Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
válasz WindyJoe #2952 üzenetére
Hát ha ez itt nem tilos, akkor az ingyenes(?) Russa és az ingyenes túristatérkép innen.
Igen, sajnos nem csináltak vele semmit 2 hét alatt. Én is eladom és 950-t veszek. Addig olvasom a fórumokat, hátha kiderül erről is valami.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
Luissimo
veterán
válasz WindyJoe #1789 üzenetére
hááát, ha választhatok, akkorazért az ő csacsogásával vitatkozom vezetésközben.
A Mohabá hangjára mindig bealvási kényszerem van.De méginkább a cigányvajda-székelybácsi párosból valamelyikkel, az Andrea után, azért őket könnyebb elküldeni, a nőkkel udvariasabban kell impertinenskedni...
-
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #1783 üzenetére
Igazad van, nem használok 3D épületeket, és egyéb nyalánkságokat.
Dimka skin, 3D felszín és felhők, ennyi az egész, és ez valóban zökkenőmentesen megy az X920-on. A térképek számának nincs jelentősége, az egész EU fent van a gépen, sőt. Ez nem lassítja, hiszen csak azt tölti be, ami a GPS koordinátának megfelel. Vagy a Basemap-et.
[ Szerkesztve ]
-
-
Luissimo
veterán
válasz WindyJoe #1612 üzenetére
Sosetudhatod, hogy melyik reggel ébredsz arra hirtelen felindulásból és parasztfelkelésből, hogy Franciaországba kell menned.
Én a multkor párhete arra ébredtem, hogy hirtelen késztetésem van menni Bp-Münnich-Ausztria-Svájc-Francia-Spanyol-Mallorcára, autóval (meg komppal) odavissza 4000 km.tehát mindenre fel kell készülni...
-
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #1607 üzenetére
Franciaországban a fizetősek egy másik kódtáblát használnak. A kódtáblát a térkép tartalmazza.
The service was first open but it is now a pay-service, but it is not encrypted: by using a different location table number they can restrict the use. This method is TMC Forum 's Interim encryption method. They have about 60000 customers.
Tehát kezdetben ingyenes volt, de ma már fizetős.
[ Szerkesztve ]
-
Jamy25
csendes tag
válasz WindyJoe #1487 üzenetére
Mert ostoba módon azt szerettem volna
Tuttam, hogy hülyeséget csinálok, de a remény hal meg utóljára
Persze TC.
Akkor a már korábban leírtaknak megfelelően valamelyik gyári gombot átírom a TC-nek. Na de melyiket? Vagy a korábban már többször leírtaknak megfelelően buherálok még egy gombot.
Na jóóó, akkor kezdem előlről[ Szerkesztve ]
-
housejoy
tag
-
Luissimo
veterán
válasz WindyJoe #1389 üzenetére
ezértmondtam, hogy csak azt tudom elképzelni, hogy a BT egység akkor nem a hallgatókimeneten át támadja meg a hangszórót, hanem egyébmódon.
Deazért ne essünk hasra az intelligenciájuk előtt , most pl.direkt bedugtam a laptop elején a fülhallgató bemenetbe a füles microfonját és a microfonbemenetbe a füles "fülesét".
És szépen lereagálta, nemám reklamált, hogy EMBER, Fjordítva dugtad beeee !!
ez van.
Hókutya, !! nemtom melyik színű drót hatástalanítja a kütyüt, valaki segítsen, melyiket vágjam el, pirosat feketét PIROSAT vagy FEKETÉT PIROSAT vagy FEKE
[ Szerkesztve ]
-
Poonkie
tag
válasz WindyJoe #1265 üzenetére
A választ köszönöm, a hangnemedet meg nem értem. Senki sem mondta, hogy van ilyen készülékem és nem minden készüléken van lehetőség a program elérési útjának módosítására.. (Nem wayteq az igaz) Egyébként meg ha idegesít, hogy "lusta vagyok vagy nem tudok keresni" nem kötelező válaszolnod.. Volt akir rajtad kívül megtette és nem tett megjegyzéseket. Magas lóról nagyot is lehet zakózni...
De nem szeretnék kötekedni, köszönöm a segítőkészséget.
-
Rick4
félisten
válasz WindyJoe #1076 üzenetére
Visszakérdeznék, szerinted van mindben? Mikor alattam 2002-ben új Swift volt, a kalaptartó is extralistán volt 17K-ért... Haver Fabiájába én magam szereltem a szivargyújtó aljzatot, egy kis kupakot kellett kipattintani a lyukból, és már mehetett is bele.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #988 üzenetére
Ha elolvasnátok az alapvető információkat, akkor nem mondanátok ilyeneket.
Regisztrálás nélkül is olvasható [link]
"Regisztráció
Tájékoztatlak benneteket, hogy én sem a regisztrálásról, sem az aktiválásról személyesen senkit sem értesítek. Az ezzel kapcsolatos üzeneteket a fórummotor generálja, amire nincs ráhatásom, tőlem függetlenül működik!Az aktiválás befejezéséről egyetlen módon lehet meggyőzödni. Kezdeményezni kell a belépést. Ha a belépés sikeres, akkor megtörtént az aktiválás, ha nem, akkor még várni kell rá!
Az aktiválást azonnal végrehajtom, amint az időm engedi. Az aktiválással kapcsolatban reklamálásnak helye nincs! Reklamálás a regisztráció azonnali, indoklás nélküli, visszavonhatatlan törlésével jár!"
Akkor most kaptál visszajelzést!
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz WindyJoe #957 üzenetére
Jó, ez lehet, viszont mi ennek ellenére az Algyői útról (tesco 3 km, ott megyünk el előtte) kijárunk a Corába, valahogy jobb a légkör. Ha olcsóbb, ha drágább, én jobban érzem magam. Ma voltam a tescoban fél év alatt harmadszor... Nem fogok sietni vissza..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #650 üzenetére
Ezeknek ellentmond az, hogy ugyanazon a PC-n, ugyan azzal a kábellel rendben működik, ha az akku nincs teljesen feltöltve. Ha folyamatosan töltődik, folyamatosan világít a töltést jelző piros led, akkor az AS kapcsolat teljesen stabil. A hiba csak teljesen feltöltött akkunál jön elő. Olyan, mintha teljesen feltött akkunál a töltő elektronikája "rángatná" a gépet.
-
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #643 üzenetére
Elég régen foglalkoztam vele, már nem mindenre emlékszem pontosan. Úgy rémlik akkor kell egy könyvtárban lenniük, ha a mort nincs a gépre telepítve, csak fel van másolva.
Megjelent a menükészítés cikksorozatom befejező része. Az olvasáshoz regisztráció szükséges. [link]
-
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #641 üzenetére
vimre-nek tökéletesen igaza van, korábban én is így indítottam a programjaimat.
Azzal egészíteném ki, ha több ilyen programot is használsz, akkor nem célszerű őket külön-külön könyvtárba tenni, mert akkor mindegyikbe be kell másolni ugyan azt a két fájlt (mortscript.exe, és killproc.exe). Sokkal praktikusabb az összes átnevezett autorun.exe-t, és a hozzájuk tartozó mort fájlokat az eredeti mort könyvtárba tenni.
[ Szerkesztve ]
-
vimre
tag
-
compi.hu
senior tag
válasz WindyJoe #637 üzenetére
a file asszociaciokat a windoz explorer kezeli le. azaz nem a scriptet kene inditanod hanem a mortscript exe-jet ugy, hogy a scriptedet atadod neki valahogyan parameterkent hogy azt dolgozza fel. mondjuk valami ilyesmire tippelnek: "\ResidentFlash\mort\mortscript.exe \ResidentFlash\scriptek\WindyScriptje.mts"
Mondjuk tegyuk hozza hogy meg az eletben nem hasznaltam mortscriptet de ha en fejlesztenek a morthoz valami hasonlot, akkor ez valahogy igy tuti mukodne benne.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #632 üzenetére
Ennyi, sajna nem sikerült elindíttatnom ikonnal, kizárólag TC-s indítással működik.
Esetleg, ha valahogy rájönnél hogy lehetne egy ilyen mortscriptet ikonról indítani shellből, az nagyon frankó lenne.Erre nem kell rájönni, feltételezem simán indítható. Ha a mortscript telepítve van, akkor egy mortscript fájlra kattintással azonnal el kell indulnia. Korábban a WinCE asztalról ikonnal így indítottam mortscript fájlokat. Viszont előbb el kell készítenem a leírás 5. részét, és majd csak azt azt követően tudok ezzel foglalkozni.
Meg aztán még az is lehet, hogy azt a trükköt is lehet alkalmazni, mint a kikapcsoló program esetében, hogy mégiscsak futtatható a shell alól.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz WindyJoe #578 üzenetére
Én akarom a nagy memoriakártyát zenék és filmek miatt. De a sygic-et is akkarom, és jogtisztán. Számlával. Nem vettem még meg, karácsony után már ráérek vele foglalkozni, de addig is gyüjtöm az info-kat. Lehetséges lenne jogszerűen megvásárolt sygic memoriakártya tartalmát az én memoriakártyámra tenni? És azt használni? Tudom, hogy a megyek8-nál ez nem lehetséges. Mondjuk pont az a program, ami nem érdekel. Sygic jobban tervez szerintem. Megyek8-ban van olyan úttervezési hiba, amit évek óta nem javítottak.
-
vimre
tag
válasz WindyJoe #544 üzenetére
Most mit lehet akkor ezzel csinálni, mert még igoban is félre kattint nekem, hátmég ha WinCE módban akarom használni és nem a gyári felület böszmenagy ikonjaival...
Szia WindyJoe!
Én találkoztam egy olyan x820-al, ami félrekettyintett (bocs: kattintott), de csak akkor, amikor bemelegedett, hidegen hibátlan volt. Amint töltőre tettem, és érezhetően meleg volt a hátsó fele, teljesen kezelhetetlen lett, egész máshol érzékelte a kattintást, mint ahová böktem. Végül hosszas teszt után garanciális csere lett a vége.
Próbáld tesztelni, hogy mikor hibázik (hidegen, melegen, töltőn, töltés nélkül stb.), és a konkrét hibával vidd a szervizbe. Ha rossz ki kell cserélniük.Üdv.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz WindyJoe #269 üzenetére
Ezt nem hiszem el...
A srác akitől vettem szívességből fölvitte a szervizbe, és ott nem sikerült reprodukálni a hibát!!!!!
Bár azt mondták, hogy a rajzprogramért nem vállalnak felelősséget, de azért megnézték azt is és ott állítólag pöttyöket rakott rendesen. (Természetesen sehol máshol sem kattintott mellé...)Most mit lehet akkor ezzel csinálni, mert még igoban is félre kattint nekem, hátmég ha WinCE módban akarom használni és nem a gyári felület böszmenagy ikonjaival...
compi.hu: Nekem 920 van, úgyhogy nem tudom 820 csinálja-e...
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
compi.hu
senior tag
válasz WindyJoe #538 üzenetére
csak a 920 vagy a 820 is csinalja?
Mondjuk az en autoradiom an block nem tud rahangolni ezekre (a telefonome siman) de nalam felpercenkent az tuti hogy legalabb egy "tul gyorsan mesz" nyivakolas jon, szoval sose tudnam reprodukalni menet kozben Mindenesetre meg fogom nezni az altalam elerheto kutyukkel
[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
válasz WindyJoe #474 üzenetére
Logikus, viszont akkor a iGO-s SD kartyan miert nincs matrica? Ez a torveny kb egy az egyben tokretette a magyar adathordozo piacot, nem ismerek olyan kollegat vagy havert aki az ilyen dolgait ne szlovakiabol szerezne be. Es persze a szerzok csak azutan kapnanak az ebbol befolyt dijbol, miutan alibaba es a 40 taplo levonta a "mukodesi koltsgeket" a bevetelbol.
Welcome to Abszurdisztan
-
sorkalman
csendes tag
válasz WindyJoe #452 üzenetére
Bocs, x820bt-t láttam, 1-2 hete. Ezt egy disztibútor cimbivel hozattam.
A MM-ben az x820bt 30k körüli összegbe került. Azt jegyeztem meg csak, hogy +5k a netes árakhoz képest, ami egyébként lehet, hogy megéri, a kényelem miatt (közel van, számla, garancia érvényesítés). -
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #441 üzenetére
Én eddig azt se tudtam, hogy a különböző szoftverek térképeit át lehet pakolni egymásba...
Ehhez kell konvertálni, vagy fölismeri kapásból?Félreértetted, én három iGO-hoz való, de különböző gyártótól származó térképről írtam (TopMap, Navteq, TeleAtlas).
Még egy olyan kérdésem lenne valami IGOr szakihoz, hogy mennyire számít, hogy hány ország térképe van benne a mappájában? Szóval betöltődik az összes indulásnál, vagy kapásból kiolvas valami GPS koordinátát és az ahhoz tartozó töltődik be csak?
(Leredukálva a kérdést, lassabban tölt be/működik, ha több ország térképe van belepakolva?)Nem számít, annyi térkép lehet benne, amennyi a tárolóhelyen elfér.
Csak az töltődik be, ami a pozíciónak megfelel. Nem tölt be lassabban. -
Lebowski
tag
válasz WindyJoe #441 üzenetére
Én nem vettem észre, hogy lassabb lenne több térképpel (128MB wayteq), csak azt, hogy egy országból hiába rakok be többet (konkrétan többféle magyar térkép) csak egy jelenik meg a listán. Többek között ezért gondoltam, hogy - próbára - jól jönne a mapchanger. Most egy mappában vegyesen van TA, TM, Epsilon, Navigo, Datasorurce és látja mindet. Aztán, hogy képes-e áttervezni, azt még nem próbáltam. Majd Karira kapom, addig titokban telepítgetem...
-
Lebowski
tag
válasz WindyJoe #436 üzenetére
Még kezdő GPS használó vagyok és olvastam, hogy -esetleg- az eltérő térképek/verziók országhatáron nem terveznek át. Szóval, ha vegyesen vannak térképeim az eredeti mappában, akkor esetleg nem tervez át, vagy nem elég részletes az adott országra. Pl. itthonra általában a TM térképet tartják a legjobbnak, ez van Romániára is. De pl. Horvátországra a Navigo v. DataSource térképeket találtam, ill. pl. Görögországra az Epsilon térképek tűnnek részletesebbnek, mint pl. a TeleAtlas. A legjobb persze az lenne, ha bátran összeválogathatók lennének a legfrissebb és egyben legrészletesebb térképek egy mappába és működne az áttervezés. Vagy ez irreális elvárás? Vagy teljesen rosszul gondolom és az áttervezés megy az összes iGO8-ra írt térképpel legyen az Navteq vagy Teleatlas, vagy akármi??
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #436 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de ez a térkép váltogatás mire jó?
Szerintem nem hülye a kérdés, de én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy ki használja?
A vezérlő elv az lehet, ha csak a hazai viszonyokat nézzük, akkor is háromféle térkép létezik. Ezeket lehet egyszerűen váltogatni (persze nem csak a magyar térképeket, de én most erről írok). A netet olvasgatva erősen megoszlanak a vélemények (akár ebben a fórumban is), hogy melyik a legjobb térkép. Szerintem itthonra a TopMap, de van aki más véleményen van. A lényeg, hogy az egyik helyen az egyik, a másik helyen a másik térkép pontosabb, részletesebb. Ha valaki ponosan tudja, hogy melyik térkép hol használható jobban (én nem tudom), akkor a helynek megfelelően egyszerűen válthat a térképek között. Nem kell hozzá PC, nem kell hozzá fájlkezelő.
[ Szerkesztve ]
-
Tibciri
csendes tag
válasz WindyJoe #351 üzenetére
Hazajöttem, letöltöttem [link], átmásoltam, explorer elindít, RussaCE elindít, GPS letílt, hibaüzenet leokéz, russa bezáródik. Russa ismét elindít, ekkor már nincs hibaüzenet, mert a GPS nem megy, de a menük, még most sem működnek. Vagyis, csak a nagyítás- kicsinyítéstől jobbra található menük (zászló, kazetta jel :-), GPS aktiváló, tíltó) működnek, a balra találhatóak (pont a lényegesek) nem
Esetleg más ötlet? -
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #317 üzenetére
Mijazza PNAaaa??????????
A PNA egy kifejezetten navigációra készült eszköz, teljes neve Portable Navigation Assistant, azaz hordozható navigációs asszisztens. Érintőképernyős, és alapvetően navigációra tervezték. Gyakorlatilag olyan PDA, amelyik kizárólag navigációra való. Az újabbak alkalmasak lehetnek Mp3 lejátszásra is, de alapvetően nem ez a jellemző.
A PDA jelentése Personal Digital Assistant, vagyis személyi digitális asszisztens. A neve is azt sugallja, hogy több funkciót egyesít magában, gyakorlatilag egy irodát hordhatunk a zsebünkben. Képes dukumentumok kezelésére, filmek lejátszására, és internet hozzáférése van. Különböző alkalmazásokat telepíthetünk rá igényeinknek megfelelően.
A GPS rövidítés feloldása Global Positioning System, vagyis globális helymeghatározó rendszer. Érdekes, hogy a köznyelvben GPS-nek nevezett navigációs rendszerek valójában a PNA-k. A valódi GPS-ek azok, amiket a pl. komoly túrázóknál lehet látni. Persze a navigációs rendszerek is a GPS helymeghatározás segítségével tájékozódnak.
Forrás [link]
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #315 üzenetére
Nemde.
Ha veszek egy kocsit, de a garázsban tartom, és lopok is egyet, amit meg használok, akkor a lopott ettől legális lesz? Nem lesz az.
Ha egy PNA-ra nincs gyárilag feltelepítve az iGO, akkor akárhány PDA-ra való SD-t veszek, a warez verzió soha sem lesz legális. És ami a lényeg, igen egyszerűen ellenőrízhető. Ugyanis az összes warez verzió license fájla a hatóságok előtt ismert. Ha valaki bármilyen gépen (mindegy hogy az PDA vagy PNA) ezekkel a license fájlokkal használja az iGO-t, akkor az illegális.
Soha nem hallottam olyan esetről, hogy megállítottak volna egy mezei felhasználót, és megnézték volna, hogy milyen license fájl van a gépén. Persze ezzel senkit semmire nem szeretnék buzdítani.
De olyanról hallottam, hogy a hatóságok kereskedőknél, neten árusítóknál, vásáron bemutatót tartóknál végeztek ellenőrzést, házkutatást, és ahol illegális verziókat találtak, ott a feljelentést is megtették.
-
compi.hu
senior tag
válasz WindyJoe #274 üzenetére
Hat a szerviz az tuti pesten van, szoval irany a bolt es kerdezd meg mi legyen. Elvileg a garjegyen kene legyen valami lista szervizekrol, de a boltban meg kell tudjak mondani hova kell bevidd a keszuleket, vagy atveszik ok es lerendezik helyetted. Mindenesetre a leggyorsabb (es legmacerasabb is) az ha felhozod szemelyesen pestre a wayteq szervizebe.
[link] -
-
-
plajos
aktív tag
válasz WindyJoe #251 üzenetére
Mégmás: Plajos, az normális dolog, hogy ezt a 4-es kijelzőt menet közben nem lehet átszerkeszteni? Próbáltam nyomni erősebben, hosszabban, semmi... Megállás után egyből jó lett. Direkt van így beállítva?
Menet közben vezess, ne a navi beállításaiban kotorássz ezért le van tiltva.
Mondhatnám azt is biztonsági okokból van letiltva. -
o_tom
aktív tag
válasz WindyJoe #240 üzenetére
Nahàt!
Szerinted még nem vettem észre?
De biz! Köszi a mérhetetlenül nagy és bonyolult segìtséget!
Engem csak az nem hagy nyugodni, hogy ha bekapcsolva hagyom a BTt, akkor miért nem csatlakozik automatikusan, mint a BT fülsesek! Kell hogy legyen megoldàs!
Érdekes mòdon a WinCE6 vezérlőpultjàban ràbökve sem tudom elindìtani a BT ikon alkalmazàsàt. Remélem ez nem csak nàlam van így?!ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
Rick4
félisten
válasz WindyJoe #203 üzenetére
Egy normális van, brando ultraclear protector plus. Ezt nem kell cserélgetni, mert nem megy tönkre. És a 920BT-re való iszonyat jól passzolt rá. Amiből ezerért 3-at veszel, azon nem kell csodálkozni.
-
molvany
senior tag
válasz WindyJoe #165 üzenetére
Kösz. Közben kizöldült a lámpája ( tehát feltöltött ).
Gépröl tudom tölteni, van készenléti feszültség ( másikakat is így töltöttem ).
Annak ellenére, hogy vettem egy hálózatit . Ami, érdekes módon az X920 - nál nem müködik .
Volt ( és van jelenleg is ) két keleti navim, azokat a hálózatival is tudom tölteni.
A 920 - at nem tudom ( a lámpája ki se világít ).Szerinted ez mi lehet ? Maga a hálózati müködik.Lenne még egy kérdésem ( megszokásból eredhet ? )
Navigálás közben, ha mondjuk zenét akarok halgatni, ki kell lépnem a navigálásból, zene be, és ismét visszakapcsolni a navit.
Néhány másik navinál megoldható volt a menüböl a választás. Itt ilyen lehetöséget nem találtam. Van rá valami gyógyszerWhatsApp :+491737182060
-
molvany
senior tag
válasz WindyJoe #163 üzenetére
Kösz a gyors választ.
Talán 1-2 dolgot még 1x
A navi rendes képet ad. Gyakorlatilag semelyik funkciójával se nincs gond. Selejtesnek sem nézném. A keret is ok, vízben, függöben, vinlkiben a keret . Tehát se nem deformált se nem púpus, stb.
Most nem részletezném, de mondjuk a visszaküldés kb 5,5 e.Ft. posta lenne. Személyesen nem megoldható ( sooookkal több lenne ).
De ha vissza is küldeném, egy másikat szintén ennyi postáért kapnák.
Na mind1. Egyelöre várok és meglátom.
Még egy kérdés lenne:
Kb. 5 órája van töltésen ( pc. keresztül ) és még mindig tölt, piros a ledes töltésjelzö. Ez normális ilyenkor ? Gondolom az elsö töltésnél ?
Kösz a válaszokat.WhatsApp :+491737182060
-
snowdog
veterán
válasz WindyJoe #143 üzenetére
Az normális, hogy ami ikonokat kiteszek az asztalra, az reset után eltűnik? ):
Mint már írták normális. A megfelelő módszert én "Könyvtárak tükrözése" névre kereszteltem. A módszer leírását itt megtalálod [link]
Hatalmas piros betűkkel oda írtam: "Egy hibás módosítás akár azt is eredményezheti, hogy a PNA TÖBBET NEM LESZ ELINDÍTHATÓ!" Erre itt és most is felhívom a figyelmedet!
-
DM43
őstag
válasz WindyJoe #143 üzenetére
Az normális, hogy ami ikonokat kiteszek az asztalra, az reset után eltűnik
Normális (meg lehet oldani, trükközni kell)Kikapcsra találtam a resetnél kíméletesebb módszert
Erre én már utaltam az x820 topicban, a megoldásom a 920-on is működik. Viszont itt ez tiltott dolog, ezért ha érdekel, akkor írjál privit. -
DM43
őstag
válasz WindyJoe #138 üzenetére
Szerintem csak tárhelyet szabadítasz fel ha törlöd a kérdéses file-okat, biztos nem olvassa be az összeset a memóriába. Mondjuk igy kb 450kB-t nyersz.
Az a "partició" nem véletlenül rejtett és szerintem ezt nem lehet megszüntetni.
A klav-t a WinCe taskbar jobb alsó sarkából tudod elindítani. De ha ez valamiért nem menne, akkor használd ezt a programot: http://rapidshare.com/files/311149304/ToggleInputPanel.exe.html
[ Szerkesztve ]
-
o_tom
aktív tag
válasz WindyJoe #135 üzenetére
Az FM kikapcsol logikusan... Ha nincs adás minek menjen? De navigáció, zene és filmnézés alatt magy. Ennyi!
ActiveSync-rőlk mit szertenél bővebben? Telepíted és megy.
De ha jobb szereted: gógli - total commander wince plugin
Remekül működik.Jaaa
Én még nem szedtem le a fóliát, igaz így csillog villog, dehát féltem a kis szemem fényét....
Valaki leszedte már? Mik a tapasztalatok? Jó lenne rá szerezni mire ez tönkremegy[ Szerkesztve ]
ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
o_tom
aktív tag
Ez ìgy van.
Az akksija első töltés utàn nekem 1,5 òra hasznàlat alatt, autmata fènyerővel egy vonàst ment le.
Szerintem a GPS folyamatosan üzemel benne, nincs olyan opciò, hogy ki lehetne kapcsolni. Elvègre ez egy "navigàtor" nem multimèdia lejàtszò.ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
Csaby25
őstag
Koszi!
Az a helyzet hogy mar probaltam kihuzni a GPS-bol a tapot, es kikapcsolni az FM transmittert, de ugyanaz a helyzet, megprobalom a tap masik veget is kihuzni....
De az a furcsa hogy reset elott nem volt gond, meg utanna nezek a 820-as topikban is.
Cobra a radar dekektor, hogy pontosan milyen tipus azt nem tudom.[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest