-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz ultima62 #2794 üzenetére
A megfelelő szókombináció a " resident flash sebesség " lenne, ha esetleg nincs meg a kereső helye, akkor én beírtam, tessék:
[link]
A válasz benne van, és egyértelmű is.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
DM43
őstag
válasz orbitalion #2803 üzenetére
Az a hsz (amiben Luissimo barátom engem idéz) még az első szériás 128 MB-os 820bt-ről szólt. Annál bizony több program tényleg használhatatlanul lassan futott a kártyáról.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz orbitalion #2802 üzenetére
Leveleztem velük, és ennyi a lényeg. Idézni nem szeretnék belőle, mert nem illik. Korrekt volt az úriember, nem szeretném megsérteni. De az álláspontjuk szerint ez nem hiba, de szóltak a gyártónak, és próbálják javítani.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
orbitalion
tag
Gondolom nektek se menti el az mp3 lejátszó az equaliser felhasználói beállítását.
Nem tudtok esetleg megoldást?Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
DMG
senior tag
válasz orbitalion #2807 üzenetére
Akár a Ferrari.
"Mi nem utasítottuk Massat semmire, de nem fellebbezünk befizetjük a büntetést"
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
Rick4
félisten
válasz ultima62 #2805 üzenetére
Akkor meg más lesz a megoldás...Írás- olvasási sebesség kérdése az egész.... Volt már olyan SD a kezemben (kingston) ami10MB-ot kb 5 perc alatt másolt át kártyaolvasóban...
Amíg nincs egy mérés az adott kártyáról, nem tudhatjuk, nem-e ott van a hiba...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
DMG
senior tag
Nyílván ha az adott SD nem tudja a 2.0-ás USB szabványt akkor csak 1.0-val fog tudni kommunikálni ami lassú, vagy ha esetleg valami kínai vacak hamisítvány, akkor még annyival se, erre vannak teszt programok, de felesleges ebbe energiát fektetni, alapból úgy gondolom, hogy a belső flass és a külső SD interface-e azonos sebbességűnek kell legyen.
-
BullZeye
veterán
Tudtommal az SDnek semmi köze nincs az USB szabványhoz.
Ha jóminőségű az a micro SD kártya, azaz legalább Class6, vagy nagyobb, akkor 99% hogy gyorsabban fog róla futni minden alkalmazás, és kevesebbet gondolkozik rajta a GPS. Mert Class6nál minimum 6 megabájt írási sebesség, és átlag 10 mega olvasási sebesség a garantált, de ennél általába 20-30%al több szokott lenni, azaz 10/15 megabájt/s.
-
DMG
senior tag
válasz BullZeye #2812 üzenetére
Nem tudom milyen protokollon keresztül kommunikál. Lehet igazad van, nem olvastam utána.
Ebben a percben kaptam egy SMS-t, hogy átvehetem a készüléket a szervízben, na erre kíváncsi leszek, majd holnap beszámolok az eredémnyről. De attól tartok, hog yhardveres javításhoz, ez az idő kevés volt.
-
BullZeye
veterán
Ha jól sejtem, akkor csak az érintőképernyő-t kell cserélni. Az pedig egy pár 100 forintos tétel, hisz csak az érintőképernyőért felelős műanyag felső részt (LCD nélkül) cserélik. De mintha olvastam volna, hogy össze van ragasztva, de itt írta valaki, hogy 4500Ftért LCD+érintőt cseréltek neki, és tökéletesen működik.
4500 Ft-ért ha cserélték gari nélkül, akkor az olyan 1500 Ft kb a szerviznek. De megoldják, hogy LCD-t ne kelljen
-
DMG
senior tag
válasz BullZeye #2814 üzenetére
Nem 4500.- Az csak az érintő volt, és a srác lefeszegette az LCD-ről, mert úgy is el volt törve gari meg emiatt ügye ugrott. Ha ezzt az eseményt követik, akkor talán cseréltek rajta valamit, nagyon remélem, hogy így van és nem kell tovább küzdeni ezzel.
Majd este megírom, mi lett az eredmény.
-
DMG
senior tag
válasz BullZeye #2816 üzenetére
Csak az érintő képernyő volt eltörve, és nem cserélték, hanem magának cserélte, mert a törés miatt ugrott a gari, együtt rohadt drága volt, kintről meg rendelt 4.200.- ért érintőképernyőt.
Itt a sztori
http://gpsforum.hu/node/172
[ Szerkesztve ]
-
csiporka
csendes tag
buherátorok, ezt olvastátok? talán elérnek ide is a hullámok...
http://nonstopmobil.hu/usa-jogszeru-is-lehet-a-tort-rom-ok-hasznalata-20100728.html[ Szerkesztve ]
-
orbitalion
tag
Sziasztok!
Elkészültem a cikkel a zavarszűrőnek használható DCDC tápegységről. Jó építést!Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
DMG
senior tag
A helyzet változatlan.
Nem igazán értem, hog yha tényleg figyelik a fórumot, akkor miért nem próbálkoznak meg egy touchscreen cserével. De remélem a gyár megnézni, és azt mondják, hog yigen a touchscreen széria hibás, csere.
Most egyenlőre várok, nagyon remélem, hogy nem húzzák le a feladatlistáról a dolgot. Majd egy hónap mulva rákérdezek ismét.
-
zsolx
tag
válasz orbitalion #2820 üzenetére
Nagyon profi az oldal, minden elismerésem.
Ment pü.[ Szerkesztve ]
-
orbitalion
tag
Igazad van, a touchsreen a hibás, ez tuti! Úgy tűnik talán kényelmesebb nekik pihentetni, és nem csinálni semmit...
Azt hiszem én is veszek egy touch-ot és beszerelem! A jótállás úgy tűnik nem sokat jelent errefelé. Mostanában sok játékot és egyéb más programot próbáltam ki, és szinte mindegyikben zavaró tényező az ugrálás. Van amelyiket e miatt nem lehet használni. Egyre jobban nem érdekel, hogy nem erre találták ki ezt a kütyüt. Kicsit kezdek zabos lenni a szervizre. Nem tudom nem szégyenlik-e magukat, hogy itt szépen kitárgyaljuk mennyire tehetetlenek az ügyben, miközben egy amatör megoldotta a problémát! Szakmailag és egyéb vonatkozásban is enyhén szólva gáz!Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
orbitalion
tag
válasz orbitalion #2825 üzenetére
Azt hiszem ez kéne nekünk, bár még ki kell deríteni, hogy kétséget kizáróan a touch okozza-e a bajt. A gond az, hogy a touch négy vezetéke rá van forrasztva az LCD-ből kijövő kábelre. Ezt a forrasztást egyébkén nem nehéz megoldani, de előfordulhat, hogy az LCD kábelen lévő áramkörök a ludasak, nem a touch, feltéve persze, ha azokhoz van kötve a kábel és nem egyből megy be az alaplapra. Ugye mennyivel könnyebb helyzetben lennének a szervizben? Nem kéne találgatniuk! Nem beszélve arról, hogy egy 3ezer Ft-os alkatrészt kéne bevállalniuk a jó hírükért!
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
orbitalion
tag
válasz orbitalion #2826 üzenetére
Itt van néhány nagyon jó kép az egész TFT-ről
Úgy látom, a touch egyenesen az alaplapra megy. Tehát a TFT kizárható, mint hibaforrás. Marad az alaplapi áramkör, és maga a touchscreen lapka.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
BullZeye
veterán
válasz orbitalion #2827 üzenetére
Kicsit olyan érzésem van, hogy Wayteq ezt akarja elérni, hogy te megund, és veszítsd el a garanciát róla, azzal, hogy magad próbálod megoldani.
Szép dolgok amiket ígérgetnek, de számomra egyértelművé vált, hogy szarnak a fogyasztóra, ha DMG-nek egy az egybe visszaküldték hibásan ...És az a baj, hogy aki betörte a touch screent, az nem írta, hogy előzőleg remegett volna, vagy igen? Mert akkor még mindig fenn áll, hogy főlap hiba ... de lényeg, hogy javítható lenne 100%, csak maximum nem akarják megjavítani ...
-
orbitalion
tag
válasz BullZeye #2828 üzenetére
Bizony nem írta, hogy előtte remegett volna, ezért megkérdeztem tőle, de még nem kaptam meg a választ.
Viszont egyre inkább attól tartok, hogy az alaplap lesz a hibás. Akárhogy igyekszem, nem tudok olyan hibát kitalálni, ami a touchscreen ellenállás mátrixára foghatná a dolgot. Ez egy passzív alkatrész, és egy az egyben az alaplapra megy a vezeték a kép szerint.
A jótállásról annyit, hogy mivel a készülék egyéb vonatkozásban működik, lényegtelen, hogy ki és hogyan nyúlt esetleg bele, mert az ugrálás hiba már jelezve lett és nem az esetleges beavatkozásból következett. Így nem vonhatják ki magukat a kötelezettségből.Még annyit, hogy a használati utasításban nincs benne, hogy nem szabad olyan programokat futtatni, amik nincsenek a készülékben gyárilag, sőt sok készülék, program nélkül üresen kapható. Ebből következik, hogy ha felmásolok pl. egy ingyenes rajzoló programot és használni akarom, akkor az nem illegális, mivel a gyári menüből a navigációs program elérési útvonalán beállítva futtatható, miközben semmilyen illegális beavatkozásra nincs szükség a program tekintetében sem, tehát ez nem említhető egy lapon az iGO esetével.
Tehát, semmi olyan jellegű tevékenység nem történik ekkor, aminek tiltása bárhol jelezve lett volna, illetve aminek alapja lenne egyáltalán. A freeware játékokkal is ez a helyzet. Tehát nem kell kilépni a WinCE-be és nem sértünk meg egy leírt szabályt se, még is sok olyan program futtatható buherálás nélkül is, aminél a hiba megakadályozza a használatot. Jó lenne, ha a szerviz összekapná magát, mert a fogyasztóvédelem ilyen esetekben igencsak a vásárló oldalán áll. Van tapasztalatom...
Türelmesen várok egy hónapig, aztán valami megoldást kell találni végre!Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
gabor_01
senior tag
Itt az új X950-es sorozat !
(Eladó a X920-asom )
[ Szerkesztve ]
-
orbitalion
tag
válasz gabor_01 #2830 üzenetére
Valóban ez lehet a megoldás... Azért megvárom a BT-st...
Egyébként úgy tűnik mindenben azonos az x920-al, de lehet, hogy ebben már nem remeg a kurzor?[ Szerkesztve ]
-
Adamreka
csendes tag
Hali srácok!
Olyan gondom van, hogy már a 3-ik iGo (Primo,8(2010.májusi)és egy régebbi 8) van a gps-en, de az istennek se akarja a madártávlatot csinálni.Szerintetek mit csináljak vele? -
gabor_01
senior tag
válasz orbitalion #2832 üzenetére
BT-s nem izgat.
Nekem csak nagyon kicsit remeg, észre sem vettem volna. -
orbitalion
tag
válasz gabor_01 #2834 üzenetére
Végül is lehet, hogy egy fülessel jobban járnék, miután nem képes kihangosítani a fejhallgató kimenetre a telefont(x950BT lehet hogy már igen...). Viszont BT-n keresztül netezni lehet. Ez talán ér annyit hogy legyen...
[ Szerkesztve ]
-
orbitalion
tag
válasz BullZeye #2828 üzenetére
Megjött a válasz. Előtte sem remegett neki!
Maradjunk annyiban, hogy ez keményen ALAPLAP hiba! Semmit nem tudunk tenni otthoni körülmények között.Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
BullZeye
veterán
válasz orbitalion #2832 üzenetére
1) A kétmagos processzor egy 250 MHz-es DSP magot is tartalmaz, kifejezetten a navigáláshoz szükséges számítások elősegítéséhez.
2) A gyorsabb DRR2 memóriabusz támogatás biztosítja az adattovábbítást a memória és a processzor között.
3) Lehetőség van a menük témájának és a háttér megváltoztatására.
4) A rendszer erőforrásainak használatát ellenőrizhetjük egy új funkció segítségével.
5) Lehetőség van az operációs rendszer közvetlen elérésére, mely további lehetőségeket biztosít a készülék lehetőségeinek kihasználására.Processzor (CPU): SiRF Atlas V, Dual Core ARM11 500 MHz
(külön 250 MHz-es DSP processzor a GPS számításokhoz)
GPS-vevő: Atlas V, (64 csatorna)Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
gabor_01
senior tag
válasz orbitalion #2836 üzenetére
Valamiről lemaradtam?
Nettezni hogy is lehet?
(Kell rá egy böngészőt telepíteni és valahol megosztani a nettet BT-re?) -
balintka
addikt
Az X920BT-hez kapható RTA-3000 TMC-hez látom van valami headset is. Az most csak egy külön extra hozzá, vagy kell a TMC működéséhez?
-
BullZeye
veterán
válasz BullZeye #2838 üzenetére
Ha headsetnek nem használnám a BlueTooth, mire másra jó még? Mert ezen filózom egy ideje, hogy minek fizessek többet, ha van egy jó bluetooth headsetem, és azt használom vezetés közben úgy is.
Mert ugye netre használni hülyeség, hisz kell hozzá egy gép ami ráadásul megy közben, akkor meg kapásból lehet a gépen is netezni. Átvitelre nem használnám BT-t mert lassú, és kábel stabilabb is, és amúgy is folyamatosan be van dugva gépbe, szóval csak rádugom 2-3 havonta és kész.
Mondjatok már helyzeteket légyszíves amikor hasznos lehet a BlueTooth, és megéri várni rá.
-
orbitalion
tag
válasz BullZeye #2843 üzenetére
1. Mondjuk rá...
2. 3. 4. duma..
5. Nem volt nagy kunszt egy gombot rátenni... Jut eszembe, ha ez is remegős kurzoros lesz, fognak örülni a szervizben!A Bluetoot nem jó headsetre, mert a PNA eleve a headset!
Netezni pedig pont egy mobiltetlefonnal lehet elvileg, bár én még nem próbáltam csak több helyen olvastam. A PC-vel való netezés szerintem is hülyeség, de volt aki ezt is próbálta de nem nagyon sikerült, pedig valami programok is vannak hozzá.Én kihangosításra használom, mivel az autóban nem szabad kézben tartani telefont...
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Pékmester #2831 üzenetére
Pékmester! Keress meg privátban, és tisztázzuk a helyzetet. Előtte ezt olvad el [link]
BullZeye!
A BT szerintem csak annak éri meg, akinek nincs a telefonjához kihangosító, de a kocsiban vezetés közben is szeretne telefonálni. Ha Te nem tartozol közéjük, akkor ne vegyél BT-s PNA-t, felesleges pénzkidobás.[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz orbitalion #2844 üzenetére
BT akkor számomra felesleges, és a headset a telefonhoz van, egy Plantronics Explorer 230. Szóval nem a PNA-ra akarom rákötni (nem is igazán értem, ez hogy jött ide )
Most kipróbáltuk, haveromat felhívtam, autópályán ment, és egyrészt nekem is üvöltenem kellett, másrészt őt se hallottam rendesen nagy sebesség miatt, úgyhogy nekem nem ér meg annyi + pénzt. Másra meg ugye nem jó a bluetooth ...
Abban reménykedek, hogy új processzor miatt, és új GPS chip miatt, új alaplap is kell, ezért ez már talán nem fog remegni, de most már nem érdekel, és megveszem, aztán ha megunom küldözgetem vissza a gyártónak, had örüljenek. Aztán ha azt mondják ez nem hiba, megkérdezem a fogyasztóvédőket, hogy nekik mi a véleményük a dologról ... ez eddig segített.
-
orbitalion
tag
válasz BullZeye #2847 üzenetére
"Másra meg ugye nem jó a bluetooth ..."
Mint említettem másra is jó és lehet, hogy pont az a legértelmesebb használata...
De engem nem kell meggyőznöd, hogy neked nem kell...
Én is remélem, hogy nem remeg és akkor ezt eladom. Majd írd meg mi a helyzet légyszíves!Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
DM43
őstag
válasz orbitalion #2848 üzenetére
Majd írd meg mi a helyzet légyszíves!
Félek tőle, hogy ez nem holnap lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen