-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni... ROM frissítést csináltam, úgy néz ki, hogy minden tökéletesen működik, csak az "én megyek" nem akar menni... felvillan az első képernyő, de kidobja hibaüzenet nélkül. Eddig ment, csak számítógépes kapcsolat nem működött, most az is helyreállt....Másik kérdésem, hogy a régi T21-es IBM laptopon megy az activesync kapcsolat, az újabb ACER laptoppal elindul, de nem áll fel a kapcsolat, és hibaüzenet jön: "Nem ellenőrizhető az eszközön lévő Activesync verziója. Valamilyen program, például tűzfal zároljaaz Activesyncáltal az eszközhöz való csatlakozásra használtportot, vagy a számítógépen frissíteni kellene az Activesync újabb verziójára!"
A verzió az a friss 4.5.0. A régi laptopon is ez a verzió van....mi lehet a baj?
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni... ROM frissítést csináltam, úgy néz ki, hogy minden tökéletesen működik, csak az "én megyek" nem akar menni... felvillan az első képernyő, de kidobja hibaüzenet nélkül. Eddig ment, csak számítógépes kapcsolat nem működött, most az is helyreállt....Másik kérdésem, hogy a régi T21-es IBM laptopon megy az activesync kapcsolat, az újabb ACER laptoppal elindul, de nem áll fel a kapcsolat, és hibaüzenet jön: "Nem ellenőrizhető az eszközön lévő Activesync verziója. Valamilyen program, például tűzfal zároljaaz Activesyncáltal az eszközhöz való csatlakozásra használtportot, vagy a számítógépen frissíteni kellene az Activesync újabb verziójára!"
A verzió az a friss 4.5.0. A régi laptopon is ez a verzió van....mi lehet a baj?
-
andrasxx
tag
Most nem vagyok otthon a gépnél és itt a munkahelyen nincs activesync a PC-n...
Ha a PNA usb beállítása activesync, ebben az esetben elindult a kapcsolódás, de hibával leállt, megszakadt.
Ha Mass storage-ra állítom, akkor semmi nem történik, ha rádugom a kábelt.
Az Rednight ból elindítva a beállítások/Vezérlőpolt/USB-kapcs-ot akkor elindul a pc-s mass storage kapcsolat és látom a gépet is és a kártyát is. Ha kihúzom a kábelt akkor is marad a képernyőn a Mass storage kapcsolat, csak a bezárásával lehet megszakítani.Régen, kb 2 hónapja csatlakoztam vele utoljára Pc-hez, akkor rádugtam bekapcsolva kábelt és vagy a Mass stprage vagy az Activesync kapcsolat elindult.
Most alapból semmi nem történik mass storage-nál, activesyncnél próbál, de leáll hibával. Csak ahogy elöbb írtam, a rednight-ból tudom a Mass storage-ot elindítani.Kicsit zavaros, de tényleg így van.
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Fent van nekem a Rednight 1.8 (by Kamillo) SI. Az lenne a kérdésem, hogy e miatt nem tudok activesync-el csatlakozmi pc-hez? Vagy hogyan tudom más módon az időjárást frissíteni, illetve az internetet elérni a 920BT-n? -
andrasxx
tag
Sziasztok!
Én is vettem kb. 1 hete egy ilyen készüléket.Én is elégedett vagyok vele egy kivételle... mégpedig a bluethoot kihangosítás hangját keveslem én isnagyon, ahogy mások is már írták... ha lenne erre orvosság az nagyon jó lenne...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- ReMarkable 2 tablet újszerű, extrákkal!
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest