- Káromkodva átkozta el a hirdetőket Elon Musk az X-botrány miatt
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- A franciák szerint ideje a kukába vágni a WhatsAppot
- Proxmox VE
- Szennyvízcsatornának nevezte Musk platformját Párizs polgármestere
- Banggood
- DIGI internet
- Rengeteg baj van az elektromos autókkal
-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
eiseike
csendes tag
Halika,
Nem találtam sem jó, sem rossz tapasztalatot, de FLAC-cal mi van? Nekem nem hajlandó lejátszani, nem is látja a flac kiterjesztésű file-okat.
Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
-
takacs4444
csendes tag
Sziaztok, olyan kérdésem lenne,hogy az x920bt a zenéket hova kell felmásolnom mert a zenelejátszónál nem mutat semmit akárhova másolom a fájlokat a gps-en nem találom.
-
DM43
őstag
válasz
takacs4444 #1803 üzenetére
Bárhova - a lejátszóban a tallózáshoz kétszer kell kattintani a mappa nevekre
-
snowdog
veterán
válasz
takacs4444 #1805 üzenetére
Üdvözlünk a klubban! Mindenki így kezdte, fel a fejjel!
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz
gabor_01 #1802 üzenetére
Tehát a friss szállítmányok már jók lesznek?
Mert az én tokomat jövő hétre ígérték.
Illetve, ha még a kicsit kapnám véletlenül,akkor kicserélik nekem?Egyébként hol olvastad?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Tompie
őstag
Akkumulátor mennyi időt bír?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
gabor_01 #1808 üzenetére
Mókás lesz..
Beszéltem a bolttal,kérdeztem, hogy ez már az új,rendes méretű készletből lesz,mondták, hogy igen,csak hogy ez már drágább lesz, nem 980ft,hanem 1250ft.Nem azon a 300ft-n múlik,csak én hétfőn adtam le a rendelésemet 980ft-s áron,amit az oldalukon hirdettek (bár az volt írva,hogy jelenleg nincs készleten,csak pár napon belül lesz),írtam is nekik rendelés leadás után,hogy mikor lesz,mondták, hogy jövő hét elején, de az árról nem beszéltek.
Tegnap este kérdeztem rá a méretekre és a mai válaszukba mondták,hogy bizony drágább lesz.Visszaírtam, hogy oké,de én 980ft-ért foglaltam le.
Még nem válaszoltak, pedig eltelt jó pár óra.
Kíváncsi vagyokWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
gabor_01 #1811 üzenetére
És nagykertől nem tudok én vásárolni?
Nem az,hogy elszámolták magukat,hanem még a régi áron volt kint,bár nem volt nekik készleten..
Akkor miért árulták?
Mindegy..:SWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
gabor_01 #1814 üzenetére
Nem csak viszonteladónak árulnak?
És merre van?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Tompie
őstag
Amúgy dilemma most hogy
Wayteq x920 vagy
BluePanther Azure Slim 500 MHz ??? -
molvany
senior tag
Amúgy ma találkoztam az Ebay - en a " sima " X920 - al. Legalább is úgy hirdetik. Ezek szerint valahol már megjelent ?
WhatsApp :+491737182060
-
zozo7704
csendes tag
sziasztok! vettem egy x820 BT pna-t. szoftver nélkül.Van egy 2G-ás mikro Sd-m amin rajt van az Igo2008.Hogyan tudom rátelepíteni?valaki irja le nekem a folyamatot pls.Köszi.
-
HUNNIA1920
őstag
Valaki véletlenül nem akar megszabadulni a hőn szeretett x920bt - jétől?
Már jó ideje keresem ezt a típust, de emberi áron nem lehet kapni (használtan). Újonnan nem akarok venni (25 - 30k)."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Zirowe
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #1825 üzenetére
Volt egy gyerek aki 18ezerért árulta használtan garancia nélkül itt ph-n.
Én használtan vettem garival 20ezerért itt phn.
Újonnan már 23ezerért lehet kapni.
Ennél olcsóbb nem lesz.Ha nincs rá ennyid szerintem akkor inkább keress más modellt,vagy nézz körbe jobban neten.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
SirKero
őstag
válasz
Úgy hallani,hogy a gyenge forint miatt emelik az árát a nagykerben tehát inkább arra számíts,hogy még drágább lesz. Ha venni akarsz és találsz 23k árban még újonnan szerintem vedd meg.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
HUNNIA1920
őstag
Igen volt egy gyerek, aki hol volt, hol nem volt, tán mese világban vó't, de tán Isten ki tudja, miért nem volt hajlandó választ adni ember fiának. Így az ember fia gondolt egy nagyot és letiltá őt ph! - ról.
A 20k - s amit írtál, az jó lett volna, ezek szerint megelőztél.
23k - t meg nem igazán szánok rá, max. szállítással együtt (sajnos nem a világ közepén, Pesten lakom, hanem a Magyar Ugaron)."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Zirowe
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #1830 üzenetére
Érdekes,nekem rögtön válaszolt a 18k-s gyerek...
Mindegy,ha nem tudsz rá ennyit szánni,szerintem akkor tegyél le róla és vegyél inkább egy használt x820-ast,azt már kapsz olcsón,és majdnem ugyanaz.
-
HUNNIA1920
őstag
Igen nekem is válaszolt addig, míg nem mondtam azt, hogy akkor megveszem. Utána bármit írtam neki, nem volt hajlandó válaszolni. Az ilyen patkányokkal meg nem akarok még egyszer találkozni, vagy üzletelni. Persze ilyet is csak pesti csinál (akinek nem inge, ne vegye magára).
Azért akarok x920 - ast, mert annak 5" - os a kijelzője. Az a baj, hogy én akármit veszek, mindig kompromisszumokat kötök. Na most ezt ennél nem akarom. Vagy megveszem a 920 - ast, vagy akkor inkább nem veszek semmilyent se.
Már lehet hallani az új x920 - asról, amiben nem lesz BT, meg remélhetőleg Transmitter sem. Talán az már közelebb lesz a 20k - hoz, mint a 25 - höz."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
kirkri
addikt
Nem próbált valaki bluetooth TMC vevőt használni a készülékhez? Nem sokkal drágább (6500Ft), mint a vezetékes verzió és ha működik vele, akkor inkább ilyet vennék.
Update: A belinkelt oldalon a kompatibilis típusoknál megtalálható a Wayteq N720BT, N770BT szóval talán kompatibilis lehet az X920BT-vel is.
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren! ™
-
Zirowe
nagyúr
Nézegettem én is ezeket a tmc vevőket, azon az alapon, hogy ha csak pár ezres, akkor talán még megéri,még ha nem is használnám annyira ki ezt a funkciót.
Találtam pár low budget kategóriát,ezek vajon jók ehhez a modellhez?
Ez és ez.
Illetve itt hírdetnek 2000 ft-ért tmc vevőt hozzá, csak Monoron vannak:SWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kirkri
addikt
A monori cégnél, ha külön veszed a vevőt, akkor 4000-ért adják. (Bár még mindig ez a legolcsóbb). Ha hamarabb láttam volna ezt a céget, akkor 27-ért lett volna X920-asom TMC vevővel, én meg egy hete vettem 26-ért vevő nélkül.
Most már mindegy, megpróbálok utánajárni egy BT-s TMC vevőnek.
20 éve a Prohardveren! ™
-
SirKero
őstag
A monori sráccal tegnap beszéltem. Jelenleg nincs neki cucca ma megy be a nagykerbe és az árat is ma tudja megmondani / (#1829) hozzá szólásva hivatkozva / nekem. 13,00 óra után hívom akkor már többet tudok mivel nekem is kéne egy 920BT+TMC vevő.
Tegnap több hirdetővel is beszéltem szerintem nem véletlen,hogy egyiknek sincs most 920BT-je.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
kirkri
addikt
válasz
SirKero #1837 üzenetére
Ha már úgyis hívod, akkor nem kérdeznéd meg, hogy külön mennyi lenne a TMC vevő?
Bár a honlapon nincs feltüntetve, hogy személyes átvételre is van lehetőség, így az 1000 forintos postaköltséggel itt is 5000 körül jönne ki. (A régi árat alapul véve.)[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren! ™
-
agent_k
őstag
válasz
HUNNIA1920 #1832 üzenetére
Spórolj egy kicsit, és mondjuk ne ebben a hónapban vedd meg hanem 2 hónap múlva. Csak sikerül 10k-t félretenni havonta ha fontos a cél. (félre ne értsd nem a zsebedben túrkálok)
-
SirKero
őstag
-
Rick4
félisten
válasz
A cimbora talán 3 napja kapta meg az Edigitaltól, 26900-ért vadi új. Miért jó egy összefogdosottat venni 2-3K-val olcsóbban?
Cheftec 350W SFX táp 9500ft/db -> https://hardverapro.hu/apro/chieftec_sfx-350bs_350w_85_hatasfoku_350w-os_tfx_m/friss.html
-
bakterka
tag
Hali!x820BT-t szeretném lecserélni x920-ra.A 820-on egy-két dolog nagyon lassú.Állítólag a 920-on jól fut minden,na meg nagyobb.Ha meg tudná ezt valaki erősíteni nekem!A BT-je milyen?a 820 -é elég gagyi meg ki se teszi a rádióra.Ha a 920 is ilyen,nem veszek BT-st.Az sw-ben van különbség a 920BT és a sima között?Mert ha a BT-s jobban fut akkor mégiscsa k az lesz.Igazából csak és kizárólag navigálni használnám de azt tudja jól.(fusson rajta minden)Elnézést ha nem jól fejeztem ki magam de csak egy amatőr felhasználó vagyok aki próbál eligazodni a rengetegben.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz
SirKero #1845 üzenetére
Jó, ha arrafelé laksz, okés az ár. De mire pl hozzám Szegedre lekerülne, ez is 27 lenne, és a garancia akkor ennél még kérdéses hogy ki meg hogy vállalja...
Cheftec 350W SFX táp 9500ft/db -> https://hardverapro.hu/apro/chieftec_sfx-350bs_350w_85_hatasfoku_350w-os_tfx_m/friss.html
-
SirKero
őstag
Azt mondta az eladó,hogy minden Wayteq cuccot itt javítanak garanciában de egy hónap cseregaranciát ő vállal . Ha addig bármi hiba elő jön egyből cseréli.
-
Rick4
félisten
válasz
SirKero #1848 üzenetére
Érdekes mentlitás, hogy az átlagos bolti árnál kevesebbért, és emellett jobb feltételekkel árulnak ma Magyarországon valamit .. mondhatni gyanús... Remélem, neked ezzel a mókussal jó üzlet jön össze..
-
SirKero
őstag
Tegnap meg köttetett az üzlet.
X920BT+TMC vevő 27 000 forint. Dobozában vadi új mind kettő garancia papírral.
Most próbálgatom.
Korrekt eladó.Nem tűnik el adott elérhetőséget / nem csak telefon / ami valós is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tyű-Ha! Dell Precision 3541 Szép Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-9850H 32/1TB QUADRO P620 4GB FHD
- Új Gamer PC Ryzen 5 5600X/Tuf RTX 3060 Ti 8Gb OC/500Gb 4.0 SSD/2x8Gb DDR4/700W/2Év gari
- HP EliteBook 840 G2, Laptop/Notebook, 14" HD Kijelző, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Sz
- Dell Latitude E5480, Laptop/Notebook, 14" FHD IPS, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Száml
- Dell Latitude E5570, Laptop/Notebook, 15,6" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest