Új hozzászólás Aktív témák

  • WindyJoe

    aktív tag

    válasz orbitalion #2802 üzenetére

    Ehe, szóval a tiéddel sem csináltak semmit... :U

    Egyébként a szerviz kifejezetten állított olyat, hogy ez nem hiba. Nekem papírt is adtak róla, hogy bevizsgálták a készüléket és nem találták hibásnak. Direkt kértem róla papírt, hogy jó lesz fogyvédelemhez, de aztán nem akartam ezzel az egésszel szórakozni, úgyhogy eladtam. Mivel jó áron vettem nagyon kis ráfizetéssel sikerült is megszabadulnom tőle.
    Majd 4 vagy 5 hónappal az előző megvétele után (tehát tuti nem ugyan az a sorozat) vettem egy másikat (n800-at szerettem volna, de a költségvetés akkor nem tette lehetővé ): ). Hát az még hokibb volt mint az előző. Bár félrekattintásban (vagy remegés, vagy minek hívjátok mostanában, amit nem igazán értek, mert ki a rák tartja hosszan rajta a stylust és minek?? Szal inkább a jelenség azon része zavaróbb, hogy kattint az ember és és néha tényleg +/- 1 cm-el is mellémehet.) ritkábban és kisebb távolságra megy mellé, viszont a GPS jelerősség határozottan lecsökkent, ott ahol a másik talált jelet, ez meg se nyikkant. Aztán CE alatt a másikon bejött a control panel, ezen meg nem, meg egy rakat apróság. Ezt is eladtam a rákba...
    És aki azt mondja h nem zavaró a félrekattintás, az nem is használja rendesen CE felületet (vagy épp egy olyan példányt fogott ki, ami ritkán csinálja). Bár néha rigó alatt is idegesítő volt, hogy kb. 4-ből egyszer máshová tette a jelölést, mint ahová böktem, vagy épp keresésnél nyomott másik betűt. CE commandert életveszélyes volt használni, mert állandóan mást csinált, mint amit szerettem volna, registry szerkesztésről a mini billentyűzettel meg ne is beszéljünk...
    Egyszóval tipikus kínai bóvli, a belsejét valahonnan koppintották, ezért tűnik jónak a készülék tudása, de a kivitelezés pocsék.
    (félrekattint, mozognak az illesztések, hullámzik a képernyő, sw hibák áradata)
    CNS-t kellett volna venni, de az meg valamiért lespórolta a belső memória felét, meg a háttértárat, azért nem az lett... (most talán kezdenek észbe kapni.)

    Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

Új hozzászólás Aktív témák