Hirdetés
-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
válasz housejoy #1448 üzenetére
Ez csak új SW verzió, a ROM verzió, ha jól nézem megegyezik.
(Ez a jobbik eset, mert abban ki lehet nézni, hogy mi a változás, és csak azt átírni...)
plajos: A nyavaja fogja szervizbe hordozgatni ilyesmikért, még ha pesti valaki neki is nagy időkiesés, és nem is hiszem h azonnak megcsinálják, tehát dupla körös... ):
(MOD: hát akkor mégis azonnal megvárható, de pl Szegedről csak azért fölmenni elég macerás akkor is. ): )Ha valakinek van ilyen új SW verziója, az másolja már le az RF2 mappát CE módban indítva a ketyerét és ossza már meg velünk.
[ Szerkesztve ]
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
vfeco
aktív tag
Én 2 naposan összetörtem a kijelzőt... 5 perc alatt szétkaptam mint zsebórát, (a belseje annyira egyszerű, hogy az ácskapocs ehhez képest integrált áramkör ) másnap nálam volt a kijelző, mondom veszek egyet a Wayteq Mo-nál, azt pont 2 perc alatt bepattintom. Hívtam őket útközbe:
Ők nem adnak! Vigyem be és 12ezeré + fa kicserélik. De mondom ember itt a lé, add ide majd én otthon összekalapálom! Sajnos nem adhatnak, mert nincs ilyen termék... Hát besza..behu...
És mondta, ha szétszedtem ugrott a gar! Mondom pont le*z@rom nekem nem gar kell, hanem kijelző, és egyébként is módosítottam a registryt!
Szerencsére Medve59 kolléga segített a dologban és legalább az áfát megspóroltam.
Azóta is rendben van a masina és imádom!
Egy rendes tok azért kötelező darab hozzá, ezt vettem:
Jó merevfaló, remekül védi.
Case Logic GPS1 -
Digisrac
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ha visszaolvasnék, sok mindenre megtalálnám a választ, de nézzétek el nekem mégis csak majdnem 1500 oldalról van szó.
A Lényeg, hogy most vettem én is 1 ilyen készüléket x920BT és megköszönném ha valaki priviben megírná nekem, hogy hogyan tudok IGO 8-at rávarázsolni, meg miket érdemes módosítani a készüléken, hogy kompatibilisebb legyen a felhasználóval. Pl.: Win CE -t hogyan tudom elővarázsolni?
Segítségeiteket előre is köszönöm!
-
Digisrac
csendes tag
Más vett észre olyat FM transmitter nél zene lejátszás közben, hogy egy magas frekvenciájú hang folyamatosan sípol? Ennek mi lehet az oka? Kb fél óra múlva majdnem szétrobbant a fejem.
-
Digisrac
csendes tag
Ezért kértem privátban... Már rengeteget kerestem, mégse találom.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz Digisrac #1460 üzenetére
A rengeteg elég szubjektív, valakinek már az 1 perc keresgélés is sok...
Amúgy meg pl 820-as meg n800-as topikjában is szétnézhetsz, mert ugyan ez az oprendszer van azokon is, a 820-as meg csak kijelzőméretben különbözik.
(Bár a rengeteg keresés közben ezekre már biztos réges régen rájöttél... )Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
housejoy
tag
válasz Digisrac #1457 üzenetére
szia, nemtudom milehet ez a sípolás nállad,énis mindig használom az fm transmittert de ilyet nemvettem még észre bár zenész vagyok valamelyest jó a hallásom (most az mp3 minőségbe nemenjünk bele...)
viszont hamost visszagondolok pár hete kölcsönautóval voltam és ott mintha lett volna ez a jelenség,elképzelhető hogy rádiófüggő is.próbáltad már másik autóban vagy esetleg otthoni hifivel?[ Szerkesztve ]
-
housejoy
tag
válasz Digisrac #1464 üzenetére
megmerem kockáztatni hogy nem a készülékkel van a baj,előzőleg wayteq n770-em volt,akkoriban sok idegen autót vezettem és hát rádiója válogatta hogy szólt a navi....
most megkérdeztem 1 haveromat akinek szintén ilyenje van és azis váltogatja az autókat ő kifejezetten azt mondja néha megőrült ilyen sípoló hangtól,ő pakolgatta tekergette a kábelt jobbra balra le fel így valamelyest enyhült a sípolás bizonyos autókban.lehet valami elektromos gerjedés vagy miafene lehet amire érzékeny vagy a navi vagy az autórádiót zavarja valami a naviból,de nemvagyok eletromos szakember csak 1 vélemény... -
snowdog
veterán
válasz Digisrac #1467 üzenetére
Azt a fórumot kimondottan abból a célból hoztam létre, hogy azokat az infókat, amik egyébként más fórumokon is (itt is) megtalálhatók, könnyen kereshető csoportokba gyűjtsem. És pontosan azért, hogy ne azzal keljen kezdeni, "olvass vissza".
Témakörönként minden hasznosnak tartott infó megtalálható, és persze újakat is lehet hozzáírni.
-
-
tomek8210
csendes tag
Sziasztok. Van már megoldás arra hogy a telefon automatikusan kapcsolodjon a Bluetoothoz?
-
tomcsek1981
csendes tag
Sziasztok !
Macedónia, Bosznia, Montenegró, Bulgária, Albánia országokba szeretnék térképeket szerezni, utcaszintű kereséssel. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Egy kicsit már nyomoztam az ügyben, és arra jutottam, hogy IGO8-hoz nincs olyan pl. Macedónia térkép, ahol pl. Skópjeban lehetne rendesen utca szinten keresni.
Ekkor láttam, hogy létezik egy AdriaRoute 3.0 térképcsomag, amelyben éppen ezek az országok találhatók meg utcaszinten. A bökkenő csak az h ez a csomag Garminon működik elvileg. Azonban találtam egy "Garmin Mobile XT v5.00.30w ASN for Windows CE 6.0" nevű progit, amivel elvileg wayteqből Garmint lehet varázsolni. Van valakinek tapasztalata, hogy hogyan lehetne a garminos dolgot feltenni, majd a térképcsomagot installálni? Egyáltalán melyik könyvtárba kell tenni a térképet vagy valami autoinstallal megy ?Előre is nagyon köszönöm !
Üdv,
Tom
-
snowdog
veterán
válasz tomcsek1981 #1473 üzenetére
A kérdéseid warez kategóriába tartoznak, ezért ezekre a kérdésekre itt nem fogsz választ kapni (tíltott a warez téma). Rengeteg warez site van, ami kimondottan ilyenkkel foglakozik, válassz közülük egyet.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Korábban szó volt róla, milyen fóliát tegyünk a gépre. Tegnap a gyorsboltban vettem egy Brando Ultra Clean-t (Navon N650 112x64 mm) és meglepően könnyű volt feltenni. Nagyon szépen felsimul, buborék nem marad alatta. Akárhányszor visszaemelhető. Körben kb. 1 mm-el nagyobb, mint az X920 képernyője. Kezdetben megpróbáltam benyomni a keret alá, de végül mivel nem volt egyszerű úgy döntöttem a két oldaláról levágok 1-1 mm-t. Ezt követően szépen felment.
Az egyetlen problémát az a papírcímke okozta, ami gyárilag azért van a fólián, hogy annál fogva tudjuk feltenni. Na az a nyomorult papírfecni alig akart lejönni, annak eltávolítása okozta a legnagyobb problémát.
-
Rick4
félisten
válasz snowdog #1475 üzenetére
Annak a papírfecninek a felső merevítő fóliával együtt kell lejönnie, úgy csináltad? Ez a brando először három rétegből áll, alul leveszed, akkor ott a fólia alja, felteszed, a felső szépen mereven tartja, ezért nem buborékosodik, majd a második kis címkét is lehúzod a felső merevítő fóliával együtt. Elvileg ilyenkor nem kellene, hogy ott maradjon a kis papírcímke...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
snowdog
veterán
Majdnem így csináltam.
1. Levettem az alsó védőréteget,
2. feltettem a fóliát a gépre,
3. a felsőről nagynehezen levakartam a papírfecnit (a nyomokat alkohollal távolítottam el).Most hogy tőled megtudtam, hogy végül is három rétegből áll, újra megnéztem, és valóban, a legfelső réteg rajta maradt. Ezen volt a papírfül.
...a felső szépen mereven tartja, ezért nem buborékosodik...
Ez nem egészen így van. Most hogy az egyik sarkát visszahúztam, és kettészedtem a rajta levő két réteget, akkor láttam, hogy a legfelső, amin a papirficni volt, egy nagyon vékony, nem merev, matt fólia volt (feltételezem a szállítási, vagy egyéb sérüléstől védi a fő fóliát). Ami rajta maradt, az a merev fólia. De ez már részletkérdés, és nem a kötözködés, csak a tény miatt írom le.Köszönöm az infót, most hogy a matt fóliát is levettem, sokkal szebb lett.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz snowdog #1477 üzenetére
Hát, ha szerinted a felső fólia a nagyon vékony, akkor van esély arra is, hogy simán fordítva tetted fel. Az alsót veszed le először, ekkor a valós védőfólia, és a mered felső ami a felhelyezésben segít, az marad ott. Felteszed, majd a merev, vastag fóliát leveszek a kis fecnivel.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
snowdog
veterán
Hát, ha szerinted a felső fólia a nagyon vékony, akkor van esély arra is, hogy simán fordítva tetted fel.
Biztos hogy jó (a három közül a középső) fólia van a gépen. Elsőnek lehúztam az egyik papírfüles védőfóliát (piros 1). Az alatta levőt tettem a gépre, és a felső papírfüles (kék 2) réteg volt legfelül. Ezt távolítottam el utólag.
Valóban van hozzá leírás, és az utolsó pontot hagytam ki:
"6. Húzzuk le a 2-es számú védőréteget"Eltávolítás helyett erről a rétegről kapartam le a papírfecnit. Ez egy nagyon vékony, azonnal összetekeredő fólia volt. Ami a gépen maradt az egy vastag, erős fólia.
A lényeg, hogy most már rendben van. És csak azért írtam róla ennyit, hogy más ne hogy így járjon!
-
Jamy25
csendes tag
-
Jamy25
csendes tag
válasz snowdog #1483 üzenetére
Akkor csalódtam volna benned?
Nem hiszem.
Nos akkor mesterem, azt szeretném kérdezni, hogy játékot hogyan lehet reá varázsolni.
Ez volt ((#1022) ottesz) az alapkérdés is.
Csak egyszerű másolással biztosan nem.
Esetleg "csak" SI-ből lesz működőképes?
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
Jamy25
csendes tag
Engem inkább a hogyan érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Csak egyszerű másolással biztosan nem.
Esetleg "csak" SI-ből lesz működőképes?Csak másolással biztosan igen. Hogy honnan lehet beszerezni? A legegyszerűbb egy működő SI-t letölteni, és vagy abban már eleve benne vannak a játokok, vagy van benne egy útmutató, hogy honnan lehet letölteni.
Nem csak SI-ből működőképes, de érdemes az SI-t tanulmányozni, ha trükköt alkalmaz, akkor mi az (pl. egy mortscript). Aztán azt lemásolva már működőképessé lehet tenni.
Egy lehetséges forrás [link] Itt legalább négyféle SI közül lehet választani.
Természetesen és fórumomban is vannak játékok [link] és SI-k egyránt. Az elérhetőség meg még mindig itt van minden hozzászólásom alján.
Akkor csalódtam volna benned?
Remélem most sem csalódtál.
[ Szerkesztve ]
-
WindyJoe
aktív tag
Fölmásolod és kész.
Ahová és amivel akarod...
És elindítod onnan ahová fölmásoltad.
Hogy mivel az tökmind1. (Fájlkezelő pl TC vagy winfos beépített...)
De attól még hogy fölmásolod, szted miért kellene, hogy belekerüljön a gyári skinbe?Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Jamy25
csendes tag
válasz snowdog #1486 üzenetére
Nem csalódtam benned
Mindent értek, csak azt nem hogy miért nem műxik.
Vegyünk egy példát:
Van egy xxx.exe nevű játék.
Bemásolom a "ResidentFlash2\YFAPP\Games" könyvtárba a két szerencsétlen játék mellé.
Reset nélkül szétkapcsolom a kütyüt és megnézem a "Játék" menüt.
Persze sehol semmi.
A beállításoknál nem lehet hivatkozást beállítani, mert minek is. Csak a GPS ilyen egyszerű.
Valamit valamelyik ini fájlban kell beállítani?
Vagy SI nélkül ez nem működik ilyen amatőr módon?
A "csak" bemásolom, én így értettem. -
Jamy25
csendes tag
válasz WindyJoe #1487 üzenetére
Mert ostoba módon azt szerettem volna
Tuttam, hogy hülyeséget csinálok, de a remény hal meg utóljára
Persze TC.
Akkor a már korábban leírtaknak megfelelően valamelyik gyári gombot átírom a TC-nek. Na de melyiket? Vagy a korábban már többször leírtaknak megfelelően buherálok még egy gombot.
Na jóóó, akkor kezdem előlről[ Szerkesztve ]
-
Jamy25
csendes tag
Valahogy így?
"A Riks skin (mod_8) verziótól kezdődően a skinben lehetőség van extra funkciók
bekapcsolására.
Az extra funkciókat a Beállítások(2.oldal)/Menü/Extra menü használata
gombbal tudod bekapcsolni.
A bekapcsoláshoz addig kell nyomogatni amíg az "Extrák"
felirat nem jelenik meg. Ezután a Navigációs menüben új gomb jelenik meg "Extrák"
felirattal ez tartalmazza az Extra funkciókat (pl. Total Commander, Képnézegető,
videolejátszó, játékok stb.)
Az Extra funkciók használatához külső programokra van szükség (pl. Total Commander,
mp3 lejátszó, stb.), ezen programokat tartalmazza a programcsomag.
A programcsomag használatához a "Programs" könyvtárat tartalmával együtt másold az
iGO könyvtárába akárhol van is az (SDMMC, vagy ResidentFalsh), a skin ezen az
útvonalon keresi a programokat. Ha máshova telepíted, vagy máshol találhatók ezek a
programok, akkor a skinben a programok útvonalát írdd át." -
snowdog
veterán
Bemásolom a "ResidentFlash2\YFAPP\Games" könyvtárba a két szerencsétlen játék mellé.
Reset nélkül szétkapcsolom a kütyüt és megnézem a "Játék" menüt.
Persze sehol semmi.Ho, ho, hó!!!! Na így aztán persze hogy nem fog menni!
1. Miért egy védett, rejtett, kisméretű partícióra másolod a játékokat?
2. Ha a gyári menüt nem módosítod (hogy azt hogyan kell, arról itt írtam egy több részes cikket, regisztráció szükséges [link] ) persze hogy nem látod a játékokat!
2. A játékokat a ResidentFlash-be másold, menj ki a WinCE-re (itt megtalálod hogyan kell [link] ), majd készíts hozzá linket, és máris menni fog!
3. A legegyszerűbb megoldás, ha egy kész SI-t használsz, mert minden más megoldás sokkal macerásabb.
4. Az iGO kitárgyalása pedig itt tíltott téma![ Szerkesztve ]
-
Jamy25
csendes tag
válasz snowdog #1491 üzenetére
Bocsánat, nekem nincs iGOm. A szöveget bemásoltam és figyelmetlenül benne hagytam.
eGOm van és FKV navigációs rendszerem.
Azért oda másoltam, mert a gyárilag beépített játékot ott találtam. Gondoltam csak nem vesznek össze
Akkor inkább az SD kártyára csinálok egy külön Games könyvtárat.
Köszi a segítséget, akkor Isten és a Király nevében nekilátok. -
ReFleXx
addikt
Úgy hallottam a 820-as befér egy övtáskába, próbálta már valaki a 920-ast?
Kiváncsi vagyok hogy belemegye.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Wagner11
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtok arra megoldást, hogy a toggleinputpanel utasításra megjelenő panelen ű és ő ill. Ű és Ő betűk is legyenek, vagyis minden magyar betűt be lehessen vinni, pl egy szövegszerkesztő progi hasznánatánál? -
WindyJoe
aktív tag
válasz ReFleXx #1493 üzenetére
Hát ez attól függ, mekkora az övtáskád, én beletuszkoltam, de végig attól paráztam nehogy megnyomjam a kijelzőt. Direkt a hasam felé fordítottam, de ott is ott a lehetősége, hogy félre csúszik a csípőm felé, leguggolok és már vége is... Szóval tok akkor is ajánlott, azzal együtt meg határeset, hogy bele fér-e egy átlagos ővtatyóba.
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
András51
csendes tag
Végig olvasva a topikot továbbra sem találok megoldást kontraszt állítási lehetőségre, hogy ne legyen sápadt a navigációs képernyő. Uzii írt valami módosításról, amit priv.ban lehet(ett) kérni, de eddig tőle sem kaptam választ.
-
mrkenworth
csendes tag
Üdv!
Kérdésem Riks 3.8 skinben hogyan tudom beállítani(állítani) a poik áttetszőségét?
Nagyon halványak nálam.
Köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen