Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz runner 125 #2999 üzenetére
Hibás, mint a vízszintes csúszka hiba, azaz remeg a kurzor össze vissza 1 centiméteres sugarú körben, ha csak mozdulatlanul nyomod a képernyőt.
Én se láttam még élesben az 5" Wayteq-et csak az x820BT-t. Azon viszont nem tűnt pixelesnek a menüje meg az egész, egyedül a navigációs program volt pixeles, azon is csak a ferde vonalak. Sajnos élsimítás nincs egyik navi programban sem, így ott pixeles is lesz minden ilyen, hacsak nem 800x480 a felbontása az 5"os kijelzőnek....Fotót már én is kértem, de csak képmentést csináltak :\ ami ugye nem az igazi, mert minden monitoron más, ezért kéne szövegről, képről, navi programról, pár jóféle kép ami nem homályos (MACRO-val készüljön).
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #2993 üzenetére
Erre senki?
Illetve még vmi; 5"-on mennyire tűnik pixelesnek ez a felbontás? 1-2 fotót láttam róla itt-ott, hát elég korrekten meg tudtam számolni a képpontokat. Nincs valakinek fotója a képernyőről?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
prisz
senior tag
Sziasztok!
Azt észrevettétek már, hogy 20-25 perc múlva, ha nem lát rá semmilyen műholdra, akkor a gps vevője automatikusan kikapcsol? Az asszony játszott rajta a szobában, utána vettem észre. Szerintem ez nagyon ötletes dolog, mert ha mondjuk filmezek rajta, akkor minek merítse az aksit az állandó műhold kereséssel....
-
runner 125
nagyúr
válasz mclaren777 #2985 üzenetére
Hibás? Konkrétan?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
zsolx
tag
Szerintem az 920BT tökéletes, kivéve a tramsmittert,sípol.
[ Szerkesztve ]
-
orbitalion
tag
Ha nem akarod buherálni és csak GPS-re használod, akkor a WayteQ szerint és szerintem sem hibás. Egy hetet használtam külföldön is, jól működik, kezelhető. Ha érdekel nekem van egy eladó.(20e).
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
DMG
senior tag
Autóban hasznos tud lenni az FMT szobában már macerás, nagyon közel kell lennie az entennának ahhoz, hogy ne recsegjen, mondjuk rátekered a töltőkábelre, akkor frappáns.
Ha minden igaz, akkor szeptemberben kezdik el árulni a BT.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy GPS-t minél hamarabb.
Eddig X920BT-ben gondolkodtam, de az már alig van + ugye hibás is
Most bejött az X950. Ez tetszene, viszont hallom lesz majd X950BT is, de kitudja mikor...Kérdésem:
Mennyit ér ezekben az FM Transmitter?
Ha otthon arra használom hogy küldöm róla a zenét memkariról egy Mini-HIFI-re arra mennyire felel meg vajon minőségben?Másik: Bluetooth -t tényleg minden egyes kiszállásnál újra társítani kell a telefonnal?
-
orbitalion
tag
Én is pont ezt neheztelem. Mit lehet kezdeni egy mütyűrrel?! Még egy 4,3" is kicsi. 5..7" PDA meg egyszerűen nincs. Pedig egy 1G-s procival szerelt 5"-os 800x480-asra akár egy normális Windows is felmehetne... Persze az másik kérdés, hogy 100ezer körüli ár nekem nem érné meg. Akkor inkább laptop, az meg van...
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
DMG
senior tag
válasz BullZeye #2982 üzenetére
Az az én gondom, hog ya PDA-k viszont eltüntek a piacról, csa miniatűr okostelefonok vannak helyettük. Én terveztem egy Mio P560-at venni, de mire oda jutottam eltünt a piacról, max használtan lehetne venni.
Jó nekem erre a Win CE 6.0-is arra, amire akarnám arra tudom használni, ha nem remeg akkor még kényelmesen is.
Az x920-on még a "jobb egér kattintás" (nyomva kell tartani a képernyőt) is nehézkesen ment, tegnap kipróbáltam 950-en, mint az álom.
-
BullZeye
veterán
Ezen izélek, hogy mostanában jön a WinCE 7 ugye. Azt vajon erre is fel lehet pakolni, vagy csak súlyos keresgélések árán, egy moddolt ki tudja honnan valót?
Mert ugye ez nem olyan mint a WinMobile, bár ott is hardver specifikusan lehet csak megfelelőt felrakni, csak úgy akármit nem :\Áh mind1, nem filózom ezen, lesz ahogy lesz, végülis ez csak egy GPS, nem egy PDA...
-
lempi
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi alapján válasszam ki a POI-kat, és mennyit kell föltenni hogy megfelelően működjön? Van amikor egy régebbi POI ugyan attól gyártótól nagyobb terjedelmű. Akkor most melyiket? Vagy a készülék csak a legújabbakat kezeli kategórián és országon belül? Köszönöm választ előre is! -
ABE
őstag
Már ne is haragudj, de hol látsz te itt ellenkampányt? Leírtam, hogy utánanéztem, és tényleg igazatok van, hogy személyes átvétel esetén is él a 8 napos elállási jog, mivel maga a webshopos rendelés és a visszaigazolás már szerződéskötésnek számít (ezt tudtam rosszul korábban). Mindezek mellett megírtam azt is, hogy furcsának tartom a dolgot, de ezzel aztán kapálózhatnék végtelenségig (mondjuk eszem ágában sincs), mert ettől még nem változna meg a jogszabály. Részemről az előző hozzászólással befejeztem a témát, nem is kellett volna reagálnod, mert le lett zárva a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
Te most ellenem kampányolsz?
A bolt már visszaigazolta, hogy jogos a követelésem. Egyébként is gond van a készülékkel, szóval azárt nem indok nélkül válok meg tőle.
Szerintem ne is lovagoljunk tovább a témán, amíg nem intéződik el nekem, aztán utána lehet rajta vitatkozni.
-
ABE
őstag
válasz BullZeye #2971 üzenetére
A webshopos vásárlásnál a személyes átvétel általában azt szokta jelenteni, hogy a termék, a számla és a garanciapapír átadása, az ellenérték kifizetése, az átvételi papír aláírása személyesen, a boltban történik. Személyes átvétel esetben minden körülmény olyan (kivéve, ha előreutalással történt a fizetés, mert akkor a termékért tényleg vakon fizettek), mintha csak besétálna az ember a boltba vásárolni, tehát nem látatlanban fizeti ki a termék árát, hanem megnézheti a terméket, kaphat tanácsot az eladótól. Az elállási jog éppen azért van, hogy látatlanban ne adjon ki pénzt a vásárló olyanra, amit később megbánna, ez kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőség a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére.
Ha rákeresel mondjuk erre a kombinációra gugliban: "webshop vásárlás személyes átvétel elállási jog", akkor azt fogod találni, hogy mindenhol azt írják, hogy személyes átvétel esetén nem érvényes az elállási jog. Ezzel szemben áll az, hogy kicsit utánaolvasva azt találtam, hogy önmagában a webshopos rendelés szerződéskötésnek minősül, a vásárló leokézza a megrendelést (mintha aláírná a szerződést), a bolt pedig visszajelzi, hogy elfogadta a megrendelést (mintha ő is aláírta/pecsételte volna), és mivel távközlő eszközön történt asz egész, távollévő felek közti szerződés jött létre. Tehát igen, igazatok van, személyes átvételnél is él a 8 napos elállási jog.
Viszont ezzel kapcsolatban úgy gondolom, hogy egyrészt ilyenkor az elállási jog egy indokolatlan kiskapu lehet a vásárló számára, másrészt az is érdekes lenne, ha a boltok a szerződésre hivatkozva szaladgálnának fizetési meghagyással az olyan vásárlók után, akik mégsem mentek be a megrendelt termékért...
-
BullZeye
veterán
Nem igazán.
Ha megveszel valamit webshopban, ott a jobb üzleteknél a végén lehet választani, hogy posta/futár vagy személyes átvétel. De attól még webshopon vetted meg, és adtad meg a dolgokat. Ők ott kiállítanak egy számlát, és azt a számlát+terméket feladják postán, akkor miben lenne más, ha te bemész érte? Ha az lenne amit mondanál, akkor megkérem a futár srácot, hogy a boltban adja át nekem ott helyben, és akkor máris futárral szállították ki -.- Ha weben rendeled, és veszed meg, tök mind1 hogy veszed át, erősen kétlem, hogy az amúgyis hézagos jogrendszerben ilyen kitétel lenne.Amit te olvastál az szvsz az, hogy ő bemegy a boltba, és vesz valamit, akkor nem weben vette. Ennyi erővel fogom elutalom a pénzt is netbankon vagy paypalon nekik, és akkor 100%, hogy netes rendelésnek számít, de mégis bemegyek érte, hogy személyesen átvegyem.
-
gabi_93
csendes tag
Sziasztok. Vettem egy navigációs rendeszer nélküli Wayteq 920BT-t viszont nemtudom hogy hogyan kell felmásolni rá a programot. Az ExtraDumpFiles-ba kell vagy hova?
-
ABE
őstag
válasz BullZeye #2967 üzenetére
Várj, ha valami kehéje van a készüléknek, az azért nem ugyanaz az eset, mint az indoklás nélküli elállási jog, mert normál esetben is előfordulhat, hogy visszaveszik szó nélkül a hibás terméket.
A jogszabály egyébként arról szól, hogy távollévők között megkötött szerződés esetén (pl. webshop vásárlásnál) él az elállási jog. Na most itt szerintem az a kérdés, hogy egy megrendelés önmagában szerződéskötésnek minősül-e? Szerintem nem, mert akkor jön létre a szerződés, amikor az ellenérték ki lett fizetve, áru átvéve, papír aláírva. Ezért írtam azt, hogy szerintem személyes átvétel esetén nem áll fent a távollévők közti szerződéskötés, lévén csak a rendelés (kvázi foglalás) zajlott interneten, minden más személyesen. Ezt egyébként több weboldalon is olvastam, hogy ilyen esetben nem él ez a 8 napos elállási jog.
De mindegy is, a lényeg az, hogy DMG ügye rendeződik.
-
BullZeye
veterán
Ez tuti így van ahogy DMG írja, egyik haverom bement a boltba, megkérdezte van e a termékből, és mivel ott 5k-val olcsóbb ha neten rendel az ember, ott telefonon gyors meg is rendelte, megkérte az eladót, hogy legyen szívesen visszajelezni, és elvinné. Szó nélkül oda adták neki, 6 nap után meg visszavitte személyesen, mert valami kehe volt a Mio GPSel, és szó nélkül visszavették.
DMG neked meg szurkolok, hogy adják vissza az árát de azért lol, hogy jogszabályra kell hivatkoznod, hogy ne verjenek át a palánkon
-
orbitalion
tag
Csak jelzem, hogy az x950 WinCE-je egy buta felület, amit még hackelni kell, hogy normálisan használni lehessen. Persze nem túl nehéz, de túrkálni kell a regisztrációs adatbázisban. Korábban már megjósoltam, hogy csak egy gombot képesek felragasztani, a többi megint a felhasználóra marad.
-
DMG
senior tag
Kicsit olvasgattam erről a 3 napos cseregarancia dologról.
A kövekezőt találtam a speedshop oldalán (wayteq forgalmazó kolléga is érdeklődve olvashatja) Kiemelem a lényeget
Elállási Jog:
A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei interneten keresztül történő vásárlás esetén A vásárló az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállás joga az áru átvételének napjától gyakorolható. Sérült, hiányos csomagolás, illtve nem megfelelő kezelésből kifolyó sérülések esetén csak a sérülések, hiányok pótlásásnak értékcsökkenésével tudjuk a vételárat viszautalni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a vásárlót terhelik, továbbá a díjmentes házhozszállítás költségeit utólag köteles megtéríteni. Ebben az esetben bruttó 1.100Ft/kiszállítás az irányadó szállítási költség. Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, a Speed Hungary Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja. Az elállási jog nem illeti meg a fogyasztót, ha Szolgáltatás esetében a teljesítés a fogyasztó beleegyezésével megkezdődött az ár illetve a szolgáltatás díja piaci ingadozástól függ; az áru személyhez kötött, fogyasztói utasítás vagy kifejezett kérés alapján állították elő, illetve vissza nem szolgáltatható vagy gyorsan romlandó, hang- illetve képfelvétel, valamint szoftver esetében a csomagolást felbontotta; hírlap, folyóirat és az időszaki lap terjesztése esetében,szerencsejáték-szerződésnél. A szerződés teljesítésére a vállalkozás a fogyasztó felszólításának kézhezvételétől számított 30 napon belül köteles. Természetesen a felek ettől eltérően is meghatározhatják a teljesítés határidejét, illetve határnapját. Ha a meghatározott áru nem áll rendelkezésre, illetve a szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, úgy erről köteles a fogyasztót haladéktalanul értesíteni, valamint a befizetett pénzösszeget 30 napon belül visszatéríteni. Ez természetesen még nem mentesíti az egyéb szerződéses kötelezettségei alól. Ha a vállalkozás szerződésszerűen helyettesíthető áruval vagy szolgáltatással teljesít, és a fogyasztó elállási jogát a rendelkezésre álló határidőn belül gyakorolja, úgy a visszaállítással kapcsolatos költségek a vállalkozást terhelik.Ezek szerint mégis csak élhettem volna ott rögtön a helyszínen a cserével INDOKLÁS NÉLKÜL, és visszautasították, most írtam a speedshopnak, kíváncsi vagyok a válaszukra.
Ami hozzátartozik a sztorihoz, hogy a készüléket interneten rendeltem igaz személyes átvétellel, de a vásárlás ettől még interneten történt, vagyis esetemben élne a 8 napos elállási jog.
[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
válasz orbitalion #2960 üzenetére
Ekkora az amortizáció egy bő hónap alatt?
Én 22k-ra gondoltam, szerintem BT-nek reális.
Azért lehetmég megvárom az ügyem kimenetelét.
-
And82
csendes tag
Most már kíváncsi lettem erre a "csuszka ugrálásra" és kipróbáltam:
Nagyon picit nekem is ugrál (1mm), de nem folyamatosan. Igazából majdnem 1 éve használom a kütyüt és eddig nem tűnt fel (igaz az első nap az sem tűnt fel, hogy van hozzá ceruza ) -
orbitalion
tag
Nekem is van egy "hibátlan" garis x920BT-m. 20-ért elvihető(kártya nélkül). Fel van okosítva Skin terén, de alapvetően gyári minden. Kívánság szerint full gyárira visszaállítom.
-
snowdog
veterán
Újonnan vetted?
Az komoly, ha ajánlották hozzá a boltban az IGO-tEzen még csodálkozol?
Gondolom nem olvastad ezt a cikket:
"Megtévedt navigációs szoftverek
... ...Négy város számítástechnikai szaküzleteit járták végig a napokban a helyi vámhivatalok munkatársai. A vizitelés eredményes volt, hiszen több mint negyvenmillió forint értékben találtak kalózszoftvereket. A tapasztaltak alapján a Microsoft termékek után a Nav N Go navigációs szoftverei a legtöbbet hamisított programok....
A vámosok tapasztalatok alapján a leggyakrabban másolt termékek továbbra is a Microsoft operációs rendszerei és irodai alkalmazásai, a „kalóztoplista” második helyén pedig a Nav N Go navigációs szoftverei állnak. Az ellenőrzések során egy üzlet kivételével mindenhol találtak tört iGO navigációs szoftvereket, boltonként átlagosan egy tucat hamis Nav N Go programra bukkantak.
A legkeresettebb kalózszoftverek a Windows XP, Windows 7 és Offi ce 2003 és 2007, míg a Nav N Go legnépszerűbb terméke továbbra is a Nav N Go iGO 8. A „leggazdagabb” tört iGO navigációgyűjteményt egy jászberényi és egy gyöngyösi cég birtokolta."[ Szerkesztve ]
-
gabi_93
csendes tag
Sziasztok. Aki tudna segíteni nekem hogyan töltsek fel zenét, képeket stb. a kis kütyüre irjon nekem NAGYON gyorsan privátot.
-
DMG
senior tag
Ha esetleg vanm itt olyan akit nem zavar ez a bizonyos remegés, és venne 920BT-akkor írjon egy privit, kipróbáltam a kütyüt megint élesben hibátlan a műhold vevője, pillanatok alatt kap jelet, más baja valóban nincs, mint hogy remeg, ami ügye nem is hiba, ja a készülék még garanciális.
Az a hihetetlen, hogy ha sikerülne eladnom megint csak wayteq-et vennék.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz orbitalion #2953 üzenetére
Az ingyenes nem tilos... (talán... )
És még mindig olyan verzió van csak, hogy ce alatt csak beállítások, gyári skin alatt csak navizni lehet vele?
Navitelt próbáltad?Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
orbitalion
tag
válasz WindyJoe #2952 üzenetére
Hát ha ez itt nem tilos, akkor az ingyenes(?) Russa és az ingyenes túristatérkép innen.
Igen, sajnos nem csináltak vele semmit 2 hét alatt. Én is eladom és 950-t veszek. Addig olvasom a fórumokat, hátha kiderül erről is valami.
[ Szerkesztve ]
-
WindyJoe
aktív tag
válasz orbitalion #2950 üzenetére
Melyik turiprogit tudtad rajta normálisan elindítani?
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
WindyJoe
aktív tag
válasz orbitalion #2802 üzenetére
Ehe, szóval a tiéddel sem csináltak semmit...
Egyébként a szerviz kifejezetten állított olyat, hogy ez nem hiba. Nekem papírt is adtak róla, hogy bevizsgálták a készüléket és nem találták hibásnak. Direkt kértem róla papírt, hogy jó lesz fogyvédelemhez, de aztán nem akartam ezzel az egésszel szórakozni, úgyhogy eladtam. Mivel jó áron vettem nagyon kis ráfizetéssel sikerült is megszabadulnom tőle.
Majd 4 vagy 5 hónappal az előző megvétele után (tehát tuti nem ugyan az a sorozat) vettem egy másikat (n800-at szerettem volna, de a költségvetés akkor nem tette lehetővé ): ). Hát az még hokibb volt mint az előző. Bár félrekattintásban (vagy remegés, vagy minek hívjátok mostanában, amit nem igazán értek, mert ki a rák tartja hosszan rajta a stylust és minek?? Szal inkább a jelenség azon része zavaróbb, hogy kattint az ember és és néha tényleg +/- 1 cm-el is mellémehet.) ritkábban és kisebb távolságra megy mellé, viszont a GPS jelerősség határozottan lecsökkent, ott ahol a másik talált jelet, ez meg se nyikkant. Aztán CE alatt a másikon bejött a control panel, ezen meg nem, meg egy rakat apróság. Ezt is eladtam a rákba...
És aki azt mondja h nem zavaró a félrekattintás, az nem is használja rendesen CE felületet (vagy épp egy olyan példányt fogott ki, ami ritkán csinálja). Bár néha rigó alatt is idegesítő volt, hogy kb. 4-ből egyszer máshová tette a jelölést, mint ahová böktem, vagy épp keresésnél nyomott másik betűt. CE commandert életveszélyes volt használni, mert állandóan mást csinált, mint amit szerettem volna, registry szerkesztésről a mini billentyűzettel meg ne is beszéljünk...
Egyszóval tipikus kínai bóvli, a belsejét valahonnan koppintották, ezért tűnik jónak a készülék tudása, de a kivitelezés pocsék.
(félrekattint, mozognak az illesztések, hullámzik a képernyő, sw hibák áradata)
CNS-t kellett volna venni, de az meg valamiért lespórolta a belső memória felét, meg a háttértárat, azért nem az lett... (most talán kezdenek észbe kapni.)Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
orbitalion
tag
Sziasztok!
Megjöttem nyaralásból. Nagyon hasznos volt a kütyü, főleg a túrista térképe! Gyakorlatilag mindenhova elvitt és mindenhonnan hazahozott. Le a kalappal! A fényereje is kifogástalan. Rendeltetésszerű használat esetén nem zavaró a kurzor remegése, talán egy kicsit...[ Szerkesztve ]
-
-
szponzor
senior tag
Van egy Magyar térképes iGo az X920BT-men. Milyen mappába kellene térképet másolni, hogy észrevegye az iGo a térképet? Próbáltam /content/map -be meg próbáltam /maps/ -ba is, de semmi. Csak egy Cseh meg egy Szlovák térkép kellene.
-
lempi
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban a problémámban, hogy miért nem mondja az utasításokat a
8.5.2.122755 (becker) wayteq 920bt-n. Illetve induláskor bemondja az elsö utasítást és az egész utvonalon nem mond semmit.( Azt sem mindig.) Valamint egy sony-ra is fölraktam azon is ugyan ez a jelenség. -
DMG
senior tag
"Ha a szerviz kiadja a szakvéleményét, hogy leadott készüléke nem javítható, és kiadja a csereigazolást is, abban az esetben megoldható a készülék cseréje más típusra. Ellenkező esetben nem tudunk segíteni a cseréjében."
Nem tudom, az szakvéleménynek minősűl, hogy ráírta a szervíz dolgozója kézírással a mnkalapra, hogy a hiba úgyan úgy fenn áll?
Tipikus "teszek a vásárlóra" visszaadják 3 hét után a két hétre vállalt készüléket javíttatlanul, azt sem mondják hivatalosan hogy dolgoznak a problémán, csak telefonon, ami persze nem került felvételre, majd le kell adnom újra 2-3 hétre, hogy aztán megint ne csináljanak semmit. Asszem a speedshop-ban sem vognak engem szeretni, de ezek után a pénzemet fogom követelni, és megveszem a cuccot máshol.
Alászolgája.
-
Atos23
senior tag
válasz orbitalion #2934 üzenetére
Szigetelten is lehet a tokot felfogatni
-
ultima62
tag
válasz orbitalion #2934 üzenetére
Világos. Az sincs elfelejtve.
A képeket nézve (az oldaladon) - talán arra is ráveszem magam.
Kéne egy kis idő és nagy akarat... -
orbitalion
tag
-
Atos23
senior tag
válasz ultima62 #2932 üzenetére
Meg lehet csinálni sima 7805-el, de az csak 1A terhelhetőségű, de van egy 3A-es változata:
http://www.soselectronic.hu/?str=371&artnum=40705
Kiegészíted pár 100nf zavarszűrő kondival, meg mondjuk az 5V végére egy 470uF, felcsavarozod a kaszni alu részéhez valahol, és mehet a móka
Innentől mindent tölthetsz ami USB-s és van saját kábele.
-
-
-
Atos23
senior tag
válasz gabor_01 #2925 üzenetére
Snowdognak és Neked is köszönöm a válaszokat.
Eső érdekes dolog, általában még hegyen is akadt eddig megfelelő menedék, de még szinte soha nem kapott el, csak városban. Mákom volt.
Egyébként akkor simán le, és be a tatyóba, utána pedig védhetem magamat. Bár lehet elsősorban magamat védeném, mint a PDA-t, az egészség fontosabb.
Lehet sallang az egészség szöveg, de most is a bicajozás miatt szenvedek kis mértékű tüdőgyusziban és hörghurutgyulladásban a nyár közepén.
Nem is kellett eső hozzá, hanem elég volt melegben a hegyre feltekerni, odáig tökig izzadni, majd a hegyen lévő hűvösebb időjárás, és a lefelé gurulás menetszele összeadva kihozta a bajt. Lassan a gyógyszerekben, és a munka miatti gyengébb teljesítmény miatt ott tartok, mint egy ilyen PDA ára -
gabor_01
senior tag
Ahogy elhangzott, egy szabvány (HR).
De jogvédett is ráadásul.
Ezért is kényszerült a Wayteq visszatérni a 3 pontos rögzítéshez.
Így most mintkét változatban kaphatók a kiegészítők. A kerékpáros csak 4 pontosban (HR).
(Nekem az Expert nettó 880-ért adná, mig az importőr 600-ért.)Esőben mit csinálsz?
(Kotongumi?)[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Igazából az érdekel, hogy ez a négy körmös valami szabvány-e a PDA/PNA bölcsők tartókarhoz rögzítésénél?
Igen, ez egy szabványos rögzítési mód. Pl. itt is olvashatsz róla: [link]
"Készülékére méretezett Herbert Richter tartó, melyhez könnyedén illesztheti az Önnek leginkább megfelelő HR tartókarokat vagy egyéb HR konzolokat.
A HR tartórendszer fő erőssége a jól kombinálható elemekben rejlik. Egy-egy készülékfüggő tartót számos módon rögzíthet autójában, kerékpárra, motorra vagy egyéb felületeken. A négylyukú rögzítési megoldás fix és gyors csatlakoztatást tesz lehetővé, a rendszerek könnyedén összeszerelhetők, egy mozdulattal összepattinthatók."
Itt is rengeteg HR termék látható [link]
[ Szerkesztve ]
-
Atos23
senior tag
válasz gabor_01 #2918 üzenetére
Köszi!
Igazából az érdekel, hogy ez a négy körmös valami szabvány-e a PDA/PNA bölcsők tartókarhoz rögzítésénél?
Van Wayteqem is, de inkább a P750-el kerekezek, mert tudtam rárakni fáin Winmobileos hegyikerékpár térképeket is, nekem meg az köll erősen
Már csak egy tartó kell, mert a 6V 4Ah órás kis szünetmentes kockaakku bent figyel egy 5V stabilizátorral a bicajtáskában, USB-vel a végén, és szereztem egy aktív antennát is az Asushoz. Pedig kijelzőben tuti a Wayteq lenne jobb
Nem tudom máshol mennyi, én 800 nettóért veszem az Experttől. Csak azért nem tudom megnézni, mert egri vagyok
-
BullZeye
veterán
Na jó, de azaz FMT ami szivargyújtós, az +1 szivargyújtót elfoglal nem? Szóval nem használható töltésre stb...vagy igen?
Olyan kéne ami tölti WayteQ x950-et van benne TMC, FMT, és BT is egyaránt és mondjuk 1500 Ftért XD picit sokat akarok nem?
-
DMG
senior tag
Im Done.
Jól hangzik ez az X950-es
Aki az FM transmitter miatt várna, az szépen besétál egy boltba és pár ezerér vesz szivargyújtós FMT-t tökéletesen üzemel. Én is gondolkodom, hogy kell-e BT a mobil miatt kéne, de inkább veszek BT-s fejest.
FMT most amúgy jó szolgálatott tett, Balcsira mentünk apósomékkal és az ő kocsilyában nem szereti az MP3-as CD-t a Hi-Fi Szóval jól jött, és nem is nagyon sípolt. Hátúl néha meghülyült, nem mindig talált műholdat, bár lehet ez is garis probléma.
Amúgy tökéletesen meg voltam fele elégedve, frappánsan navigált mindenhova.
Alszok rá egyet-kettőt és irány a bolt, ha meg problémáznak, akkor irány a Fogy. Véd.
-
DMG
senior tag
válasz BullZeye #2838 üzenetére
Na volt itt egy hét szabim, szóval net nuku, szeretek elszakadni ilyenkor az IT-től. :-)
Megörültem ennek az x950-nek valószínű erre cserélem, miután kiharcoltam a pénzemet a szervízben.
Az 5-ös pont azért jó hír, mert így már nem "illegális" bármi egyéb programot futtatni a cuccon, tehát egy paint használhatattlan működése (remegés) is indok lehet a javításra. De reméljük ezzel nem lesz gond.
Még nem olvastam el mindent, készítek pattogatott kukoricát.
[ Szerkesztve ]
-
gabor_01
senior tag
-
Atos23
senior tag
Halihó!
Van valakinek a jelenlévők közül X820/X920 sorozatú kerékpár tartója, esetleg kiemelten pont olyan, amit az Expertben adnak?
Ha igen, felhomályosítást kérnék az alábbi témában: Van egy Asus P750-em, és szeretném elvinni magammal bicajozni a kormányra ültetve. Ahogy elnézem, ennek is ilyen szabvány négykörmös tartókar csatija van. Ezért lenne fontos számomra, hogy vajon valóban ilyen csatija van a Wayteq bicajos tartó alsó részének is?
Google szerint ilyen a Wayteqes, de vajon az Expertes is? Szombat lévén nem tudom őket felhívni
Szeretném az Asus rendes tartófülének alsó részébe a Wayteq alsó részét csatlakozhatni, és akkor már lehet is tekerni.
Köszi!
-
zol6690
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a belső memóriába olyan fájlok vannak, amit nem lehet kitörölni, azoknak ott kell lennie? Azt írja a gép mikor törölni akarom: "a megadott fájl név túl hosszú, adjon meg más nevet". Ilyen és ehhez hasonló fájlokról van szó: �,- 8ř .��í. A másik, hogy az elején felajánlotta, hogy töltés vagy fájl átvitel, most már egyből a fájl átvitelre megy miután bedugom a számítógép USB csatijába. A navigáció amúgy működik rajta, de ezek a dolgok idegesítenek. Ha valaki tud segíteni írjon a fórumba.
-
tjb007
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #2912 üzenetére
Miért jobb ez a 3 pontosnál ? Stabilabban tartja ?
-
Ma érkezett meg a 4 pontos bölcső az x920 - ashoz. A bolt engedélyével közkincsé teszem. Ide most érkezett több darab, így akit érdekel és keres ilyet, az itt megtalálja.
Gyors, korrekt kiszolgálás."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
orbitalion
tag
válasz milszab #2896 üzenetére
Gratulálok! Megtennéd, hogy leellenőrzöd te is a kurzor remegést? Térképnél lehet a legjobban, amikor mozgatod. Megmozdítod, majd nem mozdítod csak tartod. Ha nem ugrál ide-oda, illetve lassan és pontosan követi a ceruzát a kép, akkor tökéletes! Köszönöm!
-
andrasxx
tag
Most nem vagyok otthon a gépnél és itt a munkahelyen nincs activesync a PC-n...
Ha a PNA usb beállítása activesync, ebben az esetben elindult a kapcsolódás, de hibával leállt, megszakadt.
Ha Mass storage-ra állítom, akkor semmi nem történik, ha rádugom a kábelt.
Az Rednight ból elindítva a beállítások/Vezérlőpolt/USB-kapcs-ot akkor elindul a pc-s mass storage kapcsolat és látom a gépet is és a kártyát is. Ha kihúzom a kábelt akkor is marad a képernyőn a Mass storage kapcsolat, csak a bezárásával lehet megszakítani.Régen, kb 2 hónapja csatlakoztam vele utoljára Pc-hez, akkor rádugtam bekapcsolva kábelt és vagy a Mass stprage vagy az Activesync kapcsolat elindult.
Most alapból semmi nem történik mass storage-nál, activesyncnél próbál, de leáll hibával. Csak ahogy elöbb írtam, a rednight-ból tudom a Mass storage-ot elindítani.Kicsit zavaros, de tényleg így van.
Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Fent van nekem a Rednight 1.8 (by Kamillo) SI. Az lenne a kérdésem, hogy e miatt nem tudok activesync-el csatlakozmi pc-hez? Vagy hogyan tudom más módon az időjárást frissíteni, illetve az internetet elérni a 920BT-n?Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest