-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Én is vettem kb. 1 hete egy ilyen készüléket.Én is elégedett vagyok vele egy kivételle... mégpedig a bluethoot kihangosítás hangját keveslem én isnagyon, ahogy mások is már írták... ha lenne erre orvosság az nagyon jó lenne...!Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Fent van nekem a Rednight 1.8 (by Kamillo) SI. Az lenne a kérdésem, hogy e miatt nem tudok activesync-el csatlakozmi pc-hez? Vagy hogyan tudom más módon az időjárást frissíteni, illetve az internetet elérni a 920BT-n?Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
andrasxx
tag
Most nem vagyok otthon a gépnél és itt a munkahelyen nincs activesync a PC-n...
Ha a PNA usb beállítása activesync, ebben az esetben elindult a kapcsolódás, de hibával leállt, megszakadt.
Ha Mass storage-ra állítom, akkor semmi nem történik, ha rádugom a kábelt.
Az Rednight ból elindítva a beállítások/Vezérlőpolt/USB-kapcs-ot akkor elindul a pc-s mass storage kapcsolat és látom a gépet is és a kártyát is. Ha kihúzom a kábelt akkor is marad a képernyőn a Mass storage kapcsolat, csak a bezárásával lehet megszakítani.Régen, kb 2 hónapja csatlakoztam vele utoljára Pc-hez, akkor rádugtam bekapcsolva kábelt és vagy a Mass stprage vagy az Activesync kapcsolat elindult.
Most alapból semmi nem történik mass storage-nál, activesyncnél próbál, de leáll hibával. Csak ahogy elöbb írtam, a rednight-ból tudom a Mass storage-ot elindítani.Kicsit zavaros, de tényleg így van.
Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni... ROM frissítést csináltam, úgy néz ki, hogy minden tökéletesen működik, csak az "én megyek" nem akar menni... felvillan az első képernyő, de kidobja hibaüzenet nélkül. Eddig ment, csak számítógépes kapcsolat nem működött, most az is helyreállt....Másik kérdésem, hogy a régi T21-es IBM laptopon megy az activesync kapcsolat, az újabb ACER laptoppal elindul, de nem áll fel a kapcsolat, és hibaüzenet jön: "Nem ellenőrizhető az eszközön lévő Activesync verziója. Valamilyen program, például tűzfal zároljaaz Activesyncáltal az eszközhöz való csatlakozásra használtportot, vagy a számítógépen frissíteni kellene az Activesync újabb verziójára!"
A verzió az a friss 4.5.0. A régi laptopon is ez a verzió van....mi lehet a baj?
Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni... ROM frissítést csináltam, úgy néz ki, hogy minden tökéletesen működik, csak az "én megyek" nem akar menni... felvillan az első képernyő, de kidobja hibaüzenet nélkül. Eddig ment, csak számítógépes kapcsolat nem működött, most az is helyreállt....Másik kérdésem, hogy a régi T21-es IBM laptopon megy az activesync kapcsolat, az újabb ACER laptoppal elindul, de nem áll fel a kapcsolat, és hibaüzenet jön: "Nem ellenőrizhető az eszközön lévő Activesync verziója. Valamilyen program, például tűzfal zároljaaz Activesyncáltal az eszközhöz való csatlakozásra használtportot, vagy a számítógépen frissíteni kellene az Activesync újabb verziójára!"
A verzió az a friss 4.5.0. A régi laptopon is ez a verzió van....mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest