nem az MS felejtette leírni, hanem te felejtetted el elolvasni.
Persze az tény, hogy kimehetett volna egy MS-es alkalmazott a lakásodra, és felolvashatta volna.
szerk.: Na, látom mindkét gondolatommal megelőztek már. Nem baj, így legalább többször le van írva.
(#12513) pzstm: Ja, a Mikrofos Winfos megint nem gondolt azokra, akik Win7 alatt directx-ben szeretnének Crysisolni az XP-módban, mert ott több az fps.
Minden Winfos fos, de nem minden fos Winfos. Némelyik Mikrofos.[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
ezzel szívtam egy nagyot, hogy ezt a Mikrofos persze elfelejtette leírni
annyira fos, hogy beraktak a FAQba, meg a dokumentaciojaba
Windows XP Mode is not aimed at consumers because many consumer applications require extensive use of hardware interfaces, such as 3-D graphics, audio, and TV tuners, that do not work well under virtualization today
valamint
However, Windows Virtual PC does not support applications that require bidirectional sound or 3D graphics, which means that consumer applications such as games are not appropriate for thisEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
pzstm
titán
válasz sanzi89 #12504 üzenetére
szoktam használni, elég rendszeresen, általában vonatos útjaim során a battery savinget használom előszeretettel.
Minden oké vele errefelé. Más gépekről sem jelezték vissza, hogy fagyás lett volna emiatt.
-
sanzi89
addikt
válasz Gorneck #12500 üzenetére
Win7 alatt sose használtam még, vagyis használtam, csak a jelen fagyós helyzetben.
Lényegében nem csinál semmit, csak energiagazdálkodási profilokat lehet benne létrehozni. Mikor menjen sleep-be, mikor kapcsolja ki a monitort, hogyan szabályozza az órajelet a CPU-nak, ilyesmi.
Én eredetileg nem állítottam benne semmit, csak váltogattam az előre definiált High performance, entertainment illetve battery saving profilok között.
@pzstm
Igen, a Power4Gear-ra gondolok.[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
deathtania
senior tag
Pálinkás Jó Reggelt Mindenkinek!
nálam csak az IE jött fel, de eltávolítottam a listáról azt is. azóta egy progi sem sírt, hogy baja lenne
Joe bácsi/ SubZeRo: töltsd le a Microsoft honlapjáról, de egyet mondok: CSAK irodai felhasználásra jó, komolyabb programokat nem lehet rajta futtatni, erre ügyelj. egy 14Mhz-s inno3D videókártyát emulál a program... ezzel szívtam egy nagyot, hogy ezt a Mikrofos persze elfelejtette leírni...
amúgy megoldódott a GTAIV-es problémám: hibás a telepítő lemez...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz sanzi89 #12495 üzenetére
Power4Gear-re gondolsz? mert én azt már Beta óta használom, x86 és x64 alatt is tökéletesen megy és több Asus gépre is felraktam már
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest