- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
- Mikrotik routerek
- Humanoid robotok: Kína legyőzné a Teslát
- Microsoft Office és Office 365 topic
-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy mi a különbség az ARM11 és az SC2443 "szupergyors" processzor között?
Előbbi az x920 - asba van, míg utóbbi egy Traveller i920 - ba."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
SirKero
őstag
Nem titok mivel itt a PH-n is hirdeti magát
Itt mindent megtalálsz ami szükségesMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
dajani
tag
Hi all.
Milyen SI-t érdemes használni, ami bevált(megbízható)?
RedNight SI by Kamillo - ezt találtam a legújabbnak, erről valami vélemény?
-
bakterka
tag
válasz bakterka #1846 üzenetére
Hali!x820BT-t szeretném lecserélni x920-ra.A 820-on egy-két dolog nagyon lassú.Állítólag a 920-on jól fut minden,na meg nagyobb.Ha meg tudná ezt valaki erősíteni nekem!A BT-je milyen?a 820 -é elég gagyi meg ki se teszi a rádióra.Ha a 920 is ilyen,nem veszek BT-st.Az sw-ben van különbség a 920BT és a sima között?Mert ha a BT-s jobban fut akkor mégiscsa k az lesz.Igazából csak és kizárólag navigálni használnám de azt tudja jól.(fusson rajta minden)Elnézést ha nem jól fejeztem ki magam de csak egy amatőr felhasználó vagyok aki próbál eligazodni a rengetegben.Előre is köszi!
-
DM43
őstag
Ezt neked kell eldöntened. Próbálj ki többet, két egyformát úgysem találsz. Ezen az oldalon van egy csomó.
-
HUNNIA1920
őstag
Van látható különbség a 64 és a 128MB RAM között? Ha igen, akkor ez miben valósul meg?
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Rick4
félisten
válasz HUNNIA1920 #1862 üzenetére
A készülék rendesen működik, nem csak bukdácsol működés közben, hanem kifejezetten gyors. Ma már nem is érdemes (én legalábbis biztosan nem vennék) 128Mb alatti készüléket venni..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
snowdog
veterán
válasz HUNNIA1920 #1862 üzenetére
Az attól függ mire akarod használni. Ha csak zenét hallgatsz, vagy képeket nézegetsz, akkor elég a 64 MB is.
De vannak olyan navi programok, amik igénylik a 128 Mb-ot. Sokkal jobban érzik magukat a nagyobb memóriában, ebből következően a felhasználó is jobban fogja magát érezni (kevesebbet mérgelődik).
-
dajani
tag
Hi all.
Milyen progival lehet teljes backup-ot csinálni a Wayteq X920BT-ről? Amit később vissza is tudok tölteni.
-
batboys
csendes tag
Sziasztok, én még új vagyok, kérnék 1 kis segítséget vettem 1 wayteq x920 teljes Eu navit,
és mikor beállítom hogy hova szeretnék menni nem beszél, hogy fordulj erre arra ennyi méter stb..stb., esetleg ha valaki tudná hogy hol kell beállítani vagy hol kell letölteni hozzá azt ami kell azt megköszöntetném. Mert ez nem beszél kussba van. -
DM43
őstag
válasz snowdog #1868 üzenetére
Már miért ne létezne: például itt
Hogy te mindig egyből rosszra gondolsz
[ Szerkesztve ]
-
kamillo67
tag
FIGYELEM!!!
FÉNY DERÜLT AZ SI NÉHÁNY APRÓ HIÁNNYOSSÁGÁRA, AMIT JAVÍTOTTAM!!AZ INNEN LETÖLTHETŐ SERVICEPACK TARTALMÁVAL CSERÉLD LE A MEGLÉVŐKET!
HA MÁR LETÖLTÖTTEDA FENTI LINKEK TARTALMÁT , ÉS HASZNÁLOD AZ SI-T, AKKOR A CSERÉT KÖVETŐEN ÚJRAINDÍTVA (PL. RESET) A "TELEPÍTÉST" ÚJRA EL KELL VÉGEZNED!!AKI MÉG CSAK MOST FOGJA LETÖLTENI, AZ MÁR A "TELEPÍTÉST" MEGELŐZŐEN CSERÉLJE LE A JAVÍTÁSBAN (rednightSI_sp1.rar) LÉVŐ MAPPÁKKAL ÉS FÁJLLAL MOBILENAVIGATORBAN KÖNYVTÁRBAN LÉVŐ MAPPÁKAT ÉS FÁJLT!!!!
JAVÍTÁS LETÖLTHETŐ INNEN:
[link] -
sata1
csendes tag
Tegnap megvásáróltam a 920-som hoz a Wayteq tokot.Olyan kérdésem lenne,hogy használjak kijelző védő fóliát,ha tokban tartom?Ha igen,akkor milyen fóliát vegyek rá,és hól,mert ami most rajta van az nagyon tükröződik.
A tokot a Wayteq Europe kft-nél lehet kapni. -
batboys
csendes tag
válasz snowdog #1868 üzenetére
Hát pedig teljes eu vettem, na mind1 nem ez a kérdés volt, tud nekem valaki segíteni abba hogy miért nincs hang mikor beállítom hogy merre szeretnék menni, és egyszerűen semmit nem mond csak mutassa az utat, pedig minden GPS-ben alap a beszéd, és belehet állítani hogy milyen módon beszéljen milyen hanggal, női férfi bla. bla.bla. de ez, ez semmilyen formátumban nem beszél. Ja igen meg irta hogy erről az oldalról lelehet szedni a hangot Sygic.hu de ott nem lehet letölteni hozzá nem találtam meg. Mert van magyar és ( 22 Nyelv ). hogy hogy lehet beszédre bírni. Aki tud segítsen. Kösz.
Vagy ez ilyen fajta, bár nem hiszem, mert akkor elég szar.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz batboys #1875 üzenetére
Bocs, de valóban rosszra gondoltam. Tudod nálam a navi az iGO-nál kezdődik.
Vagy ez ilyen fajta, bár nem hiszem, mert akkor elég szar.
Azt hiszem fején találtad a szöget.
Természetesen a Sygic kitárgyalása itt sem tilos. Kivéve hogy lehet egy Lite verziót úgy feltörni, hogy beszéljen. De ha jól látom magánban már megoldódik a problémád.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Wayteq x920 5" 2GB és Wayteq X920 között mi lehet a különbség? Memória mindegyikben 2 GB. Mert szerintem BT a másodikban sincs, az inkább csak ebben van.
[ Szerkesztve ]
-
HUNNIA1920
őstag
válasz rayoliviero #1884 üzenetére
Pontosan annyi különbség van közöttük, mint amennyi a kettő neve között van. A BT vagyis a bluetooth hiányzik a sima x920 - asból.
Szerk.: olvasd el mi van a kép alá írva.
[ Szerkesztve ]
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
molvany
senior tag
válasz HUNNIA1920 #1885 üzenetére
Most akkor a BT - nélküliben van FM - radióra csatlakozás, vagy nincsen ? Mert ugye a BT - s ben van. Mondjuk ez a kérdés az X820 - nál is. Ott van - e FM ?
WhatsApp :+491737182060
-
Dundy
tag
Sziasztok!
Két éve nem foglalkoztam PNAkkal és IGOval.
Tudna valaki olyan igo 8.3.4.x skint ajánlani, amivel tudom navigálás közben a kihangosítót használni, esetleg BT funkciókat IGO belülről állítani?
Dimka rémlett még régebbről, de egyelőre még nem találtam működő skint.
A segítséget előre is köszi!
-
hdf
tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy autós használat esetén fontos-e a következő sorend:
autó indít - Wayteq bekapcsol - szivargyujtó csatlakoztat.
A készülék kis könyvében olvastam, hogy előbb indítsuk be az autót, és csak utána csatlakoztassuk a szivargyujtóra a készüléket.
Hosszabb úton, tankolás, pis..lés, stb esetén elég macerás, ha leállítom a motort. -
Luissimo
veterán
Előfjordulhat , igen !
Én aztvettem észre, hogy ha a nokiát rajtatartom a szivargyujtótöltőn állandóan, indításkor is, akkor az eredeti akksija alig egy év alatt tönkrevágódott, teljes kapacitáscsökkenés kapta el.
Nem bírt ki egy napot reggeltől estig sosem.
Amiota csak elindulás után rakom fel töltésre, az uj akkuval teljesen normálisak a kondiciói !Szerintem van a dologban logika.
-
DM43
őstag
válasz HUNNIA1920 #1888 üzenetére
FM Transmitter van mindegyikben
Legalábbis több helyen így hirdetik.
De az ismerősöm által vásároltban nincsen[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz HUNNIA1920 #1885 üzenetére
De van 24063 Ft-ért és 26613-ért is BT-s x920, ha megnézed az oldalon. Mindkettő tudja a BT-t, de az egyik drágább.
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Retroid Pocket 4 Pro teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Amazon Fire TV stick/box
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmgyűjtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB DDR5 512GB NVMe gar
- MSI Katana GF76 12UGS - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-12700H - 16GB - 1TB SSD - RTX 3070 Ti - Win10 PRO
- Szinte új Krups XS 600010 cappuccino set (tejhabosító) eladó ajándék Krups tisztítótablettával
- Új!Wanbo X5 Pro Projector
- Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best buy !!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen