-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM43
őstag
válasz orbitalion #2850 üzenetére
Az előbbire
-
BullZeye
veterán
válasz orbitalion #2852 üzenetére
Jahm, főleg hogy x920bt-t se lehet kapni, mert nincs nagykerekben, és még egy ideig nem is lesz.
Szerintem kb egyszerre jön szállítmány kínából
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
tjb007
nagyúr
Van egy kis problémám.
Ma kaptam meg az X920 -asomat de hiába állítottam Mass Strorage módba semmit sem csinál.
Win7 -et használok.
Valakinek van valami ötlete, hogy mit csináljak vele ?Update: ActiveSync -el működik.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz BullZeye #2853 üzenetére
Nah és most jön megint 1 hónap várakozás ha nem 2. Mert most ahogy nézem, ebben nincs FM Transmitter, mmint a sima x950-be. És minimum 1 hónap, de sztem lesz az 2-3 is, mire kapható lesz x950bt, amibe remélhetőleg raknak.
Viszont röhej, hogy mennyire felment az ára x920bt-nek, argepen nézem most, pár hónapja 23.7k volt, most 30k alatt nincs Lehet az, hogy hibás és szar, az megnöveli az értékét? Vagy rendi módon belekalkulálják az alaplapcserét kapásból? És vagy visszahozzák cserélni vagy nem?
Egyébként szerintetek BT változatba raknak WIFI-t? Logikus lenne, ha már engedélyezik a WINCE felületet ..
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Nekem az X920BT-n nem igazán megy a Transmitter, alig hallani a rádión és serceg is, elég halk. Mi lehet az oka?
Másik: milyen beállításokkal kell filmet konvertálni rá? Format Factory-t használok.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
-
BullZeye
veterán
válasz gabor_01 #2858 üzenetére
http://www.argep.hu/chart_1185644.html volt pár nap mikor 23.5-24k körül mozgott, de mégsem 30k, ahogy wayteq adja. És most még arra se lehet fogni, hogy felment az Euro, mert nem ...
-
balintka
addikt
válasz orbitalion #2863 üzenetére
Ilyen felbontás van már a FF-ben Így már tudok konvertálni.
-
Tonyk
veterán
-
BullZeye
veterán
Már kapható és raktáron van az x950 is, de mivel nincs benne FM transmitter ezért várok. Azt hittem az nem csak BT-ben van, de így várok 1 hónapot, annyira nem vészes. Ha már így is 3 hete akartam megvenni... +1 hónap nem oszt nem szoroz.
-
Pi2
csendes tag
Sziasztok!
Tudom hogy leírtátok már 50x biztos azt, hogy kell telepíteni a 920-ra az 'én megyek'
progit, de iszonyatosan sok oldal van már ebben a témában az időm pedig vészesen kevés. Hálás lennék, ha valaki tudna nekem ebben segíteni. Amit kérnék: melyik verziót érdemes telepíteni(Görögbe utazunk Szerbia, Macedonia érintésével). Van nekem megyek8 r3 ver térkép packom.
Légyszíves lépésről lépésre, mert nem értek ezekhez a kütyükhöz
Email címem:pitu2@freemail.hu
Nagyon szépen köszönöm és minden más puncsolás csak segítsetek!!!
Üdv pitu -
BullZeye
veterán
válasz orbitalion #2873 üzenetére
Itt olvastam, és ez a Wayteq hivatalos oldala. Kérdezte valaki, ők meg illedelmesen válaszoltak. Innen lehet tudni, hogy 1-2 hónapon belül lesz BT változat belőle, amiben lesz már minden mi szem-szájnak ingere.
Sejtésem szerint aztán kihozzák a 870 és a 970et amiben már lesz WIFI, legalábbis ahogy ismerem a szerencsémet XDEladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
gabor_01
senior tag
válasz BullZeye #2875 üzenetére
Őszre mondják hogy lesz X950BT, amikor elfogy a X920BT.
Én megvettem a normál X950-est.
Rengeteg alkalmazást pakoltak bele (minek?).
Viszont tényleg érzékenyebbnek tűnik a műhódvétel
Ja: és nincs kijelző ugri-bugri.
Töltéskor sárgán világít a LED, nem pirosan.[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz gabor_01 #2876 üzenetére
Csak nincs benne FM Transmitter, ez az ami nekem kéne, mert egyik autónkban sincs MP3 lejátszó, csak CD-s, azt meg macerás kiírni. Míg egy SDHC kártya megvan pár ezer forintból Remélhetőleg BT verzióban sem lesz ugri bugri ^^
A műholdvétel a 820nál is brutálisan jó ... míg a Mio megfeküdt, és szombaton mikor Bakonyban esőzések voltak 30km-es távon se talált magára, addig Wayteq bekapcsolás után azonnal reagált, és látott jó pár műholdat, meg se kottyant neki egy kis felhő
920bt meg hamar elfogy, mert mgé így is jó áron van, de ha már ennyit vártam akkor várok még egy picit ^^
Kijelzőt és egyéb dolgokat nem változtattak rajta? Azaz szép éles a kép, és lehet látni napsütésben is?
-
orbitalion
tag
válasz gabor_01 #2876 üzenetére
Nincs ugri bugri! Le fogom cserélni az tuti!
Azt még nézd meg kérlek, hogy ZENE lejátszója elmenti-e végre a felhasználói hangszínbeállításokat! Úgy teszteld, hogy beállítás után lépj ki a lejátszóból, majd vissza! Köszi![ Szerkesztve ]
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
gabor_01
senior tag
válasz orbitalion #2879 üzenetére
Nem menti el. Beáll ugyanoda középre.
-
gabor_01
senior tag
válasz orbitalion #2881 üzenetére
WM6-ra viszont lehet feltenni másik lejátszót gondolom, ami megfelel.
Én is keresgélek, mi hasznosat kéne feltenni. Eddig a Foxit readert találtam. -
balintka
addikt
X920BT-ben mennyire szól jól az FM transzmitter?
-
balintka
addikt
válasz orbitalion #2887 üzenetére
Új Swift, beépített gyári hangszórók vannak.
-
orbitalion
tag
válasz gabor_01 #2882 üzenetére
Igen, ezen WinCE6 van, és van is sok lejátszó, de egy se közelíti meg a gyári hangminőségét, már ami az equaliser-t illeti. A gyáriban nagyon jól eltalálták a Fourier-transzformáció lekódolását, mert nagyon szépen reagál a hangszínek állító csúszkáira, majdnem úgy mint egy girátoros analog.
A többi lejátszóban úgy tűnik ugyanazt a talán WM5..6-ból vagy WinCE5-ből származó kódot használják, mert mind egy szálig borzasztóan szabályoz, lehetetlen jó hangot kihozni belőlük. Pl. ha a mélyet emeled, a közép hangok is eltolódnak, és az egész tompa lesz!Ezért fáj annyira, hogy nem lehet elmenteni a beállításokat! Kénytelen vagyok minden alkalommal beállítani az érzékenységet és a színezetet a javasolt beállításból kiindulva. Ez legaláb akkora bosszúság, mint a kurzor remengés! Azt hiszem jelezni kéne a szerviznek, ha már ezt a topicot úgy néz ki mégsem annyira követik, hogy ezt egy szoftver frissítéssel meg tudnák oldani, ha jeleznék a gyártónak!
Én állítom, hogy a részletekben rejlik, hogy valami tökéletes lesz, vagy nem. Ilyen kis apróságok teljesen elrontják az összképet!Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
gabor_01
senior tag
válasz orbitalion #2889 üzenetére
Lehethogy ezt a lejátszót is valahonnan warezolta a gyártó és nem értenek annyira hozzá, hogy átprogramozzák
Mindenesetre készíthetünk egy listát a javaslatainkkal. -
orbitalion
tag
válasz gabor_01 #2891 üzenetére
Hát talán nincs igazad, mert az nem lenne túl kecsegtető ránknézve!
Nekem nem sok nyűgöm van.
1. Ne remegjen a kurzor(ez x950-től úgytűnik megoldva,
2. Lehessen menteni az mp3 felhasználói beállításait.
3. PAN mód a Bluetooth nál!A többivel nincs bajom.
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
orbitalion
tag
Két lejátszóval szenvedek.
A TCPMP egyik verziója tökéletesen fut, és még a hangja is jó. csak nem lehet letenni háttérbe. Erre van valami megoldás?A másik a CorePlayer. Rapszódikus. Hol jó, de legtöbbször hibával kilép. Nem találtam megfelelő beállítást. A PNA-val van a gond, nálatok is ezt csinálja? Az egyik SI-ben pedig ez van, nem értem hogyan működhet?
-
Asifan
tag
Sziasztok! Ha vásárolok egy ilyen terméket, akkor garanciális javítás esetén csak a boltba tudom visszavinni, vagy vannak az országban márkaszervizek? Meg tudom ezt nézni valahogy, hogy Kecskeméten van-e garanciális szervize a márkának?
-
milszab
senior tag
Én is most cseréltetem le x920-amat 950-esre! NEkem nincs szükségem a Bt-ra és a transmitterre szal tökéletesen jólesz, és mg 4000-el olcsóbb is lesz mint az volt! Kihangosítás telómon igen hangos,meg ritkán használom autban, a transmitter meg zajos, és szerintem ebben se lesz másmilyen majd...Úgyis line-in bemeneten fogom használni!
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Mért nem tudom formázni a készülék saját 2GB-s memóriáját?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Mobil flották
- ollie: Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen