-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
buresz8
tag
Sziasztok!
Laikusként kérdezem, hogy a Windows által tárolt belépési adatokat hol lehet elérni, illetve törölni?
Röviden a problémám, hogy beléptem a Onedrive alkalmazásba a Microsoft fiókommal, aztán miután végeztem, kijelentkeztem. Viszont a Onedrive bejelentkezésnél elmentette az email címet, ráadásul a jelszavat is. Sehol nem tudtam törölni, így próbaképpen a webes felületen megváltoztattam a jelszót, de a PC-n így is sikerült a jelszó megadása nélkül visszajelentkezni a Onedrive-ba.. (Tehát ha el is mentette a régi jelszót, az újat se kérte..) Mit lehetne tenni, hogy teljesen elfelejtse az adott PC a Microsoft adataimat? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Politika
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest