-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
prisz
senior tag
válasz
BullZeye #3000 üzenetére
Nincs itt semmilyen pixel, nagyon szép a képe. A divx is megy rendesen, bár én át szoktam konvertálni, mert felesleges egy 5" kijelzőn nagy felbontás, és ráadásul így kevesebb helyet is foglal.
A remegésre visszatérve pedig, az 1cm kicsit erős túlzás, én például észre sem vettem volna, ha itt többen nem írják. Eddig megtettem kb 3000km-t, és a reset gombot teljesen elfelejtettem hol van. Hajszálpontos, gyors, megbízható, nagyon jó társ az utakon.
-
runner 125
nagyúr
válasz
BullZeye #3000 üzenetére
Ok, ez valami gyári bug, nem fogom egyfolytában nyomni.
A kijelző pixelessége viszont nekem továbbra is aggasztó. Ez az a vateras amit említettem. Ugyan nem Wayteq, de gyakorlatilag ugyanaz, és ezen elég gáz nem csak a navi indítóképe, hanem a menü is.
Ha valóban ennyire pixeles minden, akkor inkább bevállalok egy 4,3"-os PNA-t, ugyanilyen felbontással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Hardcore café
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest