Új hozzászólás Aktív témák

  • szpeter74

    csendes tag

    Na én is megvettem a 920BT, és mikor kibontottam akkor jött a hidegzuhany! A WayTech átalakította a bölcső felfogatását, így a 820-omnál beszerzett motoros konzolt és hosszabbított autós konzolt többé nem tudtam használni. Egy tök saját szabványú hátoldali csatlakozója van, amit kizárólag a dobozban mellékelt rövidke rögzítőhöz lehet csak hozzáilleszteni. A gyártó azt mondta, valamelyik más gyár szabadalmát használáták ők is, és beperelték. Ezért csináltak újat.

    Na ez engem nem boldogított, megpróbáltam utánajárni, hogy a mocira hogy tudnám feltenni (lévén motoros konzolt ehhez a típushoz nem gyártanak azt állították). Találtam is egy jó vízálló tokot 5000-ért ami rámegy a régi konzolomra (hama navibag). Kíváncsi leszek hogy működik…

    Viszont tényleg nagy ez a fórum már, és keresni benne szinte lehetetlen. Tudom, hogy a CF kártyán létre kell hozni egy filet, és így ki lehet lépni a CE-be, csak az istennek nem találok erről a neten semmit (pedig a 820-asomnál már egyszer megcsináltam). TotalCMD-t szeretnék telepíteni.

Új hozzászólás Aktív témák